Ya ben bazen bilmeyebiliyorum mesela tuvalette bile peçeteyle silerken filan ufak bir çizik-kesik olabiliyor.Yara falan olsa bilmem mi hassasiyet falan yok sadece leke var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben bazen bilmeyebiliyorum mesela tuvalette bile peçeteyle silerken filan ufak bir çizik-kesik olabiliyor.Yara falan olsa bilmem mi hassasiyet falan yok sadece leke var
Ay çook güzel; ben de regl günümü geçirip yapmak istiyorum testi; e 27'sinde yap sen de... Ben de öyle yaparım hem kesin olur, hem sürpriz olur. Dayanabilir misin?B blanche_ea benden leke gelmis gece ve geliyor silince agrida var hafif sag kasikta 25 agustos adet gunum daha cok erken adet olamaz bu ki off korktum
Benimde 27 agustos evlilik yildonumum
Rengi ne kirmizi ne kahve ikisinin ortasi birsey ne dusunecegimi sasirdimBelki de yerleşme kanamasıdır; 2-3 gün az az sürebiliyor; rengi nasıl?
25 de elime test gecerse yaparim ben canim cunku yumurtlayali baya olmus olacak.varsada yoksada 25 bat gunumde cikar bence 25 de yapalimAy çook güzel; ben de regl günümü geçirip yapmak istiyorum testi; e 27'sinde yap sen de... Ben de öyle yaparım hem kesin olur, hem sürpriz olur. Dayanabilir misin?
Bence takma kafana devamı gelmediği sürece sorun yok. Şimdi sen bana ayın kaçında iğne vurulduğunu tekrar söyler misin? Çatlatmadan sonraki ilk 10 gününde yerleşme kanaması olabilir, 14 gün geçtiyse de regl olabilir.Rengi ne kirmizi ne kahve ikisinin ortasi birsey ne dusunecegimi sasirdim
Gunaydin cannimGünaydınlarrr kızlar bol çift çizgili bir gün olsun inşallahh
Tamamdır o zaman, benim de bat 24 zaten en geç.25 de elime test gecerse yaparim ben canim cunku yumurtlayali baya olmus olacak.varsada yoksada 25 bat gunumde cikar bence 25 de yapalim
Deger o zaman tabi canim sagligindan kiymetli mi zaten arada 100 lira oynuyir ayrica klinik kosullari doktor vb seylerden zaten 100 200 oynar. Heryerin fiyati bir olmaz ki. Canini sikma o yuzden yaptir aklinda kalmasin. Sonra onune daha rahat bakarsin canimBen istanbuldayım canım bende rahim ağzındarlığı var muayenede bile ölüyorum dayanamazsın dedi dr o yüzden rahat ve temiz bir hastane için değer mi 800 çokmu merak ettim
Ben ayin 9 da cok agriyla doktora gittim gece catlamis gozumuz agydin yumurtlamissin dedi yani 9 gun once kadar ben yumurtlamisim canimBence takma kafana devamı gelmediği sürece sorun yok. Şimdi sen bana ayın kaçında iğne vurulduğunu tekrar söyler misin? Çatlatmadan sonraki ilk 10 gününde yerleşme kanaması olabilir, 14 gün geçtiyse de regl olabilir.
Bata 2 kala yaptim negatif cikti umudum yerlerde surunsede evet cnm adet olmazsa gecikirse 2 3 gun sonra yapayacagim.Test için bat ın geçmesinimi bekliyorsun canm
Aynen canım bende öyle gördüm hep bizde iki ay düzenli kullandık çakşır suyu ve keçiboynuzu özünübu ay eşim bıraktı sıkıldı artık bende bi şey demedim adet olursam ki inşaallah olmam olursam da yine devam etcez e vitamini ve çinko da çok iyi geliyormuşCanım forumu didiklediğime göre hız için çaksır suyu mu ne onla keçiboynuzu diyorlardı
Tamam işte yerleşme kanaması olabilir halen. İğneyi ne zaman vurulmuştun? Ne kadar sonra çatladığından kendime pay biçeceğim de ondan soruyorum.Ben ayin 9 da cok agriyla doktora gittim gece catlamis gozumuz agydin yumurtlamissin dedi yani 9 gun once kadar ben yumurtlamisim canim
1-2 gün erken olsa neyse de 8 gün erken olamaz yaaa:))yerleşme kanaması bence hadi insallahInsallah canim evet adetim 25 agustos dun sabah iliski leke olmustu geceti bir daha girmedim iliskiye gece olmus azcik simdi peceteye gelen leke off bu kadar erken adet olamam demi hic olmaz bende ki erken
İnşaallah canım adet sancım var olcam herhaldeHayır öyle düşünme kuzum :) biz haberini bekliycez inşaallah :)
Simdi.arastirdim canim yumurtlamanin 9. Gunu yaziyor ve benim.bugun 9.gunum allahim insallah ne dusunecegimi.sasirdim yumurtlamanin 14.den sonra ki.adet sayilirmis1-2 gün erken olsa neyse de 8 gün erken olamaz yaaa:))yerleşme kanaması bence hadi insallah
Bitanem yumurtlamamin 9. Gunu baksana surdaki yaziya benimkide damla seklinde olmus gece ben catlama ignesi uaptirmadim gonal f kullandim yumurtalar buyudu.kendi catladi doktor bu ay benden umutluydu bilmiyorum insallah allahimmmTamam işte yerleşme kanaması olabilir halen. İğneyi ne zaman vurulmuştun? Ne kadar sonra çatladığından kendime pay biçeceğim de ondan soruyorum.
Bu kadar erken olmaz yaInsallah canim evet adetim 25 agustos dun sabah iliski leke olmustu geceti bir daha girmedim iliskiye gece olmus azcik simdi peceteye gelen leke off bu kadar erken adet olamam demi hic olmaz bende ki erken
Anladım canım hayırlısı diyelim bende pazar günü yaparım diye düşünüyorumBata 2 kala yaptim negatif cikti umudum yerlerde surunsede evet cnm adet olmazsa gecikirse 2 3 gun sonra yapayacagim.