2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

amin beni doğum çok korkutuyor Allah izin verirse sona doğru uykularım kaçar kesin
Annemden teyzemden bildiğim kadarıyla bizim çatı dar doktorlar riske atmıyor hiç sezaryan alıyor

Ya biraz züğürt tesellisi olacak ama insan oğlu doğumla çoğalıyor yani yapılabilir birşey demek ki. Çevremde normal doğum yapan herkes dayanılmıcak bir acı değil diyor. Ben sana diyorum ama kelin ilacı olsa kendi başına sürer dimi :KK45::KK45::KK45:

Ben ikizlerimi normal doğurdum ilki makat gelişiydi zaten rahim 10cm açılmış kanala girmişti nerdeyse elime doğcakmış. İlki 780gr diğeri 930grdı. Arada 200 gr bile yok ama ikinciyi ıkınırken zorlandım kendimde değilmişim ben kalçamı kaldırıyorum doktor koy kalçanı diyor. Benimkiler el kadar olduğu için doğurmak zor olmadı. Ikınmayı öğrenmek lazım çok ıkınıyorsun beynin patlıcak sanıyorsun az ıkınıyorsun olmuyor
Adı üzerinde normal doğum ünlülerden bunu çok normal görüp hastaneye gitmeyip evde doğuranı bile var. Suda doğum

Ya biraz züğürt tesellisi olacak ama insan oğlu doğumla çoğalıyor yani yapılabilir birşey demek ki. Çevremde normal doğum yapan herkes dayanılmıcak bir acı değil diyor. Ben sana diyorum ama kelin ilacı olsa kendi başına sürer dimi :KK45::KK45::KK45:
Ya işin ilginç yanı ben ağrısından acısından korkmuyorum :halay:
Ben ikizlerimi normal doğurdum ilki makat gelişiydi zaten rahim 10cm açılmış kanala girmişti nerdeyse elime doğcakmış. İlki 780gr diğeri 930grdı. Arada 200 gr bile yok ama ikinciyi ıkınırken zorlandım kendimde değilmişim ben kalçamı kaldırıyorum doktor koy kalçanı diyor. Benimkiler el kadar olduğu için doğurmak zor olmadı. Ikınmayı öğrenmek lazım çok ıkınıyorsun beynin patlıcak sanıyorsun az ıkınıyorsun olmuyor
Adı üzerinde normal doğum ünlülerden bunu çok normal görüp hastaneye gitmeyip evde doğuranı bile var. Suda doğum
Canım annem üç çocuğunu da evde doğurmuş, ortanca kardeşim 4,5 kilo doğmuş birde düşün. Zorlamadığını söyler hep. Şimdi olsa iri bebek diye annem ikincinde kesin sezeryan olurdu. Kardeşimin eşi iki çocuk doğurdu Almanya’da. 2. Si makat geliş olmasına rağmen anne karnında manevrayla çevirip normal Doğum yaptırdılar. Bizim ülkemizde sezeryan oranı çok yüksek

Canim senin bir tane çocugun var ama dimi?

babynest-bebek-yuvasi-yatagi-modelleri-3.png

Kızlar sizce nasıl bebek yuvasıymış ismi

Bebegimizi Yatağimizda yanımizda yatirmaya cok iyi olur diye düşündüm
Bebişi ezerim diye korkuyodum :) bunu görünce cok hosuma gitti

babynest-bebek-yuvasi-yatagi-modelleri-3.png

Kızlar sizce nasıl bebek yuvasıymış ismi

Bebegimizi Yatağimizda yanımizda yatirmaya cok iyi olur diye düşündüm
Bebişi ezerim diye korkuyodum :) bunu görünce cok hosuma gitti
Canım geçen sene ben bunu görmüştüm ama bebeklerin yatak basıncına uygunmu bilmiyorum. Yumuşak yatak önermiyorlar. Anne yanı baby2me daha cazipmgelmişti. Yatağın sertliği nasıl acaba
Rabbim sabır versin çok üzüldüm inşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza almak nasip olur
Amin canım hergünüm korkuyla geçiyor. Allah hepimizin bebeğini sağlıkla doğurmamızı nasip etsin

Canım geçen sene ben bunu görmüştüm ama bebeklerin yatak basıncına uygunmu bilmiyorum. Yumuşak yatak önermiyorlar. Anne yanı baby2me daha cazipmgelmişti. Yatağın sertliği nasıl acaba

Amin canım hergünüm korkuyla geçiyor. Allah hepimizin bebeğini sağlıkla doğurmamızı nasip etsin
Bunu yapmak cok basit canım
Kendim yapicam ben
Altını sert bebeğe uygun bi malzemeden yaparım yumusak silikondan yapmam zaten

X