2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Tebrikler canım
Bende 6.gün test yapmiştım silik cikmiştı

İnşallah seninde devam ederde aramiza gelirsin
Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin canım

canım şimdiden tebrik ederim benim de 5.gün silik çıkmıştı. Şimdi hamileyim çok şükür.

İnşallah kan sonucunda çok iyi çıkar hayırlı olsun

Kizlaar
Bugun 11+6 gunluk kontrole gittim ense kalinligina burna bakildi doktor normal gorunuyor dedi cok sukuricim rahatladi.buyuk ihtimal erkek dedi hayirlisi bakalim.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah :)
evet canım çıktı çok şükür. İlk test 325ti bugünki 774 çıktı
maşallah canım, degerin gayet iyi. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin.

Kızlar sizce nasıl bebek yuvasıymış ismi

Bebegimizi Yatağimizda yanımizda yatirmaya cok iyi olur diye düşündüm
Bebişi ezerim diye korkuyodum :) bunu görünce cok hosuma gitti
Çok güzel bence :)
Benim bebek karyolası, bebek arabası, mama sandalyesi var giyimde var ama yenide alırım tabiki :) Birde ana kucagı alacağım :)
bence pozitif canım. Benim 4. Günden itibaren silik çıkmıştı rabbim yüzünüzü güldürsün. Mutlaka sonucu bize yaz

Ben de temmuz ayında ikiz bebeklerimi kaybettim rahim ağzı yetmezliği yüzünden. tekrar hamile kalmissiniz gönülden tebrik ediyorum inşallah sağ salim kucağıniza alirsiniz

Amin inşallah benim ilk gebeliğimdi ve tamamen ikiz olmasına bağladılar. Birde bebeklerden birinin suyu faZlaydımerken doğum riski vardınzaten. Senin kaç haftalık doğdular? Bu sefer tek embriyo mu? Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

Maşallah canım, bende gideceğim. İkili testti de aradan çıkarmak için biraz bekliyorum. Yumurtalar, bebek ne alemde hiç bir fikrim yok
Allah razı olsun canım. Senin yumurtalar inşallah küçülmüştür ağrın geçti mi. İkiz gebelikte ikili testi önermiyormuş drum ultrasonla devam edeceğiz dedi. Haftaya ende kalınlığına bakacak inşallah onuda sorunsuz atlatırız

İnşaallah canım, sorunsuz atlatırsınız. Benim herhangi bir şikayetim yok çok şükür. Çok ayakta kalırsam, iş yaparsam belim ve kalçam ağrıyor o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…