- 26 Şubat 2017
- 179
- 199
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de temmuz ayında ikiz bebeklerimi kaybettim rahim ağzı yetmezliği yüzünden. tekrar hamile kalmissiniz gönülden tebrik ediyorum inşallah sağ salim kucağıniza alirsinizYok canım 26 haftalık erken doğurdum yoğunbakımda kaldılar sonra vefat ettiler
Tebrikler canımMerhabalar transferimin 6. Gunundeyim ve idrar testi çok silik çıktı inşallah ben de sizin aranıza katılıp bu heyecanı doyasıya paylasirim hepinizin bebekleri hayırlı ugurlu olsun Allah sonuna kadar gidebilmek nasip etsin
Merhabalar transferimin 6. Gunundeyim ve idrar testi çok silik çıktı inşallah ben de sizin aranıza katılıp bu heyecanı doyasıya paylasirim hepinizin bebekleri hayırlı ugurlu olsun Allah sonuna kadar gidebilmek nasip etsin
İnşallah kan sonucunda çok iyi çıkar hayırlı olsunMerhabalar transferimin 6. Gunundeyim ve idrar testi çok silik çıktı inşallah ben de sizin aranıza katılıp bu heyecanı doyasıya paylasirim hepinizin bebekleri hayırlı ugurlu olsun Allah sonuna kadar gidebilmek nasip etsin
Aynen canım benimde böyleydiİnşallah canım
Eki Görüntüle 2217075
Aynen canım benimde böyleydi
Bayagi bi silikti
7.gün bidaha yaptim biraz daha belirgindi
8.gunde kan testi vermiştim
İnşallah kan sonucunda çok iyi çıkar hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur benimdecanım şimdiden tebrik ederim benim de 5.gün silik çıkmıştı. Şimdi hamileyim çok şükür.
hayirli olsun. Hos geldin aramiza..İnşallah canım
Eki Görüntüle 2217075
Amin insallah guzel haberlerini bekliyoruzMerhabalar transferimin 6. Gunundeyim ve idrar testi çok silik çıktı inşallah ben de sizin aranıza katılıp bu heyecanı doyasıya paylasirim hepinizin bebekleri hayırlı ugurlu olsun Allah sonuna kadar gidebilmek nasip etsin
Teşekkür ederimhayirli olsun. Hos geldin aramiza..
InsallanhAmin insallah guzel haberlerini bekliyoruz
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah :)Kizlaar
Bugun 11+6 gunluk kontrole gittim ense kalinligina burna bakildi doktor normal gorunuyor dedi cok sukuricim rahatladi.buyuk ihtimal erkek dedi hayirlisi bakalim.
maşallah canım, degerin gayet iyi. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin.evet canım çıktı çok şükür. İlk test 325ti bugünki 774 çıktı
Çok güzel bence :)
Kızlar sizce nasıl bebek yuvasıymış ismi
Bebegimizi Yatağimizda yanımizda yatirmaya cok iyi olur diye düşündüm
Bebişi ezerim diye korkuyodum :) bunu görünce cok hosuma gitti
bence pozitif canım. Benim 4. Günden itibaren silik çıkmıştı rabbim yüzünüzü güldürsün. Mutlaka sonucu bize yazMerhabalar transferimin 6. Gunundeyim ve idrar testi çok silik çıktı inşallah ben de sizin aranıza katılıp bu heyecanı doyasıya paylasirim hepinizin bebekleri hayırlı ugurlu olsun Allah sonuna kadar gidebilmek nasip etsin
Ben de temmuz ayında ikiz bebeklerimi kaybettim rahim ağzı yetmezliği yüzünden. tekrar hamile kalmissiniz gönülden tebrik ediyorum inşallah sağ salim kucağıniza alirsiniz
Maşallah canım, bende gideceğim. İkili testti de aradan çıkarmak için biraz bekliyorum. Yumurtalar, bebek ne alemde hiç bir fikrim yokKızlar bebeklerimi gördüm büyümüşler çok şükür bugüne
Allah razı olsun canım. Senin yumurtalar inşallah küçülmüştür ağrın geçti mi. İkiz gebelikte ikili testi önermiyormuş drum ultrasonla devam edeceğiz dedi. Haftaya ende kalınlığına bakacak inşallah onuda sorunsuz atlatırızMaşallah canım, bende gideceğim. İkili testti de aradan çıkarmak için biraz bekliyorum. Yumurtalar, bebek ne alemde hiç bir fikrim yok
İnşaallah canım, sorunsuz atlatırsınız. Benim herhangi bir şikayetim yok çok şükür. Çok ayakta kalırsam, iş yaparsam belim ve kalçam ağrıyor o kadar :)Allah razı olsun canım. Senin yumurtalar inşallah küçülmüştür ağrın geçti mi. İkiz gebelikte ikili testi önermiyormuş drum ultrasonla devam edeceğiz dedi. Haftaya ende kalınlığına bakacak inşallah onuda sorunsuz atlatırız