2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

eve geldim annem olsun öğleden sonra git yine de göster sonucunu soracaklarını sor diyor. hayatta gitmem o kadnın yanına artık. bir de hemcins olacaklar. odasından bir tane gülerek çıkan olmadı bugün. herkesi ağlattı üzdü öyle gönderdi. iş şartları kötü olabilir ama bunu bilerek bu mesleği seçtiler. çok değişik hastalar da var sinirlenirler anlarım ama herkese aynı kötü muamele olur mu? Ben içerideyken 2 hasta daha alıyor içeriye. Bana sg yaparken diğer ikisinin sorulrını cevaplıyor filan. Ben hayatımda bu kadar kötü bir muamele görmedim.

haklısın ama insan bir anda değişik oluyor işte. bir daha uzak duracağım öyle yerlerden...

ah evet bir de o var... herkes kendisini en iyi doktor sanıyor... tamam her doktorun görüşü tedavi edişi farklı ama hiç zahmet edip hastayı dinlemiyorlar.

kendisine de aynen öyle söyledim hocam çok yeni daha usg ye gerek olmadığını düşünüyorum dedim. yaptıracaksın diyorsam yaptıracaksın deyip kestirip attı.

hayatta uğraşmam doktorundan hemşiresine hepsi aynıydı. ve kendi aralarında sürekli bu konunun dalgasını geçiyorlar. git başhekime şikayet et filan diye hastalarla dalga geçiliyordu. Buradakiler de aynı senin dediğin gibi burada tedavi olmamışsın niye geldin tahlile diyor. ben devlet sigortam kapsamında beni tedavi etsin diye her ay dünyanın parasını ödüyorum maaşımdan istediğim kurumda tedavimi olurum. herkes kendi keyfi nasıl isterse öyle konuşuyor.
Canim selam senin adina uzuldum kotu bir deneyim olms biz bile vurdan sinir olsk moral vereceklerine yani kostek olms. Kesnlkle erkek doktor tavsiye ediyorum. Bu doktrmdn once devlet degil he buyuk ozel hstanelerde kadin doktorlari denedim hic memnun kalmadim empati sifir hafife aliyorlar herseyi arstrma durtuleri yok tatmin edici bi acklama yok kadin kadini anlamiyorms. Arkadasm git bak anlicksn demsti erkege gidince farki cok net anladim yasadim yani tvsiye ederim:) doktr bize bkmiyo bile ole bi dusncen vrsa.rahatlatiyolar ben hic ceknmedm hep guvndm esim istemiyodu bstn erkek ama esim de ikna oldu sevdi kanka oldular nrdeyse doktorla oyle devam ettk o bile kadinlara artk gtmemi istemiyo dusun:))

eve geldim annem olsun öğleden sonra git yine de göster sonucunu soracaklarını sor diyor. hayatta gitmem o kadnın yanına artık. bir de hemcins olacaklar. odasından bir tane gülerek çıkan olmadı bugün. herkesi ağlattı üzdü öyle gönderdi. iş şartları kötü olabilir ama bunu bilerek bu mesleği seçtiler. çok değişik hastalar da var sinirlenirler anlarım ama herkese aynı kötü muamele olur mu? Ben içerideyken 2 hasta daha alıyor içeriye. Bana sg yaparken diğer ikisinin sorulrını cevaplıyor filan. Ben hayatımda bu kadar kötü bir muamele görmedim.

haklısın ama insan bir anda değişik oluyor işte. bir daha uzak duracağım öyle yerlerden...

ah evet bir de o var... herkes kendisini en iyi doktor sanıyor... tamam her doktorun görüşü tedavi edişi farklı ama hiç zahmet edip hastayı dinlemiyorlar.

kendisine de aynen öyle söyledim hocam çok yeni daha usg ye gerek olmadığını düşünüyorum dedim. yaptıracaksın diyorsam yaptıracaksın deyip kestirip attı.

hayatta uğraşmam doktorundan hemşiresine hepsi aynıydı. ve kendi aralarında sürekli bu konunun dalgasını geçiyorlar. git başhekime şikayet et filan diye hastalarla dalga geçiliyordu. Buradakiler de aynı senin dediğin gibi burada tedavi olmamışsın niye geldin tahlile diyor. ben devlet sigortam kapsamında beni tedavi etsin diye her ay dünyanın parasını ödüyorum maaşımdan istediğim kurumda tedavimi olurum. herkes kendi keyfi nasıl isterse öyle konuşuyor.
Bide saglk bakanligina sikayt edebiliyorsun bimer ve cimere yaz bide bi telefon nosu vardi suan hatrlamigorm sikayeti aliyor cok ilgileniyorlar. Ben evlilik zamani saglik ocaginda rapor alma ve kanda sorun yasadim doktor hatasi oldu beni kac kere aradilar bilgi verp ozur dilediler tutanaklar falan geldi mailime adami surduler o saglik ocagindan baya ciddi ilgileniyorlar saglk bakanligina gidiyo direkt aklnda bulnsn:KK66:

Ben kontrollerime devlete gidiyorum.En son gittiğim doktor doğumu nerde yapacağımı sordu.Devlette dedim. O da bana dediki özel hastaneler Tüp bebeği sezeryan yaparlar sakın kanma dedi. Riskli birşey olsa biz normal doğum yapmayız dedi.
Aklimzda bulunsun kuzum sagol❤ bnde normal istiyorm ya ins riskli bisi olmaz ikiz die iste sezryn olur die korkuyorm bi risk olmaz saglkli ilerlerse blki normal sansim olur direteyim ben:)

Allah razı olsun canım. Senin yumurtalar inşallah küçülmüştür ağrın geçti mi. İkiz gebelikte ikili testi önermiyormuş drum ultrasonla devam edeceğiz dedi. Haftaya ende kalınlığına bakacak inşallah onuda sorunsuz atlatırız
Bnde 5 ocakta gidicem bunun icin canim bakalim hayirli sonuclara inss. Herkeste onermiyorlar die dutdm bnde yada kimi doktor yapmiyorms sanirm. Enseye bakcz cinsiyet tahmininde bulncaz desi ama tam ikili test mi anlamadim bnde:))

Bnde 5 ocakta gidicem bunun icin canim bakalim hayirli sonuclara inss. Herkeste onermiyorlar die dutdm bnde yada kimi doktor yapmiyorms sanirm. Enseye bakcz cinsiyet tahmininde bulncaz desi ama tam ikili test mi anlamadim bnde:))
Benim drum yaptırmıyormuş canım. Sende inşallah hayırlı haberler alırsın:) merakla bekliyorum

Selam kzlar anca bakabldm bas agrisi bulantidn:s benim karnim 2 gundur yine sis ya gaz da degl bos sisknlik basta oldugu gibi. Sizde hala olan varmi bi arkadasin sisti sanki. Tupbebek goren bi arkadasm da ara ara ole oluyo dogmdn sorada biraz olmstu bnde dedi. Daha once yasasgm da bikacgunde gectgnden panik olmadm ama bos sisknlk:s yurumemde lazm biraz sanirm havada soguk yoruluyorm die hic yurudgum yok haftaici anca is ev:))

Benim drum yaptırmıyormuş canım. Sende inşallah hayırlı haberler alırsın:) merakla bekliyorum
Ins canim bakalim gidince ogrencem guveniyorm ona:) tahmnleri tutuyo diyolar bide bakalm farketmiyo gerci de insanoglu merk ediyo ist.e:) 4.ayda belli olur dedi bakalim benim ve senin ne cikcak sora artk ona gore ufak hazrlklar yapcz ikili:) allah kucagimiza aldgmz gunleri gostermeyi nasip etsn❤

Selam kzlar anca bakabldm bas agrisi bulantidn:s benim karnim 2 gundur yine sis ya gaz da degl bos sisknlik basta oldugu gibi. Sizde hala olan varmi bi arkadasin sisti sanki. Tupbebek goren bi arkadasm da ara ara ole oluyo dogmdn sorada biraz olmstu bnde dedi. Daha once yasasgm da bikacgunde gectgnden panik olmadm ama bos sisknlk:s yurumemde lazm biraz sanirm havada soguk yoruluyorm die hic yurudgum yok haftaici anca is ev:))
canım ilk haftalar benim çok şişkinliğim vardı. ve malesef halen geçmedi.

Ins canim bakalim gidince ogrencem guveniyorm ona:) tahmnleri tutuyo diyolar bide bakalm farketmiyo gerci de insanoglu merk ediyo ist.e:) 4.ayda belli olur dedi bakalim benim ve senin ne cikcak sora artk ona gore ufak hazrlklar yapcz ikili:) allah kucagimiza aldgmz gunleri gostermeyi nasip etsn❤
İlerki zamanlarda bir tahminde bulunur inşallah bende merak ediyorum. 20. Haftadan sonra başlamak benim niyetim ama bakalım nasip
Masallah canim saglikla buyusun bebislerin insallah
Allah razı olsun canım aminn inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım

Ya biraz züğürt tesellisi olacak ama insan oğlu doğumla çoğalıyor yani yapılabilir birşey demek ki. Çevremde normal doğum yapan herkes dayanılmıcak bir acı değil diyor. Ben sana diyorum ama kelin ilacı olsa kendi başına sürer dimi :KK45::KK45::KK45:
di mi :KK48::KK48: bir kuzenimle aynıyım çok panik :KK22: onun doğumunda doktor bebeği alır almaz sakinleştiriciyi basmıştı
Kizlaar
Bugun 11+6 gunluk kontrole gittim ense kalinligina burna bakildi doktor normal gorunuyor dedi cok sukuricim rahatladi.buyuk ihtimal erkek dedi hayirlisi bakalim.
maşallah iyi haberlere sevindim :KK200::nazar:
evet canım çıktı çok şükür. İlk test 325ti bugünki 774 çıktı :anneadayı:
tebrik ederim :KK68:

hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün :dua: önceki kaybın için üzüldüm
Kızlar bebeklerimi gördüm büyümüşler:KK36: çok şükür bugüne
maşallah :nazar::nazar::nazar:
Maşallah canım, bende gideceğim. İkili testti de aradan çıkarmak için biraz bekliyorum. Yumurtalar, bebek ne alemde hiç bir fikrim yok :skandal:
ne zaman kontrol C A N O C A N O benim bu cuma cok merak ediyom
ya bende de cok oluyor o şişlik bi büyüyo bi iniyo şaka gibi :KK22:megan markle da da olmuş sahte bunun gebeliği demişler ya :KK48: yürüyüş çok iyi geliyor ama sürekli yağmur yağıyor bugünlerde çıkamadım bu hafta hic yürüyüşe :KK42:

hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün :dua: önceki kaybın için üzüldüm

maşallah :nazar::nazar::nazar:

ne zaman kontrol C A N O C A N O benim bu cuma cok merak ediyom

ya bende de cok oluyor o şişlik bi büyüyo bi iniyo şaka gibi :KK22:megan markle da da olmuş sahte bunun gebeliği demişler ya :KK48: yürüyüş çok iyi geliyor ama sürekli yağmur yağıyor bugünlerde çıkamadım bu hafta hic yürüyüşe :KK42:
Dedign gibi canim bi iniyo bi sisiyo:)) ilk yasadgmda yuruys iyi gelmsti ama hava sartlari iste malesf:)

Gaz olduğunu düşünüyorum.Bebek büyüdükçe o şişlik gidiyor ama hissi gitmiyor o_O Kurufasulye, nohut,Mercimek çorbası gibi gaz yapıcı şeyleri yiyemiyorum. Çok az kaldı ama bir çok soruna dayanmaya çalışıyorum :hasta:
Bos sksnlk bole sivi dolu gibi ici hissediyorm:) birz da gaz vrdr blkim oyle seler cok sik yemiyorm iyice fena oluruz. Aa corba ictm ben mercimk cok bu hafta oda etkiledi ozaman sen yaznca ampul yandi:))) evet az kaldi senin son sabirlar canim agirlastn daha zor olur sana:s

Bos sksnlk bole sivi dolu gibi ici hissediyorm:) birz da gaz vrdr blkim oyle seler cok sik yemiyorm iyice fena oluruz. Aa corba ictm ben mercimk cok bu hafta oda etkiledi ozaman sen yaznca ampul yandi:))) evet az kaldi senin son sabirlar canim agirlastn daha zor olur sana:s
Sabit otururken bile yerimden kıpırdamak zor olmaya başladı.Nefes alamıyorum. Ama sonuna kadar değer :KK200:

X