• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B blanche_ea benden leke gelmis gece ve geliyor silince agrida var hafif sag kasikta 25 agustos adet gunum daha cok erken adet olamaz bu ki off korktum
Benimde 27 agustos evlilik yildonumum
Ay çook güzel; ben de regl günümü geçirip yapmak istiyorum testi; e 27'sinde yap sen de... Ben de öyle yaparım hem kesin olur, hem sürpriz olur. Dayanabilir misin?

Ay çook güzel; ben de regl günümü geçirip yapmak istiyorum testi; e 27'sinde yap sen de... Ben de öyle yaparım hem kesin olur, hem sürpriz olur. Dayanabilir misin?
25 de elime test gecerse yaparim ben canim cunku yumurtlayali baya olmus olacak.varsada yoksada 25 bat gunumde cikar bence 25 de yapalim

Rengi ne kirmizi ne kahve ikisinin ortasi birsey ne dusunecegimi sasirdim :110:
Bence takma kafana devamı gelmediği sürece sorun yok. Şimdi sen bana ayın kaçında iğne vurulduğunu tekrar söyler misin? Çatlatmadan sonraki ilk 10 gününde yerleşme kanaması olabilir, 14 gün geçtiyse de regl olabilir.

Ben istanbuldayım canım bende rahim ağzındarlığı var muayenede bile ölüyorum dayanamazsın dedi dr o yüzden rahat ve temiz bir hastane için değer mi 800 çokmu merak ettim
Deger o zaman tabi canim sagligindan kiymetli mi zaten arada 100 lira oynuyir ayrica klinik kosullari doktor vb seylerden zaten 100 200 oynar. Heryerin fiyati bir olmaz ki. Canini sikma o yuzden yaptir aklinda kalmasin. Sonra onune daha rahat bakarsin canim

Bence takma kafana devamı gelmediği sürece sorun yok. Şimdi sen bana ayın kaçında iğne vurulduğunu tekrar söyler misin? Çatlatmadan sonraki ilk 10 gününde yerleşme kanaması olabilir, 14 gün geçtiyse de regl olabilir.
Ben ayin 9 da cok agriyla doktora gittim gece catlamis gozumuz agydin yumurtlamissin dedi yani 9 gun once kadar ben yumurtlamisim canim

Canım forumu didiklediğime göre hız için çaksır suyu mu ne onla keçiboynuzu diyorlardı
Aynen canım bende öyle gördüm hep bizde iki ay düzenli kullandık çakşır suyu ve keçiboynuzu özünübu ay eşim bıraktı sıkıldı artık bende bi şey demedim adet olursam ki inşaallah olmam olursam da yine devam etcez e vitamini ve çinko da çok iyi geliyormuş

Ben ayin 9 da cok agriyla doktora gittim gece catlamis gozumuz agydin yumurtlamissin dedi yani 9 gun once kadar ben yumurtlamisim canim
Tamam işte yerleşme kanaması olabilir halen. İğneyi ne zaman vurulmuştun? Ne kadar sonra çatladığından kendime pay biçeceğim de ondan soruyorum.

1-2 gün erken olsa neyse de 8 gün erken olamaz yaaa:))yerleşme kanaması bence hadi insallah
Simdi.arastirdim canim yumurtlamanin 9. Gunu yaziyor ve benim.bugun 9.gunum allahim insallah ne dusunecegimi.sasirdim yumurtlamanin 14.den sonra ki.adet sayilirmis

Eklentiler

• 20180817_080856.png
    20180817_080856.png
    441 KB · Görüntüleme: 22
Tamam işte yerleşme kanaması olabilir halen. İğneyi ne zaman vurulmuştun? Ne kadar sonra çatladığından kendime pay biçeceğim de ondan soruyorum.
Bitanem yumurtlamamin 9. Gunu baksana surdaki yaziya benimkide damla seklinde olmus gece ben catlama ignesi uaptirmadim gonal f kullandim yumurtalar buyudu.kendi catladi doktor bu ay benden umutluydu bilmiyorum insallah allahimmm

Back