Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Banada yerleşme kanaması gibi geldi canım atmışsın ama Google dan yerleşme kanaması günü hesaplatma diye aratıp ordan da hesap yapabilirsin değişebilirde tabi ama olsun :)
Canim ben hesaplama yapmama gerek yok ben doktor kontrolundeydim ve ne zmaan yumurtladigimi biliyorum 9. Gun bugun gulum kismet bakalim :)

Günaydın kızçeler nasılsınız ... eşim dün adet olmam gerektiğini biliyordu ama yavrum o kadar çok çalışıyo ki unutmuş hiç sormadı bile benimde işime geliyo
Allahım yarına kadar nasıl sabredicem valla delisiniz İkiniz de U Umithepvar dayanamıyoomm

Benim evde test varda görmezlikten geliyorum kuzum zaten adette sağolsun hiç gecikmediği için şaşırtmıyordu bu sefer şaşırttı beni
İnş vardır birşeyler Olmazsada üzülme yaklaşıyorsun demektir hiç şaşmazdı benimde geçen ay 6 gün geciktim bu ay hamişim yer yaptığını söylerler doğru galiba

Sen folik asit kullanıyor musun eşine bol bol çikolata yedir türk kahvesi içir doktor öyle demişti bize bizde problem yokta iyi geliyormuş yinede. Birde yumurtlama gününe kadar cinsel perhiz önerdi yani gününü biliyorsanız üç beş gün yapmayın kuzum aklıma gelenler bunlar

Parası önemli değilde forumda daha düşük miltarlar yazanlar vardı bize mi fazla söylendi acaba dedim doktorun muayeneside çok pahalı ama napalım sağlık ve bebişler için hepsi :) çok teşekkür ederim kuzum

İnş vardır birşeyler Olmazsada üzülme yaklaşıyorsun demektir hiç şaşmazdı benimde geçen ay 6 gün geciktim bu ay hamişim yer yaptığını söylerler doğru galiba
İnşaallah öyledir canım
Valla canım buay denedik daha bizde kontrol için test yaptırmasını bakalım gorcez inşallah ise yarar
inşaallah canım bakalım bekliyoruz bizde işe yararsa herkese önericem
Ben folik asit kullanıyorum canım eşim Türk kahvesini sevmiyo çikolata yer sürekli ama perhiz yapmıyoruz biz gün aşırı deniyorduk bu ay biraz farklı oldu bakalım benimde günüm geçti varsa önerilerde bulunacağım bende inşaallah vardır

İnşallah canım sen çakşır suyunun nasıl verdin eşine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…