2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Ya kızlar bu crınone jeli sıkıyorum yarısı içinde kalıyor :-( siz tecrübelisiniz. Acaba yanlış birşey mi yapıyorum
Kullanan cok arkadas var yazarlar mutlaka.
Ben progestan fitil kullandım, onu bilmiyorum. Bilen ve kullanan arkadaşlar yazar
Fitilde dışarı akıyordu, ben bu hafta kurtuldum :)
Ayy insallah bende son kutuyu kullaniyorum. kurtuluyorum ama doktorum 20. Haftada rahim agzina bakarim incelme varsa devam ediceksin dedi. Insallah gerek kalmaz minnaklar guzelce buyur.

Esmer tenlimisin canim. Bende hic yoktu oyle bisey oglumda daha cinsiyet belli degilken cikti cizgi. Annem derdi erkek olacak diye oyle de oldu ama kayboluyor. Senin var olmasi teninle alakali olabilir. Mesela benim annemin goz kapaklari farli gibidir kahve tonlarinda keske bende de olsaydi.
Yok canım benim ten rengim beyaz ama göbek deliğimden aşağı kadar kahverengi bir çizgi var :)) ben bunu ilk 3 yıl önce yine bu kk'da kadının birinin " göbeğimde kahverengi çizgi çıktı kesin hamileyim" demesiyle aynanın karşısına koşup bakmıştım gerçekten de bende de vardı havalara uçmuştum hamileyim diye tabi sonu hüsran olmuştu :cry:
Canım bu öyle birşey değil pubisten başlıyor göbek deliğinin üstüne kdar kahverengi sanki kalemle çizilmiş gibi koyu bir çizgi oluyor.
Ha göbek deliğinide geçiyorsa ona hiç dikkat etmedim..

Ya kızlar bu crınone jeli sıkıyorum yarısı içinde kalıyor :-( siz tecrübelisiniz. Acaba yanlış birşey mi yapıyorum
Canım bende kullanıyorum ama ben çok hızlı bir şekilde aniden sıkıyorum içinde kalmıyor bazen çok az kalıyor başlarda onuda ucuna kadar getirip tekrar içeri gönderiyordum ama şimdi uğraşmıyorum..

Yok canım benim ten rengim beyaz ama göbek deliğimden aşağı kadar kahverengi ir çizgi var :)) ben bunu ilk 3 yıl önce yine bu kk'da kadının birinin " göbeğimde kahverengi çizgi çıktı kesin hamileyim" demesiyle aynanın karşısına koşup bakmıştım gerçekten de bende de vardı havalara uçmuştum hamileyim diye tabi sonu hüsran olmuştu :cry:

Ha göbek deliğinide geçiyorsa ona hiç dikkat etmedim..
Kiz tuy olmasin onlar. Bende beyaz tenliyim sagdan soldan gelen tuyler orda birlesip asagi yol yapiyolar.:KK48: zamanla koyulasirsa o renk erkektir.

Kiz tuy olmasin onlar. Bende beyaz tenliyim sagdan soldan gelen tuyler orda birlesip asagi yol yapiyolar.:KK48: zamanla koyulasirsa o renk erkektir.
Yok kız tüy değil :KK48: bildiğin kahverengi çizgi.. hani kitap okurken sevdiğimiz sözleri işaretlerken fosfurlu ucu kalın keçeli kalemler oluyor ya işte onunla çizilmiş gibi çok ince değil yani:))

Ay sorma İnşallah bizimde o zamanları gördüğümüz günler gelir :-) dozu tam alamadım mı diye diye gümleri geçiriyoruz
Ben tüp bebek yaptırdığım yere sormuştum, bir sıkıntı olmaz alacağını alıyor fazlasını atıyor demişti :KK45:
Kullanan cok arkadas var yazarlar mutlaka.

Ayy insallah bende son kutuyu kullaniyorum. kurtuluyorum ama doktorum 20. Haftada rahim agzina bakarim incelme varsa devam ediceksin dedi. Insallah gerek kalmaz minnaklar guzelce buyur.
Sende durumlar farklı, ıkız gebelik olunca mecbur dıkkat edeceksin :anne:saglıkla gelsinlerde varsın kullan :anneadayı:

Ben tüp bebek yaptırdığım yere sormuştum, bir sıkıntı olmaz alacağını alıyor fazlasını atıyor demişti :KK45:
Sende durumlar farklı, ıkız gebelik olunca mecbur dıkkat edeceksin :anne:saglıkla gelsinlerde varsın kullan :anneadayı:
Insallah saglikla gelsin tum bebislerrrrrr:KK200: suraya bi dogum ikonu da konmali bence:KK48:

Canım bende kullanıyorum ama ben çok hızlı bir şekilde aniden sıkıyorum içinde kalmıyor bazen çok az kalıyor başlarda onuda ucuna kadar getirip tekrar içeri gönderiyordum ama şimdi uğraşmıyorum..
Valla bende hızlı şekilde sıkıyorum ama yine de kalıyor baya. İğneyle deliyorum açmadan dışarı fıskırmasın diye. Ondan mı hava alıp gitmiyor anlamadım :-(

Günaydın kızlar bu sabaha kirginlikla uyandm grip olcakmsm gibi bı agirlik var ustumde insallah hasta olmam Ankara'da hava buz gibi disari cikamiyorm soğuktan vallahi :hasta: su kış hayirlisyla gecseydi bı gve gve senin baharn geliyor az kaldı :anne:

X