- 1 Haziran 2018
- 27.714
- 82.187
- 598
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insülin homa IR mi kuzum o da yüksek gibi. fsh lh den yüksek yine bi dengesizlik var bitanem inşaallah doktor güzel yorumlar o daha iyi blir ❤❤❤Kızlar bugün tahlil sonuclarimi aldim
Prolaktin: 47.49
Fsh: 5.76
Lh: 2.3
İnsülin: 6.3
Diğerlerini bilmiorum ama prolaktin cok yüksek çıkmış malesef bklm dr ne dicek
Cnm sendende yaa A April wind ile sana o kdr sevindim kiiii cok sukur yaaaa vala dualarimdan iki kisi eksildiCookk teşekkür ederim bitanem Allah razı olsun:) Evlilik Yıl dönümü hediyesi oldu bize :)
Kzuucuk tedavi yontemlerine yonelmeyi dusunmuyomusun yasin da kucukken hazirne güzel maşallah canım :) benim birşey yaptığım yok öle çevre baskısı ile kafayı yiyom o kdrcık adsda
canımcım sen napıyosun nasıl gidiyor gebelik :)Kzuucuk tedavi yontemlerine yonelmeyi dusunmuyomusun yasin da kucukken hazir
Cnm sendende yaa A April wind ile sana o kdr sevindim kiiii cok sukur yaaaa vala dualarimdan iki kisi eksildi
bende bendeBen daha düşemedim yakandan ❤
Kuzumm baslarda baya sikinti cektik ama sukur smdi tingir mingir ilerliyoruz her donem bir zorlugu varmis ama sukurki dr rapor veriyr evde geciriyrm ise gitmiyrm o acidan cok iyi gidiyr...Allah razi olsun..canımcım sen napıyosun nasıl gidiyor gebelik :)
Kzuucuk tedavi yontemlerine yonelmeyi dusunmuyomusun yasin da kucukken hazir
Ay duss bi an onceee diye dua ediyrmmm inankii :)) kuzummm Rabbim buyuk, olucak..esinin inadinin kirilmasi icin de ediyrm vala ne yalan soliyim o kdr alyernatif varken bak bnm de tup bebek kuzum ve ozellikle ben ck zor kabullendim basta ama iyiki yapmisim diyrm yas gidiyrBen daha düşemedim yakandan ❤
Dualarimdasiniz inanki kuzumm hic bi zaman atlamadim unutmadm olucak insallahh olucakkbende bende
Ona cok inanirim vardir bir hayir kuzumm Rabbim saglikla tez zamanda kalanlarimiza nasip etsin insallahişte yönelcemde tüp ameliyatı olmam gerekiyo olamadım daha kısmet erteliyo galibaa
Ona cok inanirim vardir bir hayir kuzumm Rabbim saglikla tez zamanda kalanlarimiza nasip etsin insallah
Evet homa canım bana normal geldi iki ay önceki tahlilimde 10 kusurdu sınırda dedi doktor su an 6 çıkmış iyi bence ama digerlerini hiç bilmiyorum hayırlısı bklm ne dicek görücezinsülin homa IR mi kuzum o da yüksek gibi. fsh lh den yüksek yine bi dengesizlik var bitanem inşaallah doktor güzel yorumlar o daha iyi blir ❤❤❤
Daha sağlığı için dua edicenCnm sendende yaa A April wind ile sana o kdr sevindim kiiii cok sukur yaaaa vala dualarimdan iki kisi eksildi
kız benim 4.7 ydi doktor yüksek dedi niye kiEvet homa canım bana normal geldi iki ay önceki tahlilimde 10 kusurdu sınırda dedi doktor su an 6 çıkmış iyi bence ama digerlerini hiç bilmiyorum hayırlısı bklm ne dicek görücez
Olsun kuzumm gec olsun guc olmasin Rabbimin takdir ettigi zaman hic belli olmaz belki hic bi tedaviye grek kalmaz ama kalirsa da Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah kuzumamin inşallah canım eylül düşünüyorduk birinden toplu alacağımız vardı alamadık. iş yerinden eylülde yıllık izin yazanlar olmuş. derken ekime ertelendi :) kısmet işte.
inşallah teker teker mutlu haberlerimizi alırız
Oyy yirimm yirim :)) saglikla gelsinler insallah cnmDaha sağlığı için dua edicen
Sanki deeSen istisna
Sey olabilir canım normalde insülin direnci bi hesaplama yapılıyor açlık glikoz ve insülin değeri çarpımı 405 e bölünüyor öyle çıkıyor sonuç o zmn 2.7 üzerinde olursa yüksek diyorlarkız benim 4.7 ydi doktor yüksek dedi niye ki