Sukurler olsn keseyi gordun canim supr tabiki saglikli olsn en onemlisi omerhaba kızlar keseyi gorduk 1 taneydi. Acıkcası cogul gebelik riskli diye pek üzülmedim. Tek istegim saglıklı olması. yolk kesesini net goremedik alttan muayene olmak istemedim 7 ile 10 gun aralıgında kalp atısı için kadın dogum doktoruna muayene ol dedi.
Bu benim en buyuk sınavım olacak sanırım
Selam canim sukur sevindm saglikli sursin hep inssHerkese slmlar benim 1 kesem boş çıktı diğer kesemde bebek göründü inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz
İkiz gebeydim ama bir kese kanamadan dolayı bozulmuş artık tek bebekle devam sağlıklı olsunda :)Selam canim sukur sevindm saglikli sursin hep inss1 tane daha mi kese olusmus uani
29Yaşını da söyler misin :)
Hée anladim canim ay olsn digeri saglikli olsn onu etkilemesinde sukurİkiz gebeydim ama bir kese kanamadan dolayı bozulmuş artık tek bebekle devam sağlıklı olsunda :)
Aynen sağlıklı olsun. Tek olsun.İkiz gebeydim ama bir kese kanamadan dolayı bozulmuş artık tek bebekle devam sağlıklı olsunda :)
Aminn canim inss❤Ekledim kızlar, sağlıkla kucaklarımıza alalım :)
Ben de halsizim ya. Hep yatasım var. Bulantım yok. Ama çok yorgunum hep. Bu arada ben bugün genel kan tahlili yaptırdım. Hcg yede bakmışlar. 2580 olmuş. 14. Gün bugün. Çok artmamışmıKızlar bugün bulantım arttı, bulantıda bende halsizlik bitkinlik yapıyor. Sizde durumlar nasıl?
Bulanti yapar oyle ya :s Bnde bulanti yok henuz canim. Icim kiyiliyo hep bastirmak istiyorum surekli eksi tuzlu takiliyorm hala:)Kızlar bugün bulantım arttı, bulantıda bende halsizlik bitkinlik yapıyor. Sizde durumlar nasıl?
Benimde 14. Gün 2589 çıkmıştı canımBen de halsizim ya. Hep yatasım var. Bulantım yok. Ama çok yorgunum hep. Bu arada ben bugün genel kan tahlili yaptırdım. Hcg yede bakmışlar. 2580 olmuş. 14. Gün bugün. Çok artmamışmı
Saol canım. RahatladımBenimde 14. Gün 2589 çıkmıştı canım
Uykum geldi benmde calsrken yatasm geldi bi araBen de halsizim ya. Hep yatasım var. Bulantım yok. Ama çok yorgunum hep. Bu arada ben bugün genel kan tahlili yaptırdım. Hcg yede bakmışlar. 2580 olmuş. 14. Gün bugün. Çok artmamışmı
Benim tek kese görüldü canım. Sağlıkla ilerler inşallah hepimizin gebeliğiSaol canım. Rahatladım
Evt ya cokguzell❤Kızlar bu arada listeye baktım. Heppimiz temmuzda sırasıyla doğuruyoruz.