- 16 Kasım 2017
- 2.937
- 6.169
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oturuyoken battaniyeye sariliyorum evde isinmiyo ust kattayim alti bos tasinan olmadi. yanlar bos. Valla bu sene dogalgazdan gocmezsek iyidir.Aman canin cocugunda sende hasta olmada bebislerde iyi olur o zaman
Canim sen niye gebelik takvimi eklemedin boyle diyorumda cantanem anlatmasina ragmen yapimini 4 saatte falan buldum galiba
Oyle gibi duruyor valla zor ısınır o ev allah kolaylik versin inşallah su kış geçip bahara gelseydik biOturuyoken
Oturuyoken battaniyeye sariliyorum evde isinmiyo ust kattayim alti bos tasinan olmadi. yanlar bos. Valla bu sene dogalgazdan gocmezsek iyidir.
Çok şükür canım inşallah herşey yolundadır çok merak ediyorumOo masallah seninkiler kocaman olmus canim 2 3 haftaya cinsiyet ogrenirsin gosterirlerse
Kız dün akşam baya yağdı kar heryer beyazladı arkasından yağmur yağdı eridi2 hafta once yagdi gecti canim ama evet cok soguk karsiki tepelerde kar var duser buralara da.
Ya bendemi bir sorun var ben anlamadım.Ben bu havada atletle dolaşıyorum sanki 38 derece ateşim var gibi geziyorum Geceleri su gib. terliyorum. aşırı sıcaklıyorum. İçim yanıyor resmen.Oturuyoken
Oturuyoken battaniyeye sariliyorum evde isinmiyo ust kattayim alti bos tasinan olmadi. yanlar bos. Valla bu sene dogalgazdan gocmezsek iyidir.
Gayet iyi canım, Maşaallah. Ben 59 kilodan 61Eki Görüntüle 2214649 Eki Görüntüle 2214639
Siyahlı ikizlerle 2.5 aylık alttakinde şimdi sabah şişkinliğim yokkenki halim
Evet canim takvim yapmayi bilmiyorum. Ayrica isin acigi korkuyorum. Bi kese goreyim bi kalp atisi duyayim. Bebegimin benle olduguna bi emin olayim. Oyle koyayim diyorum.Canim sen niye gebelik takvimi eklemedin boyle diyorumda cantanem anlatmasina ragmen yapimini 4 saatte falan buldum galiba
Hulyacim Orkide_sever ikiz oldugunu kesedemi ogrenmistin yoksa kalp atiminda miEvet canim takvim yapmayi bilmiyorum. Ayrica isin acigi korkuyorum. Bi kese goreyim bi kalp atisi duyayim. Bebegimin benle olduguna bi emin olayim. Oyle koyayim diyorum.
Hızlı kilo alıyoruz sankiBende 3 kilo almışım canım. Şuan 64üm. C A N O
Kese muayanesinde gördü ama kalpleri de atıyordu :)Hulyacim Orkide_sever ikiz oldugunu kesedemi ogrenmistin yoksa kalp atiminda mi
Aynen valla bahar gelseydi hemizin bebisleri buyuseydi.Oyle gibi duruyor valla zor ısınır o ev allah kolaylik versin inşallah su kış geçip bahara gelseydik bi
Kar yagdigini gormemidim ben canim yaa aksam cama yagmur vurdu onu duydum sadece.Çok şükür canım inşallah herşey yolundadır çok merak ediyorum
Kız dün akşam baya yağdı kar heryer beyazladı arkasından yağmur yağdı eridi
Masallah canim senin bebis buyumus ondandir. Tedavi basinda ayaklarim ellerim buz kesmisti benim bu isinmis halim vallaYa bendemi bir sorun var ben anlamadım.Ben bu havada atletle dolaşıyorum sanki 38 derece ateşim var gibi geziyorum Geceleri su gib. terliyorum. aşırı sıcaklıyorum. İçim yanıyor resmen.
Masallah canim yaa bebis cok guzel duruyo bence rabbim saglik versin ikinize de. Bizimde gobusler sissinEki Görüntüle 2214649 Eki Görüntüle 2214639
Siyahlı ikizlerle 2.5 aylık alttakinde şimdi sabah şişkinliğim yokkenki halim
Canim ikisine ayni anda gordum. Doktora biraz gec gittim 6+4duk. Duymadim ama gordum kalplerinin attigini. Kan degerim yuksek cikmisti arkadaslar da kesin ikiz demisti zatenHulyacim Orkide_sever ikiz oldugunu kesedemi ogrenmistin yoksa kalp atiminda mi
EvvveeeettttKese muayanesinde gördü ama kalpleri de atıyordu :)
Naber canmEvvveeeetttt