Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun meriç beyin odasiiiMeriç'in odasina boyadilar çok tatli bi mavi yaptik. Bitsin tam foto koycam
Hayırlı olsun rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallahMeriç'in odasina boyadilar çok tatli bi mavi yaptik. Bitsin tam foto koycam
Mutlu sona adım adımMeriç'in odasina boyadilar çok tatli bi mavi yaptik. Bitsin tam foto koycam
Ben progestan fitil kullandım, onu bilmiyorum. Bilen ve kullanan arkadaşlar yazarYa kızlar bu crınone jeli sıkıyorum yarısı içinde kalıyor :-( siz tecrübelisiniz. Acaba yanlış birşey mi yapıyorum
Ay sorma İnşallah bizimde o zamanları gördüğümüz günler gelir dozu tam alamadım mı diye diye gümleri geçiriyoruzBen progestan fitil kullandım, onu bilmiyorum. Bilen ve kullanan arkadaşlar yazar
Fitilde dışarı akıyordu, ben bu hafta kurtuldum :)
Kullanan cok arkadas var yazarlar mutlaka.Ya kızlar bu crınone jeli sıkıyorum yarısı içinde kalıyor :-( siz tecrübelisiniz. Acaba yanlış birşey mi yapıyorum
Ayy insallah bende son kutuyu kullaniyorum. kurtuluyorum ama doktorum 20. Haftada rahim agzina bakarim incelme varsa devam ediceksin dedi. Insallah gerek kalmaz minnaklar guzelce buyur.Ben progestan fitil kullandım, onu bilmiyorum. Bilen ve kullanan arkadaşlar yazar
Fitilde dışarı akıyordu, ben bu hafta kurtuldum :)
Yok canım benim ten rengim beyaz ama göbek deliğimden aşağı kadar kahverengi bir çizgi var :)) ben bunu ilk 3 yıl önce yine bu kk'da kadının birinin " göbeğimde kahverengi çizgi çıktı kesin hamileyim" demesiyle aynanın karşısına koşup bakmıştım gerçekten de bende de vardı havalara uçmuştum hamileyim diye tabi sonu hüsran olmuştuEsmer tenlimisin canim. Bende hic yoktu oyle bisey oglumda daha cinsiyet belli degilken cikti cizgi. Annem derdi erkek olacak diye oyle de oldu ama kayboluyor. Senin var olmasi teninle alakali olabilir. Mesela benim annemin goz kapaklari farli gibidir kahve tonlarinda keske bende de olsaydi.
Ha göbek deliğinide geçiyorsa ona hiç dikkat etmedim..Canım bu öyle birşey değil pubisten başlıyor göbek deliğinin üstüne kdar kahverengi sanki kalemle çizilmiş gibi koyu bir çizgi oluyor.
Canım bende kullanıyorum ama ben çok hızlı bir şekilde aniden sıkıyorum içinde kalmıyor bazen çok az kalıyor başlarda onuda ucuna kadar getirip tekrar içeri gönderiyordum ama şimdi uğraşmıyorum..Ya kızlar bu crınone jeli sıkıyorum yarısı içinde kalıyor :-( siz tecrübelisiniz. Acaba yanlış birşey mi yapıyorum
Kiz tuy olmasin onlar. Bende beyaz tenliyim sagdan soldan gelen tuyler orda birlesip asagi yol yapiyolar. zamanla koyulasirsa o renk erkektir.Yok canım benim ten rengim beyaz ama göbek deliğimden aşağı kadar kahverengi ir çizgi var :)) ben bunu ilk 3 yıl önce yine bu kk'da kadının birinin " göbeğimde kahverengi çizgi çıktı kesin hamileyim" demesiyle aynanın karşısına koşup bakmıştım gerçekten de bende de vardı havalara uçmuştum hamileyim diye tabi sonu hüsran olmuştu
Ha göbek deliğinide geçiyorsa ona hiç dikkat etmedim..
Nasil ugrasmiyorum. Ne kullaniyosun yerine canim?Canım bende kullanıyorum ama ben çok hızlı bir şekilde aniden sıkıyorum içinde kalmıyor bazen çok az kalıyor başlarda onuda ucuna kadar getirip tekrar içeri gönderiyordum ama şimdi uğraşmıyorum..
Yok kız tüy değil bildiğin kahverengi çizgi.. hani kitap okurken sevdiğimiz sözleri işaretlerken fosfurlu ucu kalın keçeli kalemler oluyor ya işte onunla çizilmiş gibi çok ince değil yani:))Kiz tuy olmasin onlar. Bende beyaz tenliyim sagdan soldan gelen tuyler orda birlesip asagi yol yapiyolar. zamanla koyulasirsa o renk erkektir.
Aynı jeli kullanıyorum uğraşmıyorum derken geride kalan olduğu zamanlarda uğraşmıyorum demek istedim :))Nasil ugrasmiyorum. Ne kullaniyosun yerine canim?
Ben tüp bebek yaptırdığım yere sormuştum, bir sıkıntı olmaz alacağını alıyor fazlasını atıyor demiştiAy sorma İnşallah bizimde o zamanları gördüğümüz günler gelir dozu tam alamadım mı diye diye gümleri geçiriyoruz
Sende durumlar farklı, ıkız gebelik olunca mecbur dıkkat edeceksin saglıkla gelsinlerde varsın kullanKullanan cok arkadas var yazarlar mutlaka.
Ayy insallah bende son kutuyu kullaniyorum. kurtuluyorum ama doktorum 20. Haftada rahim agzina bakarim incelme varsa devam ediceksin dedi. Insallah gerek kalmaz minnaklar guzelce buyur.
Insallah saglikla gelsin tum bebislerrrrrr suraya bi dogum ikonu da konmali benceBen tüp bebek yaptırdığım yere sormuştum, bir sıkıntı olmaz alacağını alıyor fazlasını atıyor demişti
Sende durumlar farklı, ıkız gebelik olunca mecbur dıkkat edeceksin saglıkla gelsinlerde varsın kullan
BencedeInsallah saglikla gelsin tum bebislerrrrrr suraya bi dogum ikonu da konmali bence
Valla bende hızlı şekilde sıkıyorum ama yine de kalıyor baya. İğneyle deliyorum açmadan dışarı fıskırmasın diye. Ondan mı hava alıp gitmiyor anlamadım :-(Canım bende kullanıyorum ama ben çok hızlı bir şekilde aniden sıkıyorum içinde kalmıyor bazen çok az kalıyor başlarda onuda ucuna kadar getirip tekrar içeri gönderiyordum ama şimdi uğraşmıyorum..