• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla kırmızı kart da bi nimet kuzum :) inşaallah zamanı gelince gelecek bebişin :)
Senin şu pozitif hallerin olmasa moralimizi kim duzeltecek bilmiyorum. Sagol canim iyi ki varsin iyi ki buradaki guzel arkadaslar var. Inaniyorum hep beraber listeyi burada mutlu sona tasiyacagiz...

Senin şu pozitif hallerin olmasa moralimizi kim duzeltecek bilmiyorum. Sagol canim iyi ki varsin iyi ki buradaki guzel arkadaslar var. Inaniyorum hep beraber listeyi burada mutlu sona tasiyacagiz...
Canım benim :) Ben de tüm kalbimle inanıyorum içimde güzel hisler var :) Er ya da geç yüzümüz gülecek, Allah izni yaprak bile kıpırdamıyor balım, elbet bir gün biz de sabrımızın meyvesini alıcaz yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim :)

Aslında bunu dua topiğinde paylaşmam lazım ama burda kısadan geçeyim hatunlar :)

yarın cuma, 99'luk tesbihinizi alın ve 99 farklı kişiye niyet ettirip bir boncuğa 1 fatiha 3 ihlas okutun, sonra tesbihi evinize asın :) Evladınız olana kadar asılı dursun :) 99 kişiyi nerden bulcaz diyosanz bi camii ya da türbe ziyaretinde fazlasıyla bayan var dimi :) U Umithepvar seninle de paylaştım bunu canım sen de dene :)

Anlamayan varsa anlatabilirim kızlar :)

Anamm kacamadin tabi sende :) Gecenlerde kan vermeye gittim anemi tasiyiciligi icin..lafci bi yengem var onu gordum hastanede neye geldin naptin nasi capraz sorgu kadinda gorsenn..kapaliyim ben tamda tunigin kolunu toparliydm kan verdigimi anladi yani bnde diyetisyene gelmistm kan istedi dedm yerse artk :-)
Ben kadın Doğumda gebelerin kan verdiği yerde yakalandım farklı bi şey söylesen yemez en iyisi söylemek :KK23:yesin bi zahmet çok meraklı bu insanlar laf olsa da konuşsak derdindeler :confused:

burda canım ay gezmeye gitmiştik valla ayaklarıma kara sular indi:)daha yeni bakmaya fırsat buldum kuzum valla yazışmalara yetişemiyorum:))
Valla hayat size güzel he (: Yok kuzum ya bu akşam bi durgunluk var burda :))

Ayy sorma canım ya ne güzeli pestilim çıktı 2gundur 8de ayaktayım yeni kontrolün var yine kuzum insan yumoslar büyümüştür:)
ay evet, sevinçli haberlerle gel sabah kuzum :) İyi değerlendirirsin bu haftayı artık :)

Back