- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Benimdeeeeee burun tikanikligim cokkk. Nazal yikama var evde sinuzit icin almistim denedim yok acmiyoKızlar benim gece burnum tıkanıyor, nefes alamıyorum. Bide sinüzit var agrı yapıyor. Uykularım bölünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimdeeeeee burun tikanikligim cokkk. Nazal yikama var evde sinuzit icin almistim denedim yok acmiyoKızlar benim gece burnum tıkanıyor, nefes alamıyorum. Bide sinüzit var agrı yapıyor. Uykularım bölünüyor
Ayy valla annemde her seferinde nasil yapican nasil yapican diye dertleniyo. 1 cocuk 2 bebis 1 koca 1 ciftte kus sahibi olacammmZaten sen ikizler den fırsat bulamazsın
Yarın gidicem söylerimGecmis olsun. Doktoruna soyle belki ilaclardan biri yapiyodur biraktirir yada dozu dusurur.
En sonunda okyanus suyu içeren damladan alacağım kan sonucu çıksın doktora gidince söyleyeceğimBenimdeeeeee burun tikanikligim cokkk. Nazal yikama var evde sinuzit icin almistim denedim yok acmiyo
Hele benim kafa o yuzden kalkmiyo demek kii. Kahvalti yaptim yatak topladim salonu supurdum esnemekten agzim yirtilicak yine mi dustu uyusam miDüşük canım 9 olmuş.
Seninde düşük benim geçen hafta ölçürdüğüm zaman 8 5 çıkmıştı benim normalde de düşüyor ama bu kadar düşmüyorduTansiyonun yuksek dusuk nasil anliyosun en son doktorda 9a 6 denildi dusuk mu degil mi yorum yapan olmadi sinra unuttum bende.
Ayy bu arada bende onumuzdeki hafta cumaya gidicem yine. ense kalinliklarini olcucek kanda alacakmis. Ac mi tok mu gitmem lazim.En sonunda okyanus suyu içeren damladan alacağım kan sonucu çıksın doktora gidince söyleyeceğim
Aaa napicaz peki. Neyle yukselecek. Ben ilacta kullanmiyomSeninde düşük benim geçen hafta ölçürdüğüm zaman 8 5 çıkmıştı benim normalde de düşüyor ama bu kadar düşmüyordu
Günaydın canim ilk aylarda tasniyon düşüklüğü normal ben 8/5 gordum geçenGünaydın arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik aranızda tansiyonu düşük olan arkadaşlar var mı benim sürekli düşük başım ağrıyor halsizim sürekli tuzlu ayran içmekten bıktım başka önerisi olan var mı bana söylerseniz sevinirim
Uyku ile tansiyonun ne alakası var kız, baş dönmesi yaparHele benim kafa o yuzden kalkmiyo demek kii. Kahvalti yaptim yatak topladim salonu supurdum esnemekten agzim yirtilicak yine mi dustu uyusam mi
ikili test oluyor. Aç tok fark etmiyor ama ikizler de kan sonucu yüksek çıkabilirAyy bu arada bende onumuzdeki hafta cumaya gidicem yine. ense kalinliklarini olcucek kanda alacakmis. Ac mi tok mu gitmem lazim.
Maşallah geniş aile olacaksınızAyy valla annemde her seferinde nasil yapican nasil yapican diye dertleniyo. 1 cocuk 2 bebis 1 koca 1 ciftte kus sahibi olacammm
Vucut yavas yavas dengesine girecek canim eski haline doner ben tuzlu ayran falan tuzlu kraker idare ettim hele sende iki tane senden daha yuksek nabizli can varAaa napicaz peki. Neyle yukselecek. Ben ilacta kullanmiyom
Aaa ben her isin ucunu uykuya baglayabilirim kesin tansiyondan uykum var. Iste ayakta duramiyorum o yuzden uzaniyorumUyku ile tansiyonun ne alakası var kız, baş dönmesi yapar
ikili test oluyor. Aç tok fark etmiyor ama ikizler de kan sonucu yüksek çıkabilir
ne guzelll. Kuslarimda ciflesip cogaliyo arada keyifleri eserse. bi de o yavrular olur. Biz 10u geceriz evde.Maşallah geniş aile olacaksınız
Bizde 4 kişi olacağız, birde balıgımız şıpşıp var
Tansiyon dusuk nabiz yuksek arada kalbim hizlaniyo durduk yere bi noluyo diyom hizla nefes aliyorum duzeliyo. Aaahhh ahhh saglikla su aylarda gecseeee. Saka maka hepimiz 3 ay falan olduk kimi gecti kimi doguma gidecek aksama sabaha gveVucut yavas yavas dengesine girecek canim eski haline doner ben tuzlu ayran falan tuzlu kraker idare ettim hele sende iki tane senden daha yuksek nabizli can var
Ahhh ahh mucizelerle dolu hayat. Bence burda bi kac kisinin sonrasinda normal yolla cocugu olacak. Bak dediydi dersiniz
Kuzum tansiyonun hep düşüktü. Senin 2. Hamileliğin bilmişlik taslamak istemem ama kalp çarpintisi bendede cok oluyor. Troidimde var. Kaburgalarim tek tek kiriliyor. Midem bulaniyor. Allahim sonunu güzel etsin diyorum. Sabaha kadar uyuyamadim. Agrilardan. Sonunda o minik gelecekse sabirla bekliyorum. Bosuna cennet analarin ayaginin altina serilmedi.Tansiyon dusuk nabiz yuksek arada kalbim hizlaniyo durduk yere bi noluyo diyom hizla nefes aliyorum duzeliyo. Aaahhh ahhh saglikla su aylarda gecseeee. Saka maka hepimiz 3 ay falan olduk kimi gecti kimi doguma gidecek aksama sabaha gve
Eee kolay mi canim onca denemeden sonra. Ama yapma bence bi kan ver sonucu bize demeden ekle takvimini. Suprizmis gibi olsun Yarin sabahki testi bize at ihtiyar heyetinden gecmeli o cizgi biliyosunYa kizlarr su takvimi eklemek icin ölüyörümm. Sabret hicbisey belli degil diyorum. Ama testlerim koyulasiyor umut var diyorumm. Napim bekleyim mi. Cok hevesleniyorum yaaaa catlicamm.
Ayy bilirim o kaburgalarinin cektigi iskenceyi saga sola donememeyi gerinememeyiii. Bi de bacaklarima kramp girerdi gerinmeye kalksammmmmm. Insallah dogumdan 3 ay sonra rahat rahat doner gerinir yatarsin diyim neden 3 ay cunki anca bebegin ve evin duzeni oturur. Saglikla al da kucaginaaaaa agri sizi hepsi unutuluyo. Yalniz bi ben sezaryan korkumu yenemedim ama tecrubeliyim en azindan oyle telkin ediyorum kendimiKuzum tansiyonun hep düşüktü. Senin 2. Hamileliğin bilmişlik taslamak istemem ama kalp çarpintisi bendede cok oluyor. Troidimde var. Kaburgalarim tek tek kiriliyor. Midem bulaniyor. Allahim sonunu güzel etsin diyorum. Sabaha kadar uyuyamadim. Agrilardan. Sonunda o minik gelecekse sabirla bekliyorum. Bosuna cennet analarin ayaginin altina serilmedi.