• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hanımlar burası baya kalabalik belki cevaplayaniniz olur fitil kullaniyordum mantar için ve kanamam oldu fitil.kullanirken bende doktira gittim acaba ndn olsnki kanama diye adete 8 gün kala kan verdim betada aldi doktorum ve sonuç bu şekilde cikti sizce yukselme sansi varmi başka neden ciksinki bu sekilde beta ve belirtilerimde var her ama hemen hemen her ay beta 0.1 0.3 0.100 cikardi ilk defa bu şekilde cikti
20190824_094554.png
20190824_094554.png

hanımlar burası baya kalabalik belki cevaplayaniniz olur fitil kullaniyordum mantar için ve kanamam oldu fitil.kullanirken bende doktira gittim acaba ndn olsnki kanama diye adete 8 gün kala kan verdim betada aldi doktorum ve sonuç bu şekilde cikti sizce yukselme sansi varmi başka neden ciksinki bu sekilde beta ve belirtilerimde var her ama hemen hemen her ay beta 0.1 0.3 0.100 cikardi ilk defa bu şekilde cikti Eki Görüntüle 2301217 Eki Görüntüle 2301217
Bekle biraz canım daha 8 gün varmış tabi ki yükselme şansı var yaşadığın yerleşme kanaması olabilir ama ara kanamada olabilir sonucunu yaz bize

hanımlar burası baya kalabalik belki cevaplayaniniz olur fitil kullaniyordum mantar için ve kanamam oldu fitil.kullanirken bende doktira gittim acaba ndn olsnki kanama diye adete 8 gün kala kan verdim betada aldi doktorum ve sonuç bu şekilde cikti sizce yukselme sansi varmi başka neden ciksinki bu sekilde beta ve belirtilerimde var her ama hemen hemen her ay beta 0.1 0.3 0.100 cikardi ilk defa bu şekilde cikti Eki Görüntüle 2301217 Eki Görüntüle 2301217
Bqta varmis daha cnm hadi insAllah vardr belki de yükselir haberdar et mutlaka

Sey olabilir canım normalde insülin direnci bi hesaplama yapılıyor açlık glikoz ve insülin değeri çarpımı 405 e bölünüyor öyle çıkıyor sonuç o zmn 2.7 üzerinde olursa yüksek diyorlar
ha o zaman doğrudur kuzum bak glifor da hamile olmama vesile olabilir onu kullanıyordum çünkü:)

Kızlar merhaba az önce şiidetli karın ağrısı için acile gittim bthcg 18 çıktı geçen senede böyle çıkıp kimyasal olmustu sizce ne yapmalıyım ilaç vs bilginiz varmı

ha o zaman doğrudur kuzum bak glifor da hamile olmama vesile olabilir onu kullanıyordum çünkü:)
vala ben 1 bucuk sene kullandmgliforbi faydasını gormedim anca kimyasal oldu o da bnm yumurtlama problrmimdrn kaynaklidr belki
Kızlar merhaba az önce şiidetli karın ağrısı için acile gittim bthcg 18 çıktı geçen senede böyle çıkıp kimyasal olmustu sizce ne yapmalıyım ilaç vs bilginiz varmı
cnm bence ilac kullanma beklr iki gun sonra trkrar kan ver yukselir insAllah gebelik vardr

Rabiacım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına.
Benim eşimde ameliyat olmaya karar verdi. Şimdi doktor araştırması yapacağım biraz. İnşallah sonra güzel haberleri bende verebilirim.

Rabiacım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına.
Benim eşimde ameliyat olmaya karar verdi. Şimdi doktor araştırması yapacağım biraz. İnşallah sonra güzel haberleri bende verebilirim.
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun, inşaallah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin Rabbim🤲🌷🌷❤ Inşaallah süreç hızla ilerler 🌾🤲

Kuzumm baslarda baya sikinti cektik ama sukur smdi tingir mingir ilerliyoruz her donem bir zorlugu varmis ama sukurki dr rapor veriyr evde geciriyrm ise gitmiyrm o acidan cok iyi gidiyr...Allah razi olsun..
Rabbim tez zamanda saglikla hepinize nasip etsin insallah
sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Rabbim kuzum.

Back