Sabah aç karnına çay bardağının 1/3 kadar üstüne su ekleyip verdim ve eşim önce özü yiyip üstüne çakşır suyu içiyordu akşamda yatmadan önce aynı şekilde yaptım aktar böyle söyledi bizeİnşallah canım sen çakşır suyunun nasıl verdin eşine
Hadi ya regl mi oldun ?Benim umutlar bi dahaki aya kaldı arkadaşlar..
hoşbulduk bitaneciğimm oy inşallah hepimiz için aynı dilekler yaa.. adetler gelmesin, ama bebişten dolayı. sonra gecikmeyle uğaşmayalım mazallahBebegiiiiimmmmm hos geldiiiiinnnnsebebi bebisten gelmeyen bat olsun insallahhh :))
merhaba canım. döngülerin nasıl oluyor? son 3 aya bakarak bir ortalama hesaplayabilirsin, uzayan akıntı takibi veya ovulasyon testi yapabilirsin. ya da adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişkiyle yumurtlama dönemini kaçırmamış olursunuz :)Kızlar sürekli yazdıklarınızı takip ediyorum maşallah çok hoş çok samimi bir ortam gerçekten inşallah rabbim herkesin gonlundekini hayırlısıyla nasip eder bende beklemedeyim benim bata cook var duzensizlikten dolayı ovulasyon günümü net bilmiyorumkısmet artık
ayyy senin normalde gecikmezmiş ya o yüzden iyiye yoruyorum bu durumu =) ne zamana kadar beklemeyi düşünüyorsun canım?Bilmiyorum bacım valla kendimi kaptırmamaya çalışıyorum seninde gelmesin yaaa:):)
inşallah gönlünden geçtiği gibi olur canım. şans var tabi, neden olmasın. gelişmeleri paylaşMerhaba güzel hanımlar günlerdir dışarıdan takip ediyorum dayanamadım geldim benide aranıza alır mısınjz? Sabahtan beri üyeliğimin onaylanmasını bekliyorum :)
7 aylık evliyim ikinci denememiz bu ay adetime 10 gün var 10 gün sonrada tanışma yıldönümümüz eşime süpriz yapabilir miyim acaba heyecanla bekliyorum. Pek bir belirtim yok yada ben anlayamıyorum tek farettiğim idrarım turuncu renkte ve hafif kasık ağrısı. Göğüslerim dolgun ama acı hissim yok. Ne dersiniz şansım var mı? :))
kız 40 güne sarktığı oluyor muydu ki??? vay anasını o zaman az daha bekle gülümBeybim yaa ben 40. Gune kdr bekleyeyim hele malum hersey etkiliyr bugun 32. Gun..bana test yapma firsatini pek vermez kendileri :)
inşallah kolayca atlatırsın hsg yi canım, çok kafanda büyütme. hayırlı sonuçlar olsunGünaydın hayırlı cumalarınīz olsun kızlar rabbim gönlümüzdeki küçük mucizelerimizi nasip eder inş .. Bana dua edin hsg için gece hic uyuyamadım
İnşaallah beklediğim gibi olur tatlım yarın test yapmayı düşünüyorum inşaallah başka bi sıkıntıdan değildir gecikmem :):)ayyy senin normalde gecikmezmiş ya o yüzden iyiye yoruyorum bu durumu =) ne zamana kadar beklemeyi düşünüyorsun canım?
Kizlar delirecegim ya, baya stres oldum...
Gecen aylarda da boyle oldugu oldu, yerlesme kanamasi diye sevinmistim ki reglim geldi...
Ne yapsam bilmiyorum, karnim da asiri agriyor...
geçmiyor saatlerİnşaallah beklediğim gibi olur tatlım yarın test yapmayı düşünüyorum inşaallah başka bi sıkıntıdan değildir gecikmem :):)
Bize akşam yatmadan önce bı fincan dedi seyreltmiorum ama canimSabah aç karnına çay bardağının 1/3 kadar üstüne su ekleyip verdim ve eşim önce özü yiyip üstüne çakşır suyu içiyordu akşamda yatmadan önce aynı şekilde yaptım aktar böyle söyledi bize
Evet var aslinda ama niye simdi bu boyle?batına da daha varmış kuzum, her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım
amin inş kuzum bnimhoşbulduk bitaneciğimm oy inşallah hepimiz için aynı dilekler yaa.. adetler gelmesin, ama bebişten dolayı. sonra gecikmeyle uğaşmayalım mazallah
merhaba canım. döngülerin nasıl oluyor? son 3 aya bakarak bir ortalama hesaplayabilirsin, uzayan akıntı takibi veya ovulasyon testi yapabilirsin. ya da adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişkiyle yumurtlama dönemini kaçırmamış olursunuz :)
ayyy senin normalde gecikmezmiş ya o yüzden iyiye yoruyorum bu durumu =) ne zamana kadar beklemeyi düşünüyorsun canım?
inşallah gönlünden geçtiği gibi olur canım. şans var tabi, neden olmasın. gelişmeleri paylaş
kız 40 güne sarktığı oluyor muydu ki??? vay anasını o zaman az daha bekle gülüm
inşallah kolayca atlatırsın hsg yi canım, çok kafanda büyütme. hayırlı sonuçlar olsun
Canim benim de yumurtlamadan sonra devamli aynen senin soylediklerin gibi oldu. Sol taraf cok yogun degil de sikistirir gibi agridi. Idrar sikismasi gibi ayni. Sonra karnimin altinda batmalar oldu.Hamiş kızlar yumurtlamadan sonraki 7. Günüm. Hızlı oturup kalktığımda kasıklarım sızlıyor otururkende ara ara bir sağ ağrıyor bir sol ama en belirgin sol taraf birden gelip gidiyor. Alt karnım dolu gibi geliyo bana hani idrarımız gelirde sıkışırız ya bu gibi şeyler hissettiniz mi yoksa çok mu erken?
Sabahta içsin canım kabak çekirdeği yiyin bol bol ceviz badem fıstık yiyin canım ama hepsi çiğ olsunBize akşam yatmadan önce bı fincan dedi seyreltmiorum ama canim
Ya Rabbel aleminBen sürekli bakıyorum oldum mu diye
Havaya girersem ya yoksa çift çizgi görene kadar böyleYa Rabbel alemin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?