2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Neyyy tum hamilelikte yasakmiymisss esim duymasin:)) 3 ayi sayyodu:KK70: kendi doktoruma ctesi gidicem bnde o gun kocam yiklck desene hahaha:KK70:
:KK73: valla bana gun dogdu her aksam bahane uretmekten yirttim :KK70: onceden isi olunca bahane uretirdim simdi misir patlat diyo ona bahane bulur oldum yakaladi beni:-) normalde biseyim yok cok sukur o misir diyince agrilar giriyo karnima
 
Canım çok sevindim rabbim sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben ikiz gebeyken doktorum yasaklamamıştı ama tedirginlikten biz uzak durmuştuk hep. Birde normal doğurmak isteyenlere son haftalarda ilişki öneriyorlarki sancıyı başlatsın. Erken doğurmak kadar geç doğurmakta sorun. İnşallah ortasını buluruz
Amin canim Allah razi olsun. Doktora dedim bunlari normal dogurmak istiyorum diye hem ikiz hemde onceki sezaryan olmaz normal dedi. :110: yine kesicekler insallah bunu kolay atlatirim.
 
Ay masallah canimcim cok sevindimm ❤ Allah sana bagslasn saglkla kucagina al ins veee aramiza hosgeldn sen de ikiz anasi oluyorm acliktan ben :KK70:
Aminnnnn. Allah razi olsunnn. Doktora dedim mide bulantilarim var diye kusuyomusun dedi yok cok kusmadim dedim bisey olmaz sabret dedi.
 
1543945260336-2128952455.jpg
1543945311421-2077795781.jpg
teyzeleri bunlar minnaklar. Video cek dedim esime bizeye benzediklerinde cekeriz dedi tamda doktor geldi uzatamadim mevzuyu.:KK48:
 
Oyy maşallah yaaa, ne sevimliler. Kucagına aldığın zamanları da görün inşallah. Çok tatlılar 7+1gösterıyorla. Yani 8. Haftanın içindesin :nazar::nazar::anneadayı:
Bende onu sorucaktim doktora nasillar dedim fistik gibiler dedi guldu. Biri 7+1 biri 6+6 gosteriyo. Normalde bakinca 6+4uz bugun. Yemisler beni simdiden :KK48:biri 2 gun biri 4 gun onde masallahhhh kuzulara:nazar::nazar:
 
Kizlar bi de bugun hastanenin diyetisyenine ugradim on gorusme yaptim. Ilkinde 20 kilo alinca ve bunun ikiz oldugunu ogrenince korktum. Biraz konustuk napicak ne edicek falan. Gereksiz olduguna karar verdim. Bi kac ornek biseyler gostermesini istedim dusunmem icin agzindan da laf aldim :KK48: bildigim seyler 2 km yakin yuruyus doktor aksini soylemedikce. Protein agirlikli beslenme az ve ara ogunlu yeme. Bildigim seyler ayda bir de tarticak beni. Benim de evde tartim var her gun tartinirim :KK70:zaten dikkat etsem almam diye dusunuyorum.
 
hilal1907 hilal1907 senin yerin başka kuzum hiç merak etme:KK200:

Orkide_sever Orkide_sever canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah :anneadayı: ne güzel bir taşta iki kuş oh rabbim ağzınızın tadını bozmasın

sendeki sorun bendede var benimde 6+6 gözüktü ultrasonda 6+2 deyim ama gerçi fazla yok ama aramızda bilemedim yinede

T Tyt82 dua et canım bol bol içini ferah tut birşey olmadan sağlıkla kavuşcaksın inşallah:KK200:
 
X