• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün tahlil sonuclarimi aldim
Prolaktin: 47.49 :KK43:
Fsh: 5.76
Lh: 2.3
İnsülin: 6.3
Diğerlerini bilmiorum ama prolaktin cok yüksek çıkmış malesef bklm dr ne dicek

Kızlar bugün tahlil sonuclarimi aldim
Prolaktin: 47.49 :KK43:
Fsh: 5.76
Lh: 2.3
İnsülin: 6.3
Diğerlerini bilmiorum ama prolaktin cok yüksek çıkmış malesef bklm dr ne dicek
insülin homa IR mi kuzum o da yüksek gibi. fsh lh den yüksek yine bi dengesizlik var bitanem inşaallah doktor güzel yorumlar o daha iyi blir ❤❤❤

canımcım sen napıyosun nasıl gidiyor gebelik :)
Kuzumm baslarda baya sikinti cektik ama sukur smdi tingir mingir ilerliyoruz her donem bir zorlugu varmis ama sukurki dr rapor veriyr evde geciriyrm ise gitmiyrm o acidan cok iyi gidiyr...Allah razi olsun..
Rabbim tez zamanda saglikla hepinize nasip etsin insallah

Ona cok inanirim vardir bir hayir kuzumm Rabbim saglikla tez zamanda kalanlarimiza nasip etsin insallah

amin inşallah canım eylül düşünüyorduk birinden toplu alacağımız vardı alamadık. iş yerinden eylülde yıllık izin yazanlar olmuş. derken ekime ertelendi :) kısmet işte.
inşallah teker teker mutlu haberlerimizi alırız

insülin homa IR mi kuzum o da yüksek gibi. fsh lh den yüksek yine bi dengesizlik var bitanem inşaallah doktor güzel yorumlar o daha iyi blir ❤❤❤
Evet homa canım bana normal geldi iki ay önceki tahlilimde 10 kusurdu sınırda dedi doktor su an 6 çıkmış iyi bence ama digerlerini hiç bilmiyorum hayırlısı bklm ne dicek görücez

amin inşallah canım eylül düşünüyorduk birinden toplu alacağımız vardı alamadık. iş yerinden eylülde yıllık izin yazanlar olmuş. derken ekime ertelendi :) kısmet işte.
inşallah teker teker mutlu haberlerimizi alırız
Olsun kuzumm gec olsun guc olmasin Rabbimin takdir ettigi zaman hic belli olmaz belki hic bi tedaviye grek kalmaz ama kalirsa da Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah kuzum

kız benim 4.7 ydi doktor yüksek dedi niye ki
Sey olabilir canım normalde insülin direnci bi hesaplama yapılıyor açlık glikoz ve insülin değeri çarpımı 405 e bölünüyor öyle çıkıyor sonuç o zmn 2.7 üzerinde olursa yüksek diyorlar

Back