- 16 Kasım 2017
- 2.937
- 6.169
- 42
İkizlerde göbüş dahada büyüyecek sağlıkşa devam etsin inşallah annelerini üzmesinlerEki Görüntüle 2214722 kiskandim bende oglumdaki halimi atayim dedim ortalama 8 aylik falandi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkizlerde göbüş dahada büyüyecek sağlıkşa devam etsin inşallah annelerini üzmesinlerEki Görüntüle 2214722 kiskandim bende oglumdaki halimi atayim dedim ortalama 8 aylik falandi
3 4 aylik olana kadar cocugu tutamadi yaa kucaginda emanet gibi tutuyodu o uzaktan sever artik bi kac ay.Sende dogunca sevdırmezsınşaka yapıyordur minnaklar sevilmez mi
Amin canim hic birimizinki uzmesin insallah... bakalim ne kadar buyuyebilecek karnim merak ediyorumİkizlerde göbüş dahada büyüyecek sağlıkşa devam etsin inşallah annelerini üzmesinler
Benim eşim de aynı, zamanla alışıyorlar :) ikizler biraz daha küçük doguyor. Prematüre giyim alırsın hastane için :)3 4 aylik olana kadar cocugu tutamadi yaa kucaginda emanet gibi tutuyodu o uzaktan sever artik bi kac ay.
Hayirlisiyla bi doguma yaklasalim da insallah alicam enucuzbebekmarket diye net sitesi buldum 60a falan 10lu hastane cikisi var. zaten memlekete gidip dogurma meselem var nasil olacak kocam yanimda olacak mi kuvez hastanede var mi bi ton soru var aklimda hayirlisi diyorum bekliyorum.Benim eşim de aynı, zamanla alışıyorlar :) ikizler biraz daha küçük doguyor. Prematüre giyim alırsın hastane için :)
Nefesim sıkışıyor demişsin ya bende aynı durumdayım. İlk hamileligim olduğu için herşey bana tuhaf geliyor alışmaya calisiyorumBenim doktorum kilo ile ilgili kötü yorum yapmıyor olur diyor ama ben kendimi kötü hissediyorum. Bazı kadınların sütyen cevresi sırtında kat kat olurdu ona doğru ilerliyorum, nefesimde sıkışıyor kilo bana yaramıyor. Bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek.
Saglıkla kucagımıza alırız inşallah. Bi ozamanlar gelsin. :)Hayirlisiyla bi doguma yaklasalim da insallah alicam enucuzbebekmarket diye net sitesi buldum 60a falan 10lu hastane cikisi var. zaten memlekete gidip dogurma meselem var nasil olacak kocam yanimda olacak mi kuvez hastanede var mi bi ton soru var aklimda hayirlisi diyorum bekliyorum.
Benimkide öleDetarjanimin kokusu mu gitti napti cozemedim aksam bi banyo yapim bakim kokum degismis gelicekmi beyefendiye. Gobegime gelince napiyosunuz len diyip sarilip opuyo bana sarilmiyo mesaj atiyo keratalar napiyo keyifleri yerinde mi diyo. Beni soran yok
Onu alıp ne yapacaksın, bi heyanacı olmaz kihttps://www.gittigidiyor.com/arama/?k=fetal+el+doppler kizlar yaaa alasim vaaarrr
bebis kipirdayana kadar agri sizi oldugunda dinlemek icin. Tabiii benim es izin vermiyoOnu alıp ne yapacaksın, bi heyanacı olmaz ki
İyi degil bence :) yıne de sen bilirsinbebis kipirdayana kadar agri sizi oldugunda dinlemek icin. Tabiii benim es izin vermiyo
Profilden kişisel bilgilerine gir, canım, sayfayı kaydırınca aşağıda hamilelik tarihi ekle yazıyor, altında da hesaplayıcı var. Ondan hesaplayıp beklenen dogum tarihini yazıyorsunMerhaba arkadaşlar gebelik takvimini ekleyemedim bana yardımcı olurmusunuz
Merhaba arkadaşlar gebelik takvimini ekleyemedim bana yardımcı olurmusunuz
Çok teşekkür ederim canım ama yapıyorum doğum tarihi 17.08.2019 yazıyorum gerekli formata uygun değil diyor bana sürekli aceba daha küçük olduğu içinmi öyle diyor 4+4 haftalık bebeğim
Araya nokta değil çizgi koymalıyız canimÇok teşekkür ederim canım ama yapıyorum doğum tarihi 17.08.2019 yazıyorum gerekli formata uygun değil diyor bana sürekli aceba daha küçük olduğu içinmi öyle diyor 4+4 haftalık bebeğim
Arkadaşın dediği gibi araya - üstre koyacaksın :)Çok teşekkür ederim canım ama yapıyorum doğum tarihi 17.08.2019 yazıyorum gerekli formata uygun değil diyor bana sürekli aceba daha küçük olduğu içinmi öyle diyor 4+4 haftalık bebeğim
Tamam teşekkür ederim oldu sonundaAraya nokta değil çizgi koymalıyız canim