- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 38
Yumurtlamamin 9.gunu ve damla seklonde olmus gece ic camasirima simdide sadece azcik.silince geliyorBu kadar erken olmaz ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlamamin 9.gunu ve damla seklonde olmus gece ic camasirima simdide sadece azcik.silince geliyorBu kadar erken olmaz ya
Canim yerlesme kanamasi illa adete dogru olacak diye birsey yok ki kimisinin ki 5 gunde yerlesir kimisinin ki 10 gunde bunun sabit bir rakami yok ki. Nasil herkesin gebelik belirtisi farkliysa bu da farkli. Icini ferah tut ve umudunu koru. Hepimiz umutla yasiyoruz.Simdi.arastirdim canim yumurtlamanin 9. Gunu yaziyor ve benim.bugun 9.gunum allahim insallah ne dusunecegimi.sasirdim yumurtlamanin 14.den sonra ki.adet sayilirmis
Yerleşme gibi gözüküyor o zaman hadi hayırlısı canımYumurtlamamin 9.gunu ve damla seklonde olmus gece ic camasirima simdide sadece azcik.silince geliyor
Ben buyuk konusmak istemiyorum ama bundan sonra disimi sikacagim oncede yapmak hem bosuna para kulfeti hem de psikolojiyi bosuna bozmaktan baska birsey degil. 4 5 gun gecsin zaten bir kere yaparsin varsa vardir yoksa yoktur.Anladım canım hayırlısı diyelim bende pazar günü yaparım diye düşünüyorum
Ya tamam özür dilerim ben iğne kullandın sanıyorum nedense, şimdi anladım... Ben de klomen + çatlatma iğnesi kullandım da.Bitanem yumurtlamamin 9. Gunu baksana surdaki yaziya benimkide damla seklinde olmus gece ben catlama ignesi uaptirmadim gonal f kullandim yumurtalar buyudu.kendi catladi doktor bu ay benden umutluydu bilmiyorum insallah allahimmm
Of direkt senin tarifin işte, direkt yerleşme kanaması bu.
Sen lekeden bile farkedersin yani regl dönemi olsa zaten anlardın ki onun için çok erken.Bütün bu isaretler yerlesme kanamasini gosteriyor:))Mübarek gün sabahı inşallah düşündüğümüz gibidir:)Simdi.arastirdim canim yumurtlamanin 9. Gunu yaziyor ve benim.bugun 9.gunum allahim insallah ne dusunecegimi.sasirdim yumurtlamanin 14.den sonra ki.adet sayilirmis
Aynenn canım çok doğru benim cumartesi günüm olmassam pazar yaparım dedim kendimceBen buyuk konusmak istemiyorum ama bundan sonra disimi sikacagim oncede yapmak hem bosuna para kulfeti hem de psikolojiyi bosuna bozmaktan baska birsey degil. 4 5 gun gecsin zaten bir kere yaparsin varsa vardir yoksa yoktur.
Amin insallah canim cok sagol rabbim.hepimizide sevindirsin insallahYerleşme gibi gözüküyor o zaman hadi hayırlısı canım
Tamda resimdeki gbi ozamn canımYumurtlamamin 9.gunu ve damla seklonde olmus gece ic camasirima simdide sadece azcik.silince geliyor
Ayyyy insallahhh ben umutlanayim mi.yani ayy kendimi kaptirmiyordum bennnYa tamam özür dilerim ben iğne kullandın sanıyorum nedense, şimdi anladım... Ben de klomen + çatlatma iğnesi kullandım da.
Of direkt senin tarifin işte, direkt yerleşme kanaması bu.
Ever canim ne dusuneyim sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim yaa :)Tamda resimdeki gbi ozamn canım
Anladım anladım, canım bence tabii ki umutlanabilirsin :) Ya ben bile heyecanlandım senin için :)Ayyyy insallahhh ben umutlanayim mi.yani ayy kendimi kaptirmiyordum bennn
Catlama ignesi degil gobekten yumurta gelistirici igneler yaptim canim kendi catladi allahim insallahh
Sevinebilirsin canım bekleyip göriceksin ana tamda senin tarif yani umutlanmamak elde değill:)Ever canim ne dusuneyim sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim yaa :)
Insallah canim insallahhh adet.gunume.cok.var daha insallahSen lekeden bile farkedersin yani regl dönemi olsa zaten anlardın ki onun için çok erken.Bütün bu isaretler yerlesme kanamasini gosteriyor:))Mübarek gün sabahı inşallah düşündüğümüz gibidir:)
Evet yaaa icim gitti resmen bu bilgileri okuyunca ayni bendeki durumu tarif ediyor canim yinede husran olabilirSevinebilirsin canım bekleyip göriceksin ana tamda senin tarif yani umutlanmamak elde değill:)
Ayy canim benim sagol insallah bayram bitimi guzel haberler veririz canim insallah yas 27 canim daha oncede bu igne tedavileriyle hamile kaldimAnladım anladım, canım bence tabii ki umutlanabilirsin :) Ya ben bile heyecanlandım senin için :)
Hayırlısı canım inşallahh ya takmamaya çalıs aklına fazla getrme baska bişelerle oyalan bnce zamanda geçer öyleceEvet yaaa icim gitti resmen bu bilgileri okuyunca ayni bendeki durumu tarif ediyor canim yinede husran olabilir
Aminn canımAmin insallah canim cok sagol rabbim.hepimizide sevindirsin insallah
Evet canim oyle yapmaya calisiyorum ama ilkkez bu leke isi basima geldi endiselendim bilgileri okuyuncada umutlandim hayirlisiyla insallah canim guzel haber vermeyi cok isterim sizlere igne tedavim maliyetli oluyor rabbim kurtarsinHayırlısı canım inşallahh ya takmamaya çalıs aklına fazla getrme baska bişelerle oyalan bnce zamanda geçer öylece