2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Günaydın arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik aranızda tansiyonu düşük olan arkadaşlar var mı benim sürekli düşük başım ağrıyor halsizim sürekli tuzlu ayran içmekten bıktım başka önerisi olan var mı bana söylerseniz sevinirim
Günaydın canim ilk aylarda tasniyon düşüklüğü normal ben 8/5 gordum geçen

Hele benim kafa o yuzden kalkmiyo demek kii. Kahvalti yaptim yatak topladim salonu supurdum esnemekten agzim yirtilicak yine mi dustu uyusam mi :KK48:
Uyku ile tansiyonun ne alakası var kız, baş dönmesi yapar :KK53:
Ayy bu arada bende onumuzdeki hafta cumaya gidicem yine. ense kalinliklarini olcucek kanda alacakmis. Ac mi tok mu gitmem lazim.
ikili test oluyor. Aç tok fark etmiyor ama ikizler de kan sonucu yüksek çıkabilir :KK51:

Uyku ile tansiyonun ne alakası var kız, baş dönmesi yapar :KK53:
ikili test oluyor. Aç tok fark etmiyor ama ikizler de kan sonucu yüksek çıkabilir :KK51:
Aaa ben her isin ucunu uykuya baglayabilirim kesin tansiyondan uykum var. Iste ayakta duramiyorum o yuzden uzaniyorum:KK48:
yaa deme zaten doktor gecen abuk subuk konustu bir dahaki randevuda detayli konusuruz dedi. Basta sadece ense kalinliklarini olcucem dedi sonra kan aliriz dedi tamam normal anladim o kadarini. Sonra bebekten bebege kan transferi olabiliyo dedi biseyler anlatmaya calisti kendi de toparlayamadi. Eve geldim baktim tek kese icinde olan bebeklerden biri alici biri verici olabiliyormus. Bu da bi bebegin yaa gelismemesine yada az gelismesine digerinin ondan beslenip cok gelismesine sebep veriyormus. Ama bu tek yumyrta ikizleri icin gecerliymis. Cift yumurta ikizi icin degil. Bunu neden dedi o an daldi da karistirdi mi cozemedim. Diger randevumu iple cekiyorum sorucam

Vucut yavas yavas dengesine girecek canim eski haline doner ben tuzlu ayran falan tuzlu kraker idare ettim hele sende iki tane senden daha yuksek nabizli can var :KK48:
Tansiyon dusuk nabiz yuksek arada kalbim hizlaniyo durduk yere bi noluyo diyom hizla nefes aliyorum duzeliyo. Aaahhh ahhh saglikla su aylarda gecseeee. Saka maka hepimiz 3 ay falan olduk kimi gecti kimi doguma gidecek aksama sabaha gve gve

Ahhh ahh mucizelerle dolu hayat. Bence burda bi kac kisinin sonrasinda normal yolla cocugu olacak. Bak dediydi dersiniz :KK53:

ilk tedavime 2017 aralık da gittim doktor 6 ay sonra normal yolla da hamile kalabilirsin demişti
oyle bir ihtimal varmış yani son 1 yıl için de bize rastlamadı ama :KK70:
yaşım 37 olacak bu yıl artık zor gibi ama kim bilir

Tansiyon dusuk nabiz yuksek arada kalbim hizlaniyo durduk yere bi noluyo diyom hizla nefes aliyorum duzeliyo. Aaahhh ahhh saglikla su aylarda gecseeee. Saka maka hepimiz 3 ay falan olduk kimi gecti kimi doguma gidecek aksama sabaha gve gve
Kuzum tansiyonun hep düşüktü. Senin 2. Hamileliğin bilmişlik taslamak istemem ama kalp çarpintisi bendede cok oluyor. Troidimde var. Kaburgalarim tek tek kiriliyor. Midem bulaniyor. Allahim sonunu güzel etsin diyorum. Sabaha kadar uyuyamadim. Agrilardan. Sonunda o minik gelecekse sabirla bekliyorum. Bosuna cennet analarin ayaginin altina serilmedi.

Ya kizlarr su takvimi eklemek icin ölüyörümm. Sabret hicbisey belli degil diyorum. Ama testlerim koyulasiyor umut var diyorumm. Napim bekleyim mi. Cok hevesleniyorum yaaaa catlicamm.
Eee kolay mi canim onca denemeden sonra. Ama yapma bence bi kan ver sonucu bize demeden ekle takvimini. Suprizmis gibi olsun :KK8:Yarin sabahki testi bize at ihtiyar heyetinden gecmeli o cizgi biliyosun

Kuzum tansiyonun hep düşüktü. Senin 2. Hamileliğin bilmişlik taslamak istemem ama kalp çarpintisi bendede cok oluyor. Troidimde var. Kaburgalarim tek tek kiriliyor. Midem bulaniyor. Allahim sonunu güzel etsin diyorum. Sabaha kadar uyuyamadim. Agrilardan. Sonunda o minik gelecekse sabirla bekliyorum. Bosuna cennet analarin ayaginin altina serilmedi.
Ayy bilirim o kaburgalarinin cektigi iskenceyi saga sola donememeyi gerinememeyiii. Bi de bacaklarima kramp girerdi gerinmeye kalksammmmmm. Insallah dogumdan 3 ay sonra rahat rahat doner gerinir yatarsin diyim :dua: neden 3 ay cunki anca bebegin ve evin duzeni oturur. Saglikla al da kucaginaaaaa agri sizi hepsi unutuluyo. Yalniz bi ben sezaryan korkumu yenemedim ama tecrubeliyim en azindan oyle telkin ediyorum kendimi

X