- 31 Ağustos 2018
- 4.198
- 6.880
Canim selam senin adina uzuldum kotu bir deneyim olms biz bile vurdan sinir olsk moral vereceklerine yani kostek olms. Kesnlkle erkek doktor tavsiye ediyorum. Bu doktrmdn once devlet degil he buyuk ozel hstanelerde kadin doktorlari denedim hic memnun kalmadim empati sifir hafife aliyorlar herseyi arstrma durtuleri yok tatmin edici bi acklama yok kadin kadini anlamiyorms. Arkadasm git bak anlicksn demsti erkege gidince farki cok net anladim yasadim yani tvsiye ederim:) doktr bize bkmiyo bile ole bi dusncen vrsa.rahatlatiyolar ben hic ceknmedm hep guvndm esim istemiyodu bstn erkek ama esim de ikna oldu sevdi kanka oldular nrdeyse doktorla oyle devam ettk o bile kadinlara artk gtmemi istemiyo dusun:))eve geldim annem olsun öğleden sonra git yine de göster sonucunu soracaklarını sor diyor. hayatta gitmem o kadnın yanına artık. bir de hemcins olacaklar. odasından bir tane gülerek çıkan olmadı bugün. herkesi ağlattı üzdü öyle gönderdi. iş şartları kötü olabilir ama bunu bilerek bu mesleği seçtiler. çok değişik hastalar da var sinirlenirler anlarım ama herkese aynı kötü muamele olur mu? Ben içerideyken 2 hasta daha alıyor içeriye. Bana sg yaparken diğer ikisinin sorulrını cevaplıyor filan. Ben hayatımda bu kadar kötü bir muamele görmedim.
haklısın ama insan bir anda değişik oluyor işte. bir daha uzak duracağım öyle yerlerden...
ah evet bir de o var... herkes kendisini en iyi doktor sanıyor... tamam her doktorun görüşü tedavi edişi farklı ama hiç zahmet edip hastayı dinlemiyorlar.
kendisine de aynen öyle söyledim hocam çok yeni daha usg ye gerek olmadığını düşünüyorum dedim. yaptıracaksın diyorsam yaptıracaksın deyip kestirip attı.
hayatta uğraşmam doktorundan hemşiresine hepsi aynıydı. ve kendi aralarında sürekli bu konunun dalgasını geçiyorlar. git başhekime şikayet et filan diye hastalarla dalga geçiliyordu. Buradakiler de aynı senin dediğin gibi burada tedavi olmamışsın niye geldin tahlile diyor. ben devlet sigortam kapsamında beni tedavi etsin diye her ay dünyanın parasını ödüyorum maaşımdan istediğim kurumda tedavimi olurum. herkes kendi keyfi nasıl isterse öyle konuşuyor.