Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamiş kızlar yumurtlamadan sonraki 7. Günüm. Hızlı oturup kalktığımda kasıklarım sızlıyor otururkende ara ara bir sağ ağrıyor bir sol ama en belirgin sol taraf birden gelip gidiyor. Alt karnım dolu gibi geliyo bana hani idrarımız gelirde sıkışırız ya bu gibi şeyler hissettiniz mi yoksa çok mu erken?

İnşallah canım sen çakşır suyunun nasıl verdin eşine
Sabah aç karnına çay bardağının 1/3 kadar üstüne su ekleyip verdim ve eşim önce özü yiyip üstüne çakşır suyu içiyordu akşamda yatmadan önce aynı şekilde yaptım aktar böyle söyledi bize

Kizlaaaar

Benden de kan geldi boyle acik kahverengi gibi. Bugun benim de yumurtlamamin 9. gunu sanirim, ignemin 10. gunu. Ay endiselendim ya...

Bebegiiiiimmmmm hos geldiiiiinnnn sebebi bebisten gelmeyen bat olsun insallahhh :))
hoşbulduk bitaneciğimm oy inşallah hepimiz için aynı dilekler yaa.. adetler gelmesin, ama bebişten dolayı. sonra gecikmeyle uğaşmayalım mazallah

merhaba canım. döngülerin nasıl oluyor? son 3 aya bakarak bir ortalama hesaplayabilirsin, uzayan akıntı takibi veya ovulasyon testi yapabilirsin. ya da adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişkiyle yumurtlama dönemini kaçırmamış olursunuz :)

Bilmiyorum bacım valla kendimi kaptırmamaya çalışıyorum seninde gelmesin yaaa:):)
ayyy senin normalde gecikmezmiş ya o yüzden iyiye yoruyorum bu durumu =) ne zamana kadar beklemeyi düşünüyorsun canım?

inşallah gönlünden geçtiği gibi olur canım. şans var tabi, neden olmasın. gelişmeleri paylaş

Beybim yaa ben 40. Gune kdr bekleyeyim hele malum hersey etkiliyr bugun 32. Gun..bana test yapma firsatini pek vermez kendileri :)
kız 40 güne sarktığı oluyor muydu ki??? vay anasını o zaman az daha bekle gülüm

Günaydın hayırlı cumalarınīz olsun kızlar rabbim gönlümüzdeki küçük mucizelerimizi nasip eder inş .. Bana dua edin hsg için gece hic uyuyamadım
inşallah kolayca atlatırsın hsg yi canım, çok kafanda büyütme. hayırlı sonuçlar olsun

Kizlar delirecegim ya, baya stres oldum...
Gecen aylarda da boyle oldugu oldu, yerlesme kanamasi diye sevinmistim ki reglim geldi...

Ne yapsam bilmiyorum, karnim da asiri agriyor...

Kizlar delirecegim ya, baya stres oldum...
Gecen aylarda da boyle oldugu oldu, yerlesme kanamasi diye sevinmistim ki reglim geldi...

Ne yapsam bilmiyorum, karnim da asiri agriyor...

batına da daha varmış kuzum, her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım

Bize akşam yatmadan önce bı fincan dedi seyreltmiorum ama canim

amin inş kuzum bnim

Canim benim de yumurtlamadan sonra devamli aynen senin soylediklerin gibi oldu. Sol taraf cok yogun degil de sikistirir gibi agridi. Idrar sikismasi gibi ayni. Sonra karnimin altinda batmalar oldu.
Bu dediklerim yumurtlamanin 3 4 gun sonrasi basladi 6 7 8 9 10 ta bugune kadar devam etti. Yarin bat gunum bir tek bugun birsey olmadi. Bekliyorum bakalim

mine8585 canım 3'dür sana soruyorum regl oldun mu diye. Girdiğin halde bildirim yapmıyorsun, üzgünüm listeden çıkarmak zorundayım.

Beni üzen şey kaç kere girdiğin halde bildirim yapma zahmetinde bulunmaman. Sağlıklı evlatlar dilerim. iyi günler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…