Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hsg fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Ben büyük bir şehirdeyim doktorum tüp bebek merkezinde anestezili 800 tl diyor normal mi?
Canim ben 15 gun once ozelde cektirdim 650 anestezili 700 du. Ben vucuduma anestesi almak istmedim. 650 odedim . Zaten ozelde kalcadan 2 buskopan vurdu anestezi almis kadar oldum. Yamulup kalmistim ama cok tatli gelmisti hehe. Hic aci sizi cekmedim erzurumda yaptirdim

Canim doktorun kontrolune gore benim yumurtam carşamba gecesi catlamis bugin 9.gunum testi ne zaman yapsam bilemiyorum yumurtladigim gunler hergun yaptikyumurta catlamazdan once birde sonra yaptik birgun ara verdik aonraki gun iliski oldu doktor oyle dedi ne zaman yapalim 25 agustos bat gunum bulantim.gecti arada sag kasikta agri olup geciyor gogsumde biraz agri var ignelerdendi bayramda yapalim mi canim ne dersin

Son düzenleme:
Bizde iğneden sonra 36. Saatte ilişki. Birde 48. Saatte. Doktor 36. Saat yeter demişti. Daha sonrasında olmadı. Yani senin gibi 2. Ve 3. Gün oldu bizde de. Zaten 72 saat canlı kalıyorlarmış. Senin yumurta çatlamışmı diye kontrol ettiler mi?

Bata 2 kala negatif test. Artik umutlar eylule. Kirmizi karti nefretle bekleyen anne adayini eylule eklersin rabiacim hic merak etme gununu de bildiririm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…