Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 günlük yenirde, üçüncü gün bilemedim canım. Ne yemeğiydi ?Kızlar biz şimdi hamileyiz ya cumadan kalma yemeğim vardı, çöpede dökmek istemiyorum. Artık 3 günlük yemek yemeyecekmiyiz, zararlı mı?
2 günlük yenirde, üçüncü gün bilemedim canım. Ne yemeğiydi ?
Tadına bak, tadında değişiklik yoksa yiyebilirsin ozaman :)Karnıyarık vardı. Birde patates oturtma
36 tüp yokluğu 2. Deneme tahmini için doktor adet tarihimi netleştirsin söylerim canım
Cnm patlıcanın içinde nikotin var 3 gün durmuş bence yememelisinKarnıyarık vardı. Birde patates oturtma
36 tüp yokluğu 2. Deneme tahmini için doktor adet tarihimi netleştirsin söylerim canım
Hadi güzel haberle gel yarın, ekranın videosunu al özledikçe bakarsınız
Bugün midem çok bulanıyor, yanmayla birlikte. Daha erkendi ama yaa
Meleginle ilk buluşman olacak inşallah güzel bir tanışma olur. Güzel haberlerini bekliyoruz
merhaba kızlar keseyi gorduk 1 taneydi. Acıkcası cogul gebelik riskli diye pek üzülmedim. Tek istegim saglıklı olması. yolk kesesini net goremedik alttan muayene olmak istemedim 7 ile 10 gun aralıgında kalp atısı için kadın dogum doktoruna muayene ol dedi.Günaydın kızlar
Ilk sayfaya liste ekledim, bilgilerinizi yazın. Ekleyeyim
beyazyaka hayırlı haberlerini bekliyoruz
Çok sevindim canım, darısı kalp atışına :)merhaba kızlar keseyi gorduk 1 taneydi. Acıkcası cogul gebelik riskli diye pek üzülmedim. Tek istegim saglıklı olması. yolk kesesini net goremedik alttan muayene olmak istemedim 7 ile 10 gun aralıgında kalp atısı için kadın dogum doktoruna muayene ol dedi.
Bu benim en buyuk sınavım olacak sanırım
@-cantanem- yaş 36 sebepsiz infertilite 2. Tedavi :) hersey yolunda giderse 12.07.19
ekledim kızlar :)C A N O beni de eklermişim listeye yaş 34 4. Denemem pco
Tesekkur ederim amin insallah :)Çok sevindim canım, darısı kalp atışına :)
Sağlıkla gelsinlerde tek çift farketmiyor
İnsallah canım tebrik ederim kalp atısını duymuşsunuzdur insallahHerkese slmlar benim 1 kesem boş çıktı diğer kesemde bebek göründü inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz
Slm canım, Rabbim diğerini sana bağışlasın. Ilk sayfada liste var. Bilgilerini yazarsan seni de ekleyelim :)Herkese slmlar benim 1 kesem boş çıktı diğer kesemde bebek göründü inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz
Amin inşallah bizim sperm sayı hareket morfoloji problemimiz vardı bu ilk denememSlm canım, Rabbim diğerini sana bağışlasın. Ilk sayfada liste var. Bilgilerini yazarsan seni de ekleyelim :)
Yaşını da söyler misin :)Amin inşallah bizim sperm sayı hareket morfoloji problemimiz vardı bu ilk denemem
Canım yaş 37. İlk denemede 1 oğlum var 4 yaşında. Oğlumdan sonra bu 3. Denemem. 17-07-2019 dogum.Herkese merhaba
Tüp bebekle 2015 de 1 evladım oldu.
Şimdi Allah izin verirse kardeşi de geliyor.
Oğlum 2. Tüp bebek denemesinde, şimdiki ilk denemede oldu, cok şükür.
26 yaşındayım, sebebi esimde Sperm azlığı ve morfoloji sorunu var.
9. Gün kan testi 141.3
11. Gün kan değeri 306.4 çıktı
10 gün sonra kese muayenesi olacak.
Ilac olarak progestan kapsül (fitil şeklinde kullanıyorum) 12. Haftaya kadar.
Clexane iğne 5. Aya kadar devam
Sizlerde gelin doğuma kadar beraber vakit geçirelim, birbirimize yardımcı olalım.
[tr][tr][/tr][/tr]C A N O C A N O [/td]
üye adı yaş sebebi kaçıncı deneme cinsiyet Tahmini doğum tarihi C A N O beyazyaka 36 sebepsiz infertilite 2.deneme ..... 12.07.2019 Saye- 34 pko 4.deneme ..... 13.07.2019 @Islaksu34
[td] 36 [/td]
[td] tüp yokluğu [/td]
[td] 2.deneme [/td]
[td]........ [/td]
[td]....... [/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td] 25 [/td]
[td] Sperm azlığı ve morfoloji [/td]
[td] 3.deneme [/td]
[td]...... [/td]
[td] 09.07.2019 [/td]
[/tr][/tr][/USER] [tr] [/tr]
Tamam canım ekliyorum :)Canım yaş 37. İlk denemede 1 oğlum var 4 yaşında. Oğlumdan sonra bu 3. Denemem. 17-07-2019 dogum.
Sperm azlığı
merhaba kızlar keseyi gorduk 1 taneydi. Acıkcası cogul gebelik riskli diye pek üzülmedim. Tek istegim saglıklı olması. yolk kesesini net goremedik alttan muayene olmak istemedim 7 ile 10 gun aralıgında kalp atısı için kadın dogum doktoruna muayene ol dedi.
Bu benim en buyuk sınavım olacak sanırım