• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet tatlım ne almadimki:))aktardan keçiboynuzu özü çakşır suyu keçiboynuzu unu aldım kuzum esimde doktora gitti klomen vermiş vitamin vermiş bide bitane daha ilaç vermiş doktorda bana klomen verdi hizlansin çatlaması diye inşallah ise yarar
Umduğuna kavuşursun inşaallah canım bizde kullandıkta test yaptırmadık sonrasında etki etti mi bilmiyoruz o yüzden sordum :)

Evet canim oyle yapmaya calisiyorum ama ilkkez bu leke isi basima geldi endiselendim bilgileri okuyuncada umutlandim hayirlisiyla insallah canim guzel haber vermeyi cok isterim sizlere igne tedavim maliyetli oluyor rabbim kurtarsin
Allahın izniyle alcaz güzel haberi canımm Rabbim yar ve yardımcın olsunnn dilerim meleğin seninledir:anne:

Tamam canım bugünde eşimin kuzenini gordum hiç aklına getirmemisken beni rüyasında görmüş hamileymisim erkek çocuğum oluomus ay insallah:))Rabbim hayırlı evlat versin hepimize
Ayy çok güzel bir rüya buu :) Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah balım :)

Gunaydin kizlar gece bende yine 2 damla gibi leke gelmiş ve hala var yerlesme olabilirmi bilmiyorum allahim daha adetimede cok var 25 agustos ne dusunecegimi bilemedim :110:

Bence o yerleşmedir ballışım :)

Günaydınlarrr kızlar bol çift çizgili bir gün olsun inşallahh:KK200::anneadayı:
Günaydın kuzum :) ne durumdayız :)

Ayy çok güzel bir rüya buu :) Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah balım :)

Bence o yerleşmedir ballışım :)

Günaydın kuzum :) ne durumdayız :)
Günaydın balım beklemedeyiz:) henüz gelen giden yok bakalım sen nasılsın canım

R4bi4 R4bi4 insallah canimsin insallah hem.endise hem umut oldu hala pempeler devam ediyor
Banada yerleşme kanaması gibi geldi canım atmışsın ama Google dan yerleşme kanaması günü hesaplatma diye aratıp ordan da hesap yapabilirsin değişebilirde tabi ama olsun :)

Back