Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin şu pozitif hallerin olmasa moralimizi kim duzeltecek bilmiyorum. Sagol canim iyi ki varsin iyi ki buradaki guzel arkadaslar var. Inaniyorum hep beraber listeyi burada mutlu sona tasiyacagiz...valla kırmızı kart da bi nimet kuzum :) inşaallah zamanı gelince gelecek bebişin :)
Canım benim :) Ben de tüm kalbimle inanıyorum içimde güzel hisler var :) Er ya da geç yüzümüz gülecek, Allah izni yaprak bile kıpırdamıyor balım, elbet bir gün biz de sabrımızın meyvesini alıcaz yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim :)Senin şu pozitif hallerin olmasa moralimizi kim duzeltecek bilmiyorum. Sagol canim iyi ki varsin iyi ki buradaki guzel arkadaslar var. Inaniyorum hep beraber listeyi burada mutlu sona tasiyacagiz...
Ben kadın Doğumda gebelerin kan verdiği yerde yakalandım farklı bi şey söylesen yemez en iyisi söylemek yesin bi zahmet çok meraklı bu insanlar laf olsa da konuşsak derdindelerAnamm kacamadin tabi sende :) Gecenlerde kan vermeye gittim anemi tasiyiciligi icin..lafci bi yengem var onu gordum hastanede neye geldin naptin nasi capraz sorgu kadinda gorsenn..kapaliyim ben tamda tunigin kolunu toparliydm kan verdigimi anladi yani bnde diyetisyene gelmistm kan istedi dedm yerse artk
En iyisini yapmışsın tatlımehehh sonra gidip mıncıkladım yafrum
eylülü es geçicez balım rahim filmi çektirym öyle başlarız çalışmalara
Bebeğim ben en erken c.tesi yapabilirim kaynanam var çıkarsa bi çenemi tutamayabilirim gerçi üşüttüğüm içinde gecikmiş olabilirim :)
çatlarım valla of ya biz engel oluruz sana şeker :)Bebeğim ben en erken c.tesi yapabilirim kaynanam var çıkarsa bi çenemi tutamayabilirim gerçi üşüttüğüm içinde gecikmiş olabilirim :)
bizlere de dua et canım :)ben sessiz sessiz izliyorum :))
kalabalık tatil derken canımAdete 3 gün var ve berbat bi tatildeyim, kalabalık tatil, ağlamak için bahane arıyorum resmen
Hee daha garanti bebisim en iyisiehehh sonra gidip mıncıkladım yafrum
eylülü es geçicez balım rahim filmi çektirym öyle başlarız çalışmalara
Yok kuzum riske atamam çıkarsa bi de salak salak gülerim falan ne kaldı şurda hem bakalım yarın olur belki bebeğim:):)çatlarım valla of ya biz engel oluruz sana şeker :)
tamam kuzum nasıl istersen :) iple çekiyorum ballışım :))Yok kuzum riske atamam çıkarsa bi de salak salak gülerim falan ne kaldı şurda hem bakalım yarın olur belki bebeğim:):)
burda canım ay gezmeye gitmiştik valla ayaklarıma kara sular indi:)daha yeni bakmaya fırsat buldum kuzum valla yazışmalara yetişemiyorum:))Nerde bu millet
Valla hayat size güzel he Yok kuzum ya bu akşam bi durgunluk var burda :))burda canım ay gezmeye gitmiştik valla ayaklarıma kara sular indi:)daha yeni bakmaya fırsat buldum kuzum valla yazışmalara yetişemiyorum:))
Ayy sorma canım ya ne güzeli pestilim çıktı 2gundur 8de ayaktayım yeni kontrolün var yine kuzum insan yumoslar büyümüştür:)Valla hayat size güzel he Yok kuzum ya bu akşam bi durgunluk var burda :))
ay evet, sevinçli haberlerle gel sabah kuzum :) İyi değerlendirirsin bu haftayı artık :)Ayy sorma canım ya ne güzeli pestilim çıktı 2gundur 8de ayaktayım yeni kontrolün var yine kuzum insan yumoslar büyümüştür:)