Az kaldı canım inşallah bitecek artık kavuşunca. Senin sezeryan mı olacakBebek büyüdükçe mide yanması da oluyor. İşallah sende olmaz. İlk başlar bende senin gibiydim. Aklıma geldikçe kötü oluyorum.Allah sabır versin kuzum
Bende bu gün hafif kasılmalar var. Doğum yaklaştıkça rahim kendini hazırlıyor. Mide bulantısı da yaşıyorum. Bebek baskı yaptıkça midem kötü oluyor. Bu gün bide ağzım zehir gibi. Doğuma kadarda bu acılık hissiyle geçicek sanırım. Allahım dayanma gücü versin.
Amiiinn inşallah canım sabirszlanilmazmi hiicc dünyanin en güzel şeyi olabilir bence minik bir totoyu isirmakayyyy Allahım o günleri göstersin kız işallahTotosunu ısırmak için sabırsızlanıyorum.
İyi gününe denk gelmemişsin herhalde canım. Bence hiç üzülme kan sonucuna odaklan alınca kendi drunla muhattap ol. Daha çok küçük ultrasonda ne görmeyi bekliyordu acabaKızlar canım çok sıkkın. Kan tahlili vermek için her zaman gittiğim kliniğe değil de devlet hastanesine gideyim, hem yeni bir doktor görüşü alırım dedim. Gitmez olaydım.
Bağırış çağırış bir tanr normal insan yoo sürekli azarlsyıp azarlayıp gönderdiler. Moralimi çok fena bozdular. Zorla ultrason yaptı hekim istemiyorum dememe rağmen. Ekrana bakıyordum ekranı çevirdi bağırdı. Soru soracaktım konuşturmadı. Tüm sinirlerimi alt üst etti.
Sonra gönderirken zaten rahim duvarın düzensiz görünüyo çok umutlanma filan dedi.
Eve geldiğimden beri ruh gibiyim. Kan tahlilim öğleden sonra çıkacak ama gitmeyeceğim tekrar oraya.
Sizce kötü birşey mi o düzensizlik dediği?
Canım şuan tüm gittiğim hekimler sen normal doğum yapabilirsin diyor.Gerçi daha çatı muaynesi olmadım.Son dk bir sorun çıkmassa normal doğum istiyorum. Sezeryanla doğum yapan tüm arkadaşlarım normal doğumu öneriyor.Az kaldı canım inşallah bitecek artık kavuşunca. Senin sezeryan mı olacak
Canım şikayet etme hakkın var doktoru, kimse seni zorla muayene edemez acil servis değil orda bile kendi isteğimle tdaviyi açacak sorunları bilerek kabul etmiyorum diyip çıkıp gidiyorsun. Bende geçen sene bir özele bir devlete giriyordum tüp bebeğimi özelde yaptım gebe takiplerimi neden devlette yapıyorum diye bana hesap soruyor doçent ve perinatolog kendisi. İstediğimiz hastaneye gitme hakkımız doktor seçme hakkımız var tüp bebek özelde diye doğumudamı özelde olmak zorundayımKızlar canım çok sıkkın. Kan tahlili vermek için her zaman gittiğim kliniğe değil de devlet hastanesine gideyim, hem yeni bir doktor görüşü alırım dedim. Gitmez olaydım.
Bağırış çağırış bir tanr normal insan yoo sürekli azarlsyıp azarlayıp gönderdiler. Moralimi çok fena bozdular. Zorla ultrason yaptı hekim istemiyorum dememe rağmen. Ekrana bakıyordum ekranı çevirdi bağırdı. Soru soracaktım konuşturmadı. Tüm sinirlerimi alt üst etti.
Sonra gönderirken zaten rahim duvarın düzensiz görünüyo çok umutlanma filan dedi.
Eve geldiğimden beri ruh gibiyim. Kan tahlilim öğleden sonra çıkacak ama gitmeyeceğim tekrar oraya.
Daha neler duyacağız acabaCanım şikayet etme hakkın var doktoru, kimse seni zorla muayene edemez acil servis değil orda bile kendi isteğimle tdaviyi açacak sorunları bilerek kabul etmiyorum diyip çıkıp gidiyorsun. Bende geçen sene bir özele bir devlete giriyordum tüp bebeğimi özelde yaptım gebe takiplerimi neden devlette yapıyorum diye bana hesap soruyor doçent ve perinatolog kendisi. İstediğimiz hastaneye gitme hakkımız doktor seçme hakkımız var tüp bebek özelde diye doğumudamı özelde olmak zorundayım
Bende normal doğum istiyorum canım. Tabii beni ikiz bebişlerle kim normal doğurtur onu bilemiyorumCanım şuan tüm gittiğim hekimler sen normal doğum yapabilirsin diyor.Gerçi daha çatı muaynesi olmadım.Son dk bir sorun çıkmassa normal doğum istiyorum. Sezeryanla doğum yapan tüm arkadaşlarım normal doğumu öneriyor.
Sancı tek bebekte de çift bebekte de aynıdır diye düşünüyorum. Doğum anı zaten hissedilmiyormuş. Hakkında hayırlısı olsun canım. Çift bebeklerde pek bi tatlı oluyor. Birbirlerinin burnunu yiyorlarBende normal doğum istiyorum canım. Tabii beni ikiz bebişlerle kim normal doğurtur onu bilemiyorum
Canım benim bu süreçte seni kimsenin uzmesine izin verme bi daha seni mutsuz eden o yerede gitme. Allah iyi insalarla karsilastirsin özellıkle doktor seçimi cok önemli
İnsanin insanla zorunu anlayanadm ben hala dertleri neyse canim sen hiiicc takma kanida sağlık ocagina ver hic öyle cok bilmis doktorlarla muhattap olmak zorunda olmazsn ben sonuclari bile netten alıp direk doktoruma gonderiyodm çünkü bazi doktorlar garip yanı hep kendileri bı yorum yapmak istiyorlar ben tüp bebek demiştim daha kucuk diye devlet Hastanesi'nd ki doktor bakmadi bile allahm herkesi iyiyle karsilastrsn sakin canını sıkma kendi doktoruna git
İyi gününe denk gelmemişsin herhalde canım. Bence hiç üzülme kan sonucuna odaklan alınca kendi drunla muhattap ol. Daha çok küçük ultrasonda ne görmeyi bekliyordu acaba
Canım şikayet etme hakkın var doktoru, kimse seni zorla muayene edemez acil servis değil orda bile kendi isteğimle tdaviyi açacak sorunları bilerek kabul etmiyorum diyip çıkıp gidiyorsun. Bende geçen sene bir özele bir devlete giriyordum tüp bebeğimi özelde yaptım gebe takiplerimi neden devlette yapıyorum diye bana hesap soruyor doçent ve perinatolog kendisi. İstediğimiz hastaneye gitme hakkımız doktor seçme hakkımız var tüp bebek özelde diye doğumudamı özelde olmak zorundayım
Bende normal doğum istiyorum canım. Tabii beni ikiz bebişlerle kim normal doğurtur onu bilemiyorum
Canım ikiside baş gelişiyse devlette bile normal doğurtuyorlar. Bence özeldekiler tüp bebek diye risk almak istemiyor. Herşey anne ve bebek için yolundaysa ikiz normal olabilirBende normal doğum istiyorum canım. Tabii beni ikiz bebişlerle kim normal doğurtur onu bilemiyorum
Ben kontrollerime devlete gidiyorum.En son gittiğim doktor doğumu nerde yapacağımı sordu.Devlette dedim. O da bana dediki özel hastaneler Tüp bebeği sezeryan yaparlar sakın kanma dedi. Riskli birşey olsa biz normal doğum yapmayız dedi.Canım ikiside baş gelişiyse devlette bile normal doğurtuyorlar. Bence özeldekiler tüp bebek diye risk almak istemiyor. Herşey anne ve bebek için yolundaysa ikiz normal olabilir
Bende öyle düşünüyorum canım ama ikiz olduğunu duyan sezeryan olur diyor moralim bozuluyor neden normal olmasın ki şartlar uygun olduğu sürece. İnşallah rabbim sağlıkla doğdukları günleri göstersin de ben onların burnunu yiyeceğimSancı tek bebekte de çift bebekte de aynıdır diye düşünüyorum. Doğum anı zaten hissedilmiyormuş. Hakkında hayırlısı olsun canım. Çift bebeklerde pek bi tatlı oluyor. Birbirlerinin burnunu yiyorlar
Canım ben çok özeniyorum da bakalım ölgünler neyi gösterir. Güzel bir anı olur benceKızlar hamilelik fotosu çektirecek misiniz? Benim ki yağışlı havalara denk geldi. Eşimide bir türlü denk getiremiyorum. İzne çıkınca Meriç'in odasında evde bir kaç poz çektirsem diyorum. Bir arkadaşımı çağırıp. Telefonla. Nasıl olur acaba.
Tıbbi bir gereklilik yoksa tabii normal olabilir canım ama drunda bunu desteklemesi lazım. Bazısı sezeryan yanlısı oluyorbunu seçmemize de mi izin vermiyorlar ya
İlk bebek baş gelişse diğeri de döner biliyorum canım ama ben normal Doğum yanlısı bir dr bulmalıyım risk almak istemiyor kimse maalesef. Özelde iki dr var çoğul gebeleriyle nette konuştum çoğu normal doğurmuş bana umıt oldu. Benim drum fakültede Prof perinatalog onun görüşünü çok bilmiyorum işin açığı bu konuda inşallah o da desteklerCanım ikiside baş gelişiyse devlette bile normal doğurtuyorlar. Bence özeldekiler tüp bebek diye risk almak istemiyor. Herşey anne ve bebek için yolundaysa ikiz normal olabilir
Kızlar canım çok sıkkın. Kan tahlili vermek için her zaman gittiğim kliniğe değil de devlet hastanesine gideyim, hem yeni bir doktor görüşü alırım dedim. Gitmez olaydım.
Gözünü korkutmak gibi olmasın ama ne gaviscon nede rennie geçirmiyor bu yanmayı. Eskiler bebek saçlı doğacaksa çok yanma olur derler.Babası çok saçlı babasına çekecek sanırım..
Ben bu sebeple bir doktordan vazgeçtim tüp bebek tedavisi gördüğümüz için durumumuz özel zaten endişeliyiz bizi rahatlatacak bir doktor olması gerektiğini düşünüyorum.
olur ya da olmaz Allahın takdiri. Birçok durumu açıklayamıyorlar, bütün bu süreci mucize olarak kabul etmiyorlar mı? bu felaket senaryolarını duymaya gerek yok bence psikolojik etkiliyor gebeliği
İlki baş diğeri makat olduğunda da ikinciyi doğurtmaya çalışıyorlar bebek strese girip mekonyum yada kalp atışları etkilenmeye başlarsa acil sezaryan oluyor. Normal doğum için epidural yaparlarsa sorun yokta birde genel anestexi almak var. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinİlk bebek baş gelişse diğeri de döner biliyorum canım ama ben normal Doğum yanlısı bir dr bulmalıyım risk almak istemiyor kimse maalesef. Özelde iki dr var çoğul gebeleriyle nette konuştum çoğu normal doğurmuş bana umıt oldu. Benim drum fakültede Prof perinatalog onun görüşünü çok bilmiyorum işin açığı bu konuda inşallah o da destekler
amin beni doğum çok korkutuyor Allah izin verirse sona doğru uykularım kaçar kesinİlki baş diğeri makat olduğunda da ikinciyi doğurtmaya çalışıyorlar bebek strese girip mekonyum yada kalp atışları etkilenmeye başlarsa acil sezaryan oluyor. Normal doğum için epidural yaparlarsa sorun yokta birde genel anestexi almak var. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Canım senin sonucun çıktı mıtamamen seninle aynı fikirdeyim. Okyanusları geçip derede boğulmak gibi oluyor. Allah yardım ettikçe tüm maddi imkanımı rahat bir gebelik için kullanacağım
Aminn inşallah canım. Bu ilerleyen süreçte daha iyi karar verilir ama işte insan düşünüyor genede. İnşallah tıbbi bir zorunluluk olmaz sezeryan korkutuyor beniİlki baş diğeri makat olduğunda da ikinciyi doğurtmaya çalışıyorlar bebek strese girip mekonyum yada kalp atışları etkilenmeye başlarsa acil sezaryan oluyor. Normal doğum için epidural yaparlarsa sorun yokta birde genel anestexi almak var. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ya biraz züğürt tesellisi olacak ama insan oğlu doğumla çoğalıyor yani yapılabilir birşey demek ki. Çevremde normal doğum yapan herkes dayanılmıcak bir acı değil diyor. Ben sana diyorum ama kelin ilacı olsa kendi başına sürer dimiamin beni doğum çok korkutuyor Allah izin verirse sona doğru uykularım kaçar kesin
Annemden teyzemden bildiğim kadarıyla bizim çatı dar doktorlar riske atmıyor hiç sezaryan alıyor