Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya kot pantolon hafif dar gelmeye basladiBüyüdükçe rahat yatırmaz canım :) ben şimdiden tek başıma yatağa sığamıyor gibi hissediyorum
Yanlış yazmışım kuzum kahverengi benimkide omega :)Canım şimdi kutuya baktım mor latte olan emziren anneler için kutusundada bebek emerken resim var. Bana hamileyken imom omega kahverengi kutu vermişti.
Hosgeldn canim masallah hayirli olsn saglikla kucagina alirsn ins:)Ben 39 yaşındayım. İlk tüp bebekten 6 yaşında oğlum var. 3. Tüp bebek denememde hamileyim. 9+3 inşallah hepimiz sağlıcakla kucağınıza alırız bebeklerimizi.
Gozun aydn masallah canimGünaydın arkadaşlar bugün değerim 121.99 çıktı drum gayet iyi dedi iki hafta sonra ultrasona çağırdı rabbim inşallah herkesin gönlüne göre versin
Allaj yardimcn olsn canim bnde tikanklktn uyuyamiyorm ikisinide siktgim halde kac kere uyandim agzim iuruyo su iciyorum:)Gece uyuyamadim simdi uyku bastiriyor. Çok fazla ateş basiyor. Allah yardimcimiz olsun kizlar
Oy buyuyo bebis masallah canim rahat etmeye bak sikstrma kendini:)Evet ya kot pantolon hafif dar gelmeye basladi
Canım benim gecmiş olsun cok. Gecer insallah agrıların bir an evvelGeldim kızlar
Doktor büyüyen yumurtalar dan olur dedi. Çok rahatsızsan hastaneye yatış yapalım dedi. Bende çocuk oldugu için kabul edemedim. Haftaya tekrar çağırdı. Bebek de 8+0 gösteriyor.
Sagol canım, başka bişey demedi. Haftaya gel dedi
Aynen benimde, hamilelik kıyafetlerimi yıkadım. Onları giyiyorumEvet ya kot pantolon hafif dar gelmeye basladi
Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı da nasip etsin inşallahGünaydın arkadaşlar bugün değerim 121.99 çıktı drum gayet iyi dedi iki hafta sonra ultrasona çağırdı rabbim inşallah herkesin gönlüne göre versin
çok sağol canım, inşallahCanım benim gecmiş olsun cok. Gecer insallah agrıların bir an evvel
Evet ya sanirim buyuyor ama erken degil mi acaba diyorum cok mu yiyorum. Ama yemek sisligi gibi degil hep gaz varmis gibi bi sislikOy buyuyo bebis masallah canim rahat etmeye bak sikstrma kendini:)
Haftamız aynı benimde göbeğim kocaman hamile pantolonu fln almak zorunda kaldım :)Evet ya sanirim buyuyor ama erken degil mi acaba diyorum cok mu yiyorum. Ama yemek sisligi gibi degil hep gaz varmis gibi bi sislik
Ben biraz kiloluyum da acaba cok mu yedim diye korkmustuminsallah bebisimdirHaftamız aynı benimde göbeğim kocaman hamile pantolonu fln almak zorunda kaldım :)
Haklisin canim o da cok sislik yapiyorÇoğumuz progesteron kullanıyoruz onunda verdiği bir şişlik var hepimizde.
Bugun nefes alamıyorum, maden suyu falan içtim. Yine fayda etmediÇoğumuz progesteron kullanıyoruz onunda verdiği bir şişlik var hepimizde.
Igneyle aldgimz hormonlarda sisknlk yapabiliyor ya da senin bebis kendini gosteriyor canim:) artk 3 aya gelmssn sayilir norml heralde artikEvet ya sanirim buyuyor ama erken degil mi acaba diyorum cok mu yiyorum. Ama yemek sisligi gibi degil hep gaz varmis gibi bi sislik
A dimi canim o jel de yapar sisknlk. Benim bazen normal bazen mideme dgru hafif sikiyo iniyo o etkiliyo demek:) suan normalim bakalim:)Çoğumuz progesteron kullanıyoruz onunda verdiği bir şişlik var hepimizde.
Bugun nefes alamıyorum, maden suyu falan içtim. Yine fayda etmedi
A dimi canim o jel de yapar sisknlk. Benim bazen normal bazen mideme dgru hafif sikiyo iniyo o etkiliyo demek:) suan normalim bakalim:)
Bilmiyorum yaa küçük çocugum var. Hastanede nasıl yatacağım, kimsem de yok. Eşim çalışıyor. Kontrole gideceğim tekrarBenim sabahki şişkinliğimle geceki şişkinliğimin arasında fark çok. Bugün sabah akşam tartı farkı 1.1kg çıktı.
@-cantanem canım senin şikayetlerin artarsa hatta sabah ile akşam arasında fark olmuyorsa doktoruna git gerekirse yatış yapılsın. Sende durum biraz daha farklı.