2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Az kaldı canım inşallah bitecek artık kavuşunca. Senin sezeryan mı olacak

İyi gününe denk gelmemişsin herhalde canım. Bence hiç üzülme kan sonucuna odaklan alınca kendi drunla muhattap ol. Daha çok küçük ultrasonda ne görmeyi bekliyordu acaba

Az kaldı canım inşallah bitecek artık kavuşunca. Senin sezeryan mı olacak
Canım şuan tüm gittiğim hekimler sen normal doğum yapabilirsin diyor.Gerçi daha çatı muaynesi olmadım.Son dk bir sorun çıkmassa normal doğum istiyorum. Sezeryanla doğum yapan tüm arkadaşlarım normal doğumu öneriyor.

Canım şikayet etme hakkın var doktoru, kimse seni zorla muayene edemez acil servis değil orda bile kendi isteğimle tdaviyi açacak sorunları bilerek kabul etmiyorum diyip çıkıp gidiyorsun. Bende geçen sene bir özele bir devlete giriyordum tüp bebeğimi özelde yaptım gebe takiplerimi neden devlette yapıyorum diye bana hesap soruyor doçent ve perinatolog kendisi. İstediğimiz hastaneye gitme hakkımız doktor seçme hakkımız var tüp bebek özelde diye doğumudamı özelde olmak zorundayım

Daha neler duyacağız acaba

Bende normal doğum istiyorum canım. Tabii beni ikiz bebişlerle kim normal doğurtur onu bilemiyorum

Bende normal doğum istiyorum canım. Tabii beni ikiz bebişlerle kim normal doğurtur onu bilemiyorum
Sancı tek bebekte de çift bebekte de aynıdır diye düşünüyorum. Doğum anı zaten hissedilmiyormuş. Hakkında hayırlısı olsun canım. Çift bebeklerde pek bi tatlı oluyor. Birbirlerinin burnunu yiyorlar

Kızlar hamilelik fotosu çektirecek misiniz? Benim ki yağışlı havalara denk geldi. Eşimide bir türlü denk getiremiyorum. İzne çıkınca Meriç'in odasında evde bir kaç poz çektirsem diyorum. Bir arkadaşımı çağırıp. Telefonla. Nasıl olur acaba.

Canım benim bu süreçte seni kimsenin uzmesine izin verme bi daha seni mutsuz eden o yerede gitme. Allah iyi insalarla karsilastirsin özellıkle doktor seçimi cok önemli

eve geldim annem olsun öğleden sonra git yine de göster sonucunu soracaklarını sor diyor. hayatta gitmem o kadnın yanına artık. bir de hemcins olacaklar. odasından bir tane gülerek çıkan olmadı bugün. herkesi ağlattı üzdü öyle gönderdi. iş şartları kötü olabilir ama bunu bilerek bu mesleği seçtiler. çok değişik hastalar da var sinirlenirler anlarım ama herkese aynı kötü muamele olur mu? Ben içerideyken 2 hasta daha alıyor içeriye. Bana sg yaparken diğer ikisinin sorulrını cevaplıyor filan. Ben hayatımda bu kadar kötü bir muamele görmedim.

haklısın ama insan bir anda değişik oluyor işte. bir daha uzak duracağım öyle yerlerden...

ah evet bir de o var... herkes kendisini en iyi doktor sanıyor... tamam her doktorun görüşü tedavi edişi farklı ama hiç zahmet edip hastayı dinlemiyorlar.

İyi gününe denk gelmemişsin herhalde canım. Bence hiç üzülme kan sonucuna odaklan alınca kendi drunla muhattap ol. Daha çok küçük ultrasonda ne görmeyi bekliyordu acaba

kendisine de aynen öyle söyledim hocam çok yeni daha usg ye gerek olmadığını düşünüyorum dedim. yaptıracaksın diyorsam yaptıracaksın deyip kestirip attı.

hayatta uğraşmam doktorundan hemşiresine hepsi aynıydı. ve kendi aralarında sürekli bu konunun dalgasını geçiyorlar. git başhekime şikayet et filan diye hastalarla dalga geçiliyordu. Buradakiler de aynı senin dediğin gibi burada tedavi olmamışsın niye geldin tahlile diyor. ben devlet sigortam kapsamında beni tedavi etsin diye her ay dünyanın parasını ödüyorum maaşımdan istediğim kurumda tedavimi olurum. herkes kendi keyfi nasıl isterse öyle konuşuyor.

Canım ikiside baş gelişiyse devlette bile normal doğurtuyorlar. Bence özeldekiler tüp bebek diye risk almak istemiyor. Herşey anne ve bebek için yolundaysa ikiz normal olabilir
Ben kontrollerime devlete gidiyorum.En son gittiğim doktor doğumu nerde yapacağımı sordu.Devlette dedim. O da bana dediki özel hastaneler Tüp bebeği sezeryan yaparlar sakın kanma dedi. Riskli birşey olsa biz normal doğum yapmayız dedi.

Bende öyle düşünüyorum canım ama ikiz olduğunu duyan sezeryan olur diyor moralim bozuluyor neden normal olmasın ki şartlar uygun olduğu sürece. İnşallah rabbim sağlıkla doğdukları günleri göstersin de ben onların burnunu yiyeceğim
Canım ben çok özeniyorum da bakalım ölgünler neyi gösterir. Güzel bir anı olur bence
bunu seçmemize de mi izin vermiyorlar ya
Tıbbi bir gereklilik yoksa tabii normal olabilir canım ama drunda bunu desteklemesi lazım. Bazısı sezeryan yanlısı oluyor
Canım ikiside baş gelişiyse devlette bile normal doğurtuyorlar. Bence özeldekiler tüp bebek diye risk almak istemiyor. Herşey anne ve bebek için yolundaysa ikiz normal olabilir
İlk bebek baş gelişse diğeri de döner biliyorum canım ama ben normal Doğum yanlısı bir dr bulmalıyım risk almak istemiyor kimse maalesef. Özelde iki dr var çoğul gebeleriyle nette konuştum çoğu normal doğurmuş bana umıt oldu. Benim drum fakültede Prof perinatalog onun görüşünü çok bilmiyorum işin açığı bu konuda inşallah o da destekler

Ben bu sebeple bir doktordan vazgeçtim tüp bebek tedavisi gördüğümüz için durumumuz özel zaten endişeliyiz bizi rahatlatacak bir doktor olması gerektiğini düşünüyorum.

olur ya da olmaz Allahın takdiri. Birçok durumu açıklayamıyorlar, bütün bu süreci mucize olarak kabul etmiyorlar mı? bu felaket senaryolarını duymaya gerek yok bence psikolojik etkiliyor gebeliği

Gözünü korkutmak gibi olmasın ama ne gaviscon nede rennie geçirmiyor bu yanmayı. Eskiler bebek saçlı doğacaksa çok yanma olur derler.Babası çok saçlı babasına çekecek sanırım..

bana rennie yazdı doktor da daha hiç içmedim

tamamen seninle aynı fikirdeyim. Okyanusları geçip derede boğulmak gibi oluyor. Allah yardım ettikçe tüm maddi imkanımı rahat bir gebelik için kullanacağım

İlki baş diğeri makat olduğunda da ikinciyi doğurtmaya çalışıyorlar bebek strese girip mekonyum yada kalp atışları etkilenmeye başlarsa acil sezaryan oluyor. Normal doğum için epidural yaparlarsa sorun yokta birde genel anestexi almak var. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

amin beni doğum çok korkutuyor Allah izin verirse sona doğru uykularım kaçar kesin
Annemden teyzemden bildiğim kadarıyla bizim çatı dar doktorlar riske atmıyor hiç sezaryan alıyor

tamamen seninle aynı fikirdeyim. Okyanusları geçip derede boğulmak gibi oluyor. Allah yardım ettikçe tüm maddi imkanımı rahat bir gebelik için kullanacağım
Canım senin sonucun çıktı mı
Aminn inşallah canım. Bu ilerleyen süreçte daha iyi karar verilir ama işte insan düşünüyor genede. İnşallah tıbbi bir zorunluluk olmaz sezeryan korkutuyor beni

amin beni doğum çok korkutuyor Allah izin verirse sona doğru uykularım kaçar kesin
Annemden teyzemden bildiğim kadarıyla bizim çatı dar doktorlar riske atmıyor hiç sezaryan alıyor
Ya biraz züğürt tesellisi olacak ama insan oğlu doğumla çoğalıyor yani yapılabilir birşey demek ki. Çevremde normal doğum yapan herkes dayanılmıcak bir acı değil diyor. Ben sana diyorum ama kelin ilacı olsa kendi başına sürer dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…