- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Bacak falan takmayin kafaya onemli olan karin kismi o bi catlarsa Allah korusun onune de gecilmez.Ebet canım çok zayıfım malesef ki.. hatta bu aylarda bacaklarım pul pul oluyor dökülüyor oyüzden korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacak falan takmayin kafaya onemli olan karin kismi o bi catlarsa Allah korusun onune de gecilmez.Ebet canım çok zayıfım malesef ki.. hatta bu aylarda bacaklarım pul pul oluyor dökülüyor oyüzden korkuyorum
Zamanla daha da netleşiyor vücudu. :) acele etmeKiz bebekligini gectim buyudukce guzellesiyo onu teyit ettim de baksana bende ki ultrason resimlerine bi tanesi bebege benzemiyo yaa. Insallah 2 hafta sonrasina duzgun bi resim alirim.
Benim ilk kalçam çatlamıştı o ara kalçadan igne oluyordum acaba iğneler mi yaptı diye ağlamıştım meğersem çatlakmış karına bakım yaparken diger bölgeleri de ihmal etmeyinBacak falan takmayin kafaya onemli olan karin kismi o bi catlarsa Allah korusun onune de gecilmez.
Tamam canımCantanem yaş 34 üçüncü denemem ilk denememden 8yaşında bir kızım var sorun eşimde ileri hareketli hiç yok ve morfoloji tahmini doğum tarihi 17.08.2019
Alirm ya belere kydk bu ne ki canim:) su jel zatn 100 e yakn bisi haftada bitiyo bi kutusu:)Valla paraya kıyıp al sonra benim gibi olma canım
Maşallah abiye kuzuları da abiye benzeyecek demekEki Görüntüle 2220311 bu da pasamin 6 aylik hali. Kusmukluuuu
Hemen başla bence kuru bı cildin varsa catlamaya iki kat daha meyilli benimde öyle en azından her gun olmasada nemli tutmaya çalış çatlak kremi olmasa bile vazelinle yağlarla nemli kalsn benim belim falan da aldı gitti başını yanlar hele yagli pehlivan gibi geziyorum evdeKızlar benim cildim çok kuru çok çabuk çatlamasından korkuyorum sizce şimdiden başlamalı mıyım çatlak için kremler almaya?
Allah kolaylık versin canım çakıl rengini bende seviyorum. Benim evde boyanacak inşallah baharda yaparızSelam kizlar. Bu gün boya işleri var. Kp yolda o yapacak. Çakil rengi istouorum mutfagi. Holude o renkle boyayacagim.Umarim cok karanlik olmaz. Halilari sermedim henuz. Acik renk hemen batiyor. Dogum hazirliklari iste.
Çok güldüm canım belki bunlarda erkektirKizlar hepinizin bebegi masallah bebek surati var. benimkiler niye 50li yaslarina gelmis kalipli erkek suratina sahip. Oglumda da oyleydi ultrason resimleri. bildigin saci basi yapili kaşlarini catmis bi erkek var icimde. Eki Görüntüle 2220310
Maşallah yakışıklıyaEki Görüntüle 2220311 bu da pasamin 6 aylik hali. Kusmukluuuu
Aynen valla benimde son zamanda catladi kalcam. kisti kasiniyodu ilgilenmemistim catlamis catir catirBenim ilk kalçam çatlamıştı o ara kalçadan igne oluyordum acaba iğneler mi yaptı diye ağlamıştım meğersem çatlakmış karına bakım yaparken diger bölgeleri de ihmal etmeyin
Olunca oluyor malesef, bünye ile alakalı :)Aynen valla benimde son zamanda catladi kalcam. kisti kasiniyodu ilgilenmemistim catlamis catir catir
Demek ki bişey fayda etmiyor zaten bi zaman sonra pembe renkten ten rengine dönüyor yinede iyi degil ama hersey çocuklarımız içinBen kızımda hem badem yağı kullandım hemde drumun yazdığı kremi yinede çatladım hatta parmak kalınlığında yarıklar oluştu ama hiç umrumda olmadı bebeklerimiz sağlıklı olsun geri kalan herşeyi çözümü var canlar
Benimde kahverengi kahverengi gebelik çizgim oluşmaya başlamış göbeğimde. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim neyseki doğumdan sonra geçiyorOlunca oluyor malesef, bünye ile alakalı :)
Demek ki bişey fayda etmiyor zaten bi zaman sonra pembe renkten ten rengine dönüyor yinede iyi degil ama hersey çocuklarımız için
Göbekte cizgi olunca erkek derlerBenimde kahverengi kahverengi gebelik çizgim oluşmaya başlamış göbeğimde. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim neyseki doğumdan sonra geçiyor
Ay ben onun olmasını çok istemişti kızımda olmadı bakalım bu sefer ne olurBenimde kahverengi kahverengi gebelik çizgim oluşmaya başlamış göbeğimde. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim neyseki doğumdan sonra geçiyor
Bence bünyeyle alakalı canım çok kilo alıp hiç çatlamaya da var dediğin gibi bir kaç ay sonra o kızarıklıklar ten rengine dönüyor çokta rahatsız etmiyor ben hiç takmadım kafama hiç üzülmedim çünkü çok zor elde ettim kızımıOlunca oluyor malesef, bünye ile alakalı :)
Demek ki bişey fayda etmiyor zaten bi zaman sonra pembe renkten ten rengine dönüyor yinede iyi degil ama hersey çocuklarımız için
Aynen cantanemin dedigi gibi benimde oglumda olmustu o cizgi kahve rengi sekilde ama zamanla azaliyo dogumdan sonra tamamen kayboluyoBenimde kahverengi kahverengi gebelik çizgim oluşmaya başlamış göbeğimde. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim neyseki doğumdan sonra geçiyor
Esmer tenlimisin canim. Bende hic yoktu oyle bisey oglumda daha cinsiyet belli degilken cikti cizgi. Annem derdi erkek olacak diye oyle de oldu ama kayboluyor. Senin var olmasi teninle alakali olabilir. Mesela benim annemin goz kapaklari farli gibidir kahve tonlarinda keske bende de olsaydi.Kızlar o kahverengi çizgi bende de var ama ben kendimi bildim bileli var yani..
Göbekte cizgi olunca erkek derler
Ay ben onun olmasını çok istemişti kızımda olmadı bakalım bu sefer ne olur
Kızlar benimde ikizler iki erkekti göbekte çizgi olmuştu bu gebelikte de sanırım 2-3 hafta sonra cinsiyet netleşir kısmet sağlıklı olsundaAynen cantanemin dedigi gibi benimde oglumda olmustu o cizgi kahve rengi sekilde ama zamanla azaliyo dogumdan sonra tamamen kayboluyo
Canım bu öyle birşey değil pubisten başlıyor göbek deliğinin üstüne kdar kahverengi sanki kalemle çizilmiş gibi koyu bir çizgi oluyor.Kızlar o kahverengi çizgi bende de var ama ben kendimi bildim bileli var yani..
Valla öyle bir söylenti var, benim de oglumda olmuştu, bunda yoksaglıkla dünyaya gelsinlerdeKızlar benimde ikizler iki erkekti göbekte çizgi olmuştu bu gebelikte de sanırım 2-3 hafta sonra cinsiyet netleşir kısmet sağlıklı olsunda
Canım bu öyle birşey değil pubisten başlıyor göbek deliğinin üstüne kdar kahverengi sanki kalemle çizilmiş gibi koyu bir çizgi oluyor.