Vallahi ben cumartesi gidicem 12. Haftanin içindeyim ama bakalım ne diyecek doktor ikili taramaya alırmı merakla bekliyormKızlar bugünlerde ikili taramaya giden varmı? Yavaş yavaş doktorlar cinsiyet tahminleri yaparlar.
Ben haftaya gideceğim 11. Haftada olacağım ama ikili yaptırmaz büyük ihtimalle çoğul gebelik oluncaKızlar bugünlerde ikili taramaya giden varmı? Yavaş yavaş doktorlar cinsiyet tahminleri yaparlar.
beni 21'ine cagırdı çok heyacanlıyımKızlar bugünlerde ikili taramaya giden varmı? Yavaş yavaş doktorlar cinsiyet tahminleri yaparlar.
Uzuldm canim Allah tekrarini yasatmasn ve entez zamanda evladini nasip etsinKızlar benim boş gebelik oldu müsait bi zmanda kürtaj olcam rabbim sizlere saglıklı gebelikler nasip etsin
11-14 arasi diyolar ama ikizde nezaman oluyo canim blmiyorm. Aa yaplmiyo mu acaba. Ctesi gidicem doktora gerci randevuyu soler bidahakini test icn su zmaanda gel dieBen haftaya gideceğim 11. Haftada olacağım ama ikili yaptırmaz büyük ihtimalle çoğul gebelik olunca
Ben de 1 hafta sonra gidecegim.ikili test icin doktor mu zaman veriyor yoksa biz normal randevumuzu alip mi gidiyoruz.yani ayrica bi islem yapmam gerekir mi hastaneye gitmeden.beni 21'ine cagırdı çok heyacanlıyım
heyecandan adamın işine karışmam inşallah
İnşallah canm sizlerde hayırlı saglıklı kucaklarınızaalın inşallahUzuldm canim Allah tekrarini yasatmasn ve entez zamanda evladini nasip etsin
Iyi aksamlar kizlar. Gecmis olsun sana da canimmm... Bende yasiyorum sanci dunden beri lekelenmem yok ama cok sukur. 2.adet zamani geldi benim ona bagliyorum agrilari. Ustune dun gaz sancisi cektim midemden butun organlarima yayildi kivrandim valla. Ustune bugun bas agrisi cekiyorum vucudum kiriliyo sanki. Hersey ust uste geldi.Kızlar adet sancısı gibi ağrısı olan varmı? Benim karın ağrım bugünde devam ediyor lekelenme devam
Ozaman oluyor demek ki sag canim bilgi icin:) ay hadi hayirlisi ins evet attigin fotofa yaygndi karnin sivri oluyo genelde erkeklerde:)Benim gittiğim özelde devlette ikizlerde ikili tarama istemişti. Banada 28 aralığa randevu verdi sekreter. Beni görenler kız yorumu yapıyor
Benim hep oluyor canim normalms bu rahimdeki degisiklkler regl agrisi gibi yapiyo. Bugun bi ara bi girdi hani adet glck gibi sora gecti :)Kızlar adet sancısı gibi ağrısı olan varmı? Benim karın ağrım bugünde devam ediyor lekelenme devam
Çoğul gebelikte doğru sonuç vermiyor bildiğim kadarıyla isterse yaptırırız canım11-14 arasi diyolar ama ikizde nezaman oluyo canim blmiyorm. Aa yaplmiyo mu acaba. Ctesi gidicem doktora gerci randevuyu soler bidahakini test icn su zmaanda gel die
He anladim canim bakalim ne derlerse onu yapcaz mecburÇoğul gebelikte doğru sonuç vermiyor bildiğim kadarıyla isterse yaptırırız canım