- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.498
- 498
Tamam şeker nasıl istersenHavaya girersem ya yoksa çift çizgi görene kadar böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam şeker nasıl istersenHavaya girersem ya yoksa çift çizgi görene kadar böyle
Bugünde bi sürü kişinin batıymış ses çıkmıyor kimseden kız :):):) nerdeydi bu insanlarTamam şeker nasıl istersen
Fındık fıstık eksik etmez canım yiyor inşallah ise yarar senin adet günü nezamandiSabahta içsin canım kabak çekirdeği yiyin bol bol ceviz badem fıstık yiyin canım ama hepsi çiğ olsun
Dündü canım kabak çekirdeği de çok etkili oluyo onu da eksik etmeyin çiğ olanındanFındık fıstık eksik etmez canım yiyor inşallah ise yarar senin adet günü nezamandi
Tamam canım beklemedesin sanırım:)Dündü canım kabak çekirdeği de çok etkili oluyo onu da eksik etmeyin çiğ olanından
Evet kuzum bekliyorum:)Tamam canım beklemedesin sanırım:)
Hadi hayırlısı tatlım insallah hamissindirEvet kuzum bekliyorum:)
valla bilmiyorum bi hevesle yazdırıp kaçıyorlar kuzumBugünde bi sürü kişinin batıymış ses çıkmıyor kimseden kız :):):) nerdeydi bu insanlar
Sağlık olsun, yeni bat ne zaman canımMaalesef. Bugün öğlen bir gibi regl oldum. Ümidimi kırmak istemiyorum zira yumurta gününden çok sonraydi diye. Önümüzdeki ay günü gününe takip edicem
Canim anlamadim sendedemi pembe leke varEvet var aslinda ama niye simdi bu boyle? turko2727 sana dedim bende de ayni durum var iyi mi?
Sağlık olsun, yeni bat ne zaman canım
Canim anlamadim sendedemi pembe leke var
İnşaallah canım sağol :)Hadi hayırlısı tatlım insallah hamissindir
Olmaz ki öyle merak ediyoruzvalla bilmiyorum bi hevesle yazdırıp kaçıyorlar kuzum
Tam olarak başlamadı ama damla damla geliyor, her ay ilk 1-2 gün böyle oluyor benimkiBenim umutlar bi dahaki aya kaldı arkadaşlar..
Inşallah seninki gelmez güzel haberlerini bekliyoruzOlmaz ki öyle merak ediyoruz
Aaa bendekide dun sabahki oyledi bugunki pembe canim gebelik.testi aldim koydum gunu gelince yapicam :))Evet ya, ama pembe degil acik kahverengi gibiydi.
bilmiyorum son 2 reglimde de benim boyle oldu; sonra da reglim geldi 2 gun sonrasinda; ondan biraz moralim de bozulmadi degil.Aaa bendekide dun sabahki oyledi bugunki pembe canim gebelik.testi aldim koydum gunu gelince yapicam :))