2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün :dua: önceki kaybın için üzüldüm

maşallah :nazar::nazar::nazar:

ne zaman kontrol C A N O C A N O benim bu cuma cok merak ediyom

ya bende de cok oluyor o şişlik bi büyüyo bi iniyo şaka gibi :KK22:megan markle da da olmuş sahte bunun gebeliği demişler ya :KK48: yürüyüş çok iyi geliyor ama sürekli yağmur yağıyor bugünlerde çıkamadım bu hafta hic yürüyüşe :KK42:

Önümüzde ki hafta gidebilirim ancak :)

Kızlar selam. Bugün uyandığımdan beri ne bulantım var nede meme hassasiyeti. Asm’deki hemşireye sordum kalp atımını dinlemek için cihaz varmı diye yokmuş. İnsan endişeleniyor sürekli kendini hissettiren belirtilerden sonra ansızın kesilmesi endişe verici.
Yeniyıl diye birkaç kişiye hediye alıcam bulamadımda yoruldum 3 mağazayla.

Kızlar selam. Bugün uyandığımdan beri ne bulantım var nede meme hassasiyeti. Asm’deki hemşireye sordum kalp atımını dinlemek için cihaz varmı diye yokmuş. İnsan endişeleniyor sürekli kendini hissettiren belirtilerden sonra ansızın kesilmesi endişe verici.
benimde ara ara kesiliyor canim ama tüm siddetiyle geri dönüyor. insallah iyidir bebegin seni dinlendiriyordur

• Beğen
Reactions: gve
Bazı günler benimde çok bulantım oluyor bazı gün hiç olmuyor normal sanırım

• Beğen
endişelenme tatlım ben bu durumu sık sık yaşıyorum balon gibi şişip şişip iniyorum
gönlünü ferah tut izindesin yılbaşı geliyor ne güzel baksana
burdaki hepimizin 1.dileği belli sanırım :KK36:

Sabit otururken bile yerimden kıpırdamak zor olmaya başladı.Nefes alamıyorum. Ama sonuna kadar değer :KK200:
Ayy kolay degl tabiki canim benim ilk hamileligim deneyimim yok merk ediyorm yasayip gorcem bide 2 tane oldgndan daha zorlar sikstirir die dusunuyorm:) elbette deger bu hasretten sora herseye deger bize tatli fotolar gonder mutlu olalm❤

• Beğen
Kızlar mesajım araya kaynadı. Çok mide bulantısı yaşarsanız limon yiyin. Rahatlatıyor bir nebzede olsa :KK37:
Benmde eksiye meyilim cok herseye limon sikiyorm ondan vucutta ole bi durtu oldu demek ki:) direk yemeyide denicem hic gecmedi benim bulanti cok sagol canim:KK66:

• Beğen
Blki artik azaliyordur canim bulantim kotu dusnme allah korusun. Benim hep full devam bulantim sagolsn:) o bende var hep ya avm gezemedm hedie icn gtmdtm 2 magaza pil bitti tansiyon cok dusuk gidiyo seninde ondandr bence:KK66: bugun merdivn cikiym hareket olsn dedm isyernde allah nasi nefes nefese kaldim:))

Ayy kolay degl tabiki canim benim ilk hamileligim deneyimim yok merk ediyorm yasayip gorcem bide 2 tane oldgndan daha zorlar sikstirir die dusunuyorm:) elbette deger bu hasretten sora herseye deger bize tatli fotolar gonder mutlu olalm❤

Benmde eksiye meyilim cok herseye limon sikiyorm ondan vucutta ole bi durtu oldu demek ki:) direk yemeyide denicem hic gecmedi benim bulanti cok sagol canim:KK66:[/QUOTE
Sen limonu direk ye canim sonucu yazarsin burdaki arkadaslarada yol gostermis olursun. Fotolari atarim kuzum. Bende 5 yil bekledim. Zorlu sureclerden vectim hepiniz gibi. Mutlu sonla biticek işallah hepimizin hikayesi :dua::dua::KK37:

Tamam cnaim:KK66: aramzda ilk dogum yapck olan sensn heyecnla bkliyoruz seni kuzum❤ tabiki o annelik hasreti bambaska burdaki herke ve bu yollardn gecn herkes tum hucrelernde hissediyor bunu:)

• Beğen
Günaydın güzel anneler. Bende dün mide yanması ve bulantısıyla erkenden uyudum sabahta aynı şiddetle uyandım. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı (çalışma hayatı olunca ortak wc kullanımı malesef) antibiyotik kullanıyorum. Sabah 7 de uyanıp işe geldim. Neyseki son 2 haftam kaldı :emir_bebek:

Birde sabah işyerimden bir arkadaşla konuştum. kız zayıf çıtı pıtı bişey. 3 çocugunuda normal doğum la dünyaya getirmiş. Maşallah dedim. Hiç korkma dedi beline ağrı yapar. suyun gelene kadar evde dur sonra hastaneye gidersin.Ben çok zorlanmadım dedi.İçime su serpti :anneadayı:

Günaydin kizlar
Günaydın güzel anneler. Bende dün mide yanması ve bulantısıyla erkenden uyudum sabahta aynı şiddetle uyandım. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı (çalışma hayatı olunca ortak wc kullanımı malesef) antibiyotik kullanıyorum. Sabah 7 de uyanıp işe geldim. Neyseki son 2 haftam kaldı :emir_bebek:
Geçmiş olsun canim enfeksiyon olmaym diye ne yapacagimi sasrdm cok kotu geçer benim bide gecsin hemen insallah az kalmis zaten evinde cook daha rahat dogumunu bekelyeceksn inşallah:dua:

Birde sabah işyerimden bir arkadaşla konuştum. kız zayıf çıtı pıtı bişey. 3 çocugunuda normal doğum la dünyaya getirmiş. Maşallah dedim. Hiç korkma dedi beline ağrı yapar. suyun gelene kadar evde dur sonra hastaneye gidersin.Ben çok zorlanmadım dedi.İçime su serpti :anneadayı:
Hadi inş canım bir avazda doğurursun. İdrar yolu enfeksiyonu riskli rahim kasılması yapıyormuş. İyiki farketmişsin erken doğuma sebep oluyor

bugün iğrenç uyandım ac kalmamk için kahvaltı ettim limonu denicem kesin

Benimde tam tersi 2 gündür hamile olduğuma dair tek bi işaret yok

Normal dogumun zayiflikla irilikle hiç ama hiç alakası yok benim arkadaşım 1.74 boyunda 80 kilo falan irice ama sezeryan oldu bebegin dogum öncesi kalp atışları çok zayıfladığı icin hemen aldılar herşey yolunda giderse serviks yapısı uygunsa gayet normal doğum rahatca olur insallah bizlerede nasip olur :anne::anneadayı:

Günaydin kizlar

Geçmiş olsun canim enfeksiyon olmaym diye ne yapacagimi sasrdm cok kotu geçer benim bide gecsin hemen insallah az kalmis zaten evinde cook daha rahat dogumunu bekelyeceksn inşallah:dua:
Ben de 1 ay önce vardı. toz kullanmıştım. Bu gittiğim doktor toz geçirmiyor malesef dedi ve antibiyotik başlattı. İlk gittiğim doktor antibiyortik verseydi şimdiye kadar geçicekti. Bazen bu doktorları anlamıyorum gerçekten. O kadar titiz oluyorum ama oluyor bazen. Hergün mutlaka duş alıyorum ama bir awm ye gidip tuvalete wc ye girince en başa dönüyorum :110:

Hadi inş canım bir avazda doğurursun. İdrar yolu enfeksiyonu riskli rahim kasılması yapıyormuş. İyiki farketmişsin erken doğuma sebep oluyor

Benimde tam tersi 2 gündür hamile olduğuma dair tek bi işaret yok
belkide bulantıların bitmiştir canım benim arkadaşımın 3 ayda bulantısı bitmişti şimdi tosunu kucağında maşallah :nazar:

X