Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydin olsun canım daha güzel günler görmeye insaallah bebeğinleÇok şükür bugün kalp atislarini duydum bebeklerimin. Ben bugünleri bekledim allahım bekleyen herkese nasıl etsin insallah
Bi nazarlık benden olsunÇok şükür bugün kalp atislarini duydum bebeklerimin. Ben bugünleri bekledim allahım bekleyen herkese nasıl etsin insallah
Çok şükür canım, sağlıkla da devam etsin inşallahÇok şükür bugün kalp atislarini duydum bebeklerimin. Ben bugünleri bekledim allahım bekleyen herkese nasıl etsin insallah
Geçmiş olsun Allah en yakın zamanda hayırlı evlat nasip etsin.Kızlar benim boş gebelik oldu müsait bi zmanda kürtaj olcam rabbim sizlere saglıklı gebelikler nasip etsin
Canım gecmis olsun cok Rabbimin takdiri boyleymis demek tez zamanda inşallah sana bı evlat sağlıkla versin allahmKızlar benim boş gebelik oldu müsait bi zmanda kürtaj olcam rabbim sizlere saglıklı gebelikler nasip etsin
Kızlar benim boş gebelik oldu müsait bi zmanda kürtaj olcam rabbim sizlere saglıklı gebelikler nasip etsin
Dikkat et canım, çok geçmiş olsun. İnşallah kesilirGünaydın kızlar dünden beri karnımda sancı var iki gündürde pembe lekelenmem. Dün doktor baktı kanama yada rahimde kasılma görmedim dedi ama bu lekelenme neden oluyor anlamıyorum. Korku çok kötü birşey
rabbim kolaylık versinKızlar günaydın. Çok yoğun bir mesaiye başladım. Yıl sonunu kapatmaya çalışıyoruz. Ben yeni ayıldım. Birazdan yeter ulennnnn deyip gidecem
gözünüz aydın olsun canım, saglıkla kucağınıza aldığınız günleride görünÇok şükür bugün kalp atislarini duydum bebeklerimin. Ben bugünleri bekledim allahım bekleyen herkese nasıl etsin insallah
rabbim yardımcın olsun canım. En kısa zamanda saglıklı bebekler nasip etsinKızlar benim boş gebelik oldu müsait bi zmanda kürtaj olcam rabbim sizlere saglıklı gebelikler nasip etsin
Allah razı olsun canlarım inşallahCanım gecmis olsun cok Rabbimin takdiri boyleymis demek tez zamanda inşallah sana bı evlat sağlıkla versin allahm
Kızlar benim boş gebelik oldu müsait bi zmanda kürtaj olcam rabbim sizlere saglıklı gebelikler nasip etsin
gözün aydınÇok şükür bugün kalp atislarini duydum bebeklerimin. Ben bugünleri bekledim allahım bekleyen herkese nasıl etsin insallah
geçmiş olsun Allah en yakın zamanda sağlıklısını nasip etsinKızlar benim boş gebelik oldu müsait bi zmanda kürtaj olcam rabbim sizlere saglıklı gebelikler nasip etsin
Bişey olmaz canım, dokunursa belirti verir zaten, kusma ishal, karın ağrıdı gibi. Geçmiş olsunKızlar ya yoğurdun tarihi 3 gün geçmiş bende farkında değilim yedim 2 kez bişi olurmuki dayanamdım doktoruma msj attım ama daha dönmedi
Allah hayirlisini nnasip etsin gecmis olsunKızlar benim boş gebelik oldu müsait bi zmanda kürtaj olcam rabbim sizlere saglıklı gebelikler nasip etsin
gecmis olsun Allah saglikla tez zamanda tekrar nasip etsin insallahAllah tazı olaun hepinizd n rabbim böle uygun görmüş hamd olsun sağlığımız yerinde huzurmuz yerinde hayırlı zamanda nasip eder yaradan isterse
Genecen hafta verdim onjmuzdeki hafat belli olacak 12 haftada doktor kiza benzetti bakalim hayirlisiKızlar bugünlerde ikili taramaya giden varmı? Yavaş yavaş doktorlar cinsiyet tahminleri yaparlar.