- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Olsun kuzumm gec olsun guc olmasin Rabbimin takdir ettigi zaman hic belli olmaz belki hic bi tedaviye grek kalmaz ama kalirsa da Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah kuzum
amin canım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun kuzumm gec olsun guc olmasin Rabbimin takdir ettigi zaman hic belli olmaz belki hic bi tedaviye grek kalmaz ama kalirsa da Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah kuzum
Geldim 2 güzel haber aldım maşaallah subhanallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin RabbimYaptırdım kuzum şimdi kaçlarda bilmiyorum en son 470 kusurlerdeydi:))
Bekle biraz canım daha 8 gün varmış tabi ki yükselme şansı var yaşadığın yerleşme kanaması olabilir ama ara kanamada olabilir sonucunu yaz bizehanımlar burası baya kalabalik belki cevaplayaniniz olur fitil kullaniyordum mantar için ve kanamam oldu fitil.kullanirken bende doktira gittim acaba ndn olsnki kanama diye adete 8 gün kala kan verdim betada aldi doktorum ve sonuç bu şekilde cikti sizce yukselme sansi varmi başka neden ciksinki bu sekilde beta ve belirtilerimde var her ama hemen hemen her ay beta 0.1 0.3 0.100 cikardi ilk defa bu şekilde cikti Eki Görüntüle 2301217 Eki Görüntüle 2301217
ama fitilde sonra oldu kanama canm yarın test yapicam yazarimBekle biraz canım daha 8 gün varmış tabi ki yükselme şansı var yaşadığın yerleşme kanaması olabilir ama ara kanamada olabilir sonucunu yaz bize
Bqta varmis daha cnm hadi insAllah vardr belki de yükselir haberdar et mutlakahanımlar burası baya kalabalik belki cevaplayaniniz olur fitil kullaniyordum mantar için ve kanamam oldu fitil.kullanirken bende doktira gittim acaba ndn olsnki kanama diye adete 8 gün kala kan verdim betada aldi doktorum ve sonuç bu şekilde cikti sizce yukselme sansi varmi başka neden ciksinki bu sekilde beta ve belirtilerimde var her ama hemen hemen her ay beta 0.1 0.3 0.100 cikardi ilk defa bu şekilde cikti Eki Görüntüle 2301217 Eki Görüntüle 2301217
ha o zaman doğrudur kuzum bak glifor da hamile olmama vesile olabilir onu kullanıyordum çünkü:)Sey olabilir canım normalde insülin direnci bi hesaplama yapılıyor açlık glikoz ve insülin değeri çarpımı 405 e bölünüyor öyle çıkıyor sonuç o zmn 2.7 üzerinde olursa yüksek diyorlar
vala ben 1 bucuk sene kullandmgliforbi faydasını gormedim anca kimyasal oldu o da bnm yumurtlama problrmimdrn kaynaklidr belkiha o zaman doğrudur kuzum bak glifor da hamile olmama vesile olabilir onu kullanıyordum çünkü:)
cnm bence ilac kullanma beklr iki gun sonra trkrar kan ver yukselir insAllah gebelik vardrKızlar merhaba az önce şiidetli karın ağrısı için acile gittim bthcg 18 çıktı geçen senede böyle çıkıp kimyasal olmustu sizce ne yapmalıyım ilaç vs bilginiz varmı
Rabiacım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına.ha o zaman doğrudur kuzum bak glifor da hamile olmama vesile olabilir onu kullanıyordum çünkü:)
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun, inşaallah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin Rabbim❤ Inşaallah süreç hızla ilerlerRabiacım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına.
Benim eşimde ameliyat olmaya karar verdi. Şimdi doktor araştırması yapacağım biraz. İnşallah sonra güzel haberleri bende verebilirim.
Allah razı olsun canım :)Dualarimdasiniz inanki kuzumm hic bi zaman atlamadim unutmadm olucak insallahh olucakk
sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Rabbim kuzum.Kuzumm baslarda baya sikinti cektik ama sukur smdi tingir mingir ilerliyoruz her donem bir zorlugu varmis ama sukurki dr rapor veriyr evde geciriyrm ise gitmiyrm o acidan cok iyi gidiyr...Allah razi olsun..
Rabbim tez zamanda saglikla hepinize nasip etsin insallah
yok kuzim ya nerde bende o sans malesef bugün kan verdim 0.23 çıktı dünde gebelik testi bu şekilde cikarkenBqta varmis daha cnm hadi insAllah vardr belki de yükselir haberdar et mutlaka
bende diaformin kullaniyorum siz ne kadr süre kullandiniz ve ne için maşallah hamilesiniz ne güzel allah abgslasnha o zaman doğrudur kuzum bak glifor da hamile olmama vesile olabilir onu kullanıyordum çünkü:)
Tüh canım nasip değilmiş napalim hayırlısıyok kuzim ya nerde bende o sans malesef bugün kan verdim 0.23 çıktı dünde gebelik testi bu şekilde cikarkenEki Görüntüle 2301877
Güüüü naaay dın Seda Sayan günaydını yaptım sanagünaydın hanımlar
Güüüü naaay dın Seda Sayan günaydını yaptım sana
günaydın tatlımlar hepinize kokulu öpücüklergünaydın hanımlar