- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.152
Tamam canım sagol. Gidersem sorarım, herhalde rahim büyüdüğü için ağrıyordurBen magnezyum kullanmıştım ama sanırım 4 aylık flndım. İstersen doktoruna bir sor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım sagol. Gidersem sorarım, herhalde rahim büyüdüğü için ağrıyordurBen magnezyum kullanmıştım ama sanırım 4 aylık flndım. İstersen doktoruna bir sor
Kuzum bende is yerine yemek goturuyorum. Suanda firinda patates közledim onu yiyorum. Üstune nane limon icicem. Isallah gecer. Sen de endise etme. Yavrular bizden cok rahat besleniyorHala gecmedi demek canim uzuldm senin adina ya zorlanirsn tabi ins bizde ole olmayiz benmde yiyemedklerm var yiyebildklerine yuklenmktn ondnda biktm. Cocugu nasi beslicm merk ediyorm. Isyernde hic yiyemiyorm corba bi iste. Sefer tasi getircem yarin:))
Cok iyi yapiyorsn kuzum bnde yarin goturmeye baslicam yemekhanenin kokusu yetiyo zatn. Patates banada cok iyi geliyo ya hasla tuzla ye yemegi olsn sknti olmuyo. Yogirtlu makarna iyi gldi demin 2 tabak gomdum herks ole diyo rahatligorm bnde buyusun yavrularimiz❤Kuzum bende is yerine yemek goturuyorum. Suanda firinda patates közledim onu yiyorum. Üstune nane limon icicem. Isallah gecer. Sen de endise etme. Yavrular bizden cok rahat besleniyor
Afiyet olsun canım, sanada bebege de yarasınCok iyi yapiyorsn kuzum bnde yarin goturmeye baslicam yemekhanenin kokusu yetiyo zatn. Patates banada cok iyi geliyo ya hasla tuzla ye yemegi olsn sknti olmuyo. Yogirtlu makarna iyi gldi demin 2 tabak gomdum herks ole diyo rahatligorm bnde buyusun yavrularimiz❤
Sagolsin canim :))Afiyet olsun canım, sanada bebege de yarasın
Bende de sağda oluyor. Benim yumurtalar da yapıyor. Çok şiddetli ise doktora sorabilirsin.Kızlar sol tarıfımda ağrılar oluyor
karnımın sol tarafina dokununca daha çok hissediyorum
Birde ayağı kalkınca kasıklarıma birden ağrı giriyor
Normalmi bu ağrilar
Buyur canım, her zaman bekleriz. İnşallah seninde tedavin hayırlısı ile pozitif olur da listeye ekleriz. :)Bizim topik neden sessiz belli olduuu C A N O laiyka E Ecino Orkide_sever
Kimse beni sevmiyormuss
Insan davet ederr
Gunaydinnnn bekledigim gun geldii. Tedaviye burda sizlerle basladim. Pozitif haberi burda verdim insallah bugunde hayirli haberlerle gelicemmm bekleyin beniiiBizim topik neden sessiz belli olduuu C A N O laiyka E Ecino Orkide_sever
Kimse beni sevmiyormuss
Insan davet ederr
Günaydın canım :*Günaydın
Gunaydin guzel haberlerle dön insallahGunaydinnnn bekledigim gun geldii. Tedaviye burda sizlerle basladim. Pozitif haberi burda verdim insallah bugunde hayirli haberlerle gelicemmm bekleyin beniii
Gunaydin canimmm. Geldin sonunda NasilsinnnnOrkide_sever canım Günaydın haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.
Gunaydinnn. Amin insallah hayirlisi bakalim nolucakGunaydin guzel haberlerle dön insallah
Güzel haberierini minnaklarının fotosunu bekliyoruzGunaydinnnn bekledigim gun geldii. Tedaviye burda sizlerle basladim. Pozitif haberi burda verdim insallah bugunde hayirli haberlerle gelicemmm bekleyin beniii
Bakem kac tane var son 2 saat esim gelicek once cocugun okuluma ugrucaz bisey imzalamam lazimmis sonra hastaneyeeee heyecandan surekli tuvalete gidiyorummmm yeterrrr....Güzel haberierini minnaklarının fotosunu bekliyoruz
Daha varmış yaaaa neyse zaman su gibi geçsinBakem kac tane var son 2 saat esim gelicek once cocugun okuluma ugrucaz bisey imzalamam lazimmis sonra hastaneyeeee heyecandan surekli tuvalete gidiyorummmm yeterrrr....