Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata 2 kala negatif test. Artik umutlar eylule. Kirmizi karti nefretle bekleyen anne adayini eylule eklersin rabiacim hic merak etme gununu de bildiririm :)))
Biraz erken yapmissin galiba canim benimde seninle ayni gun ben erken diye bekliyorum hayal kirikligini yada devamli bir umut icinde olmamak icin istersen adet gunun gecsin birde oyle tekrarla belki daha idrara gecmemistir

Ama bende senden bekliyorum:):) kaynanam var ya yapamam kuzum şimdi çıkacağı yoksa da çift çizgi çıkar falan çenemi tutamam söylerim ben o yüzden en erken c.tesi yaparım :):)
Abofff ck var :) kiz ciddn bn adet olurum iyice moda girdim zatii..he dun evde ovu testi vardi aksm eve gidince yaptm silik cikti kuzum olsaydi eger koyu cikardi zati

Abofff ck var :) kiz ciddn bn adet olurum iyice moda girdim zatii..he dun evde ovu testi vardi aksm eve gidince yaptm silik cikti kuzum olsaydi eger koyu cikardi zati
Bende 3 gün varken yapmıştım ovu testi benim de silik çıktı bende bekliyorum hala hamile moduna girip adet olursam yıkılırım kuzum c.tesiye kadar sabretmek zorundayım olmazsam tabi :)

Bi de evet kuzum soyleme aman diim konusmustuk bu konuyu sakla kuzumm en hayirlisi o insallah
Aynen kuzum düşüğümde o kadar tembihledim bak ben nazarı çabuk alıyorum kimseye söyleme diye sağolsun tanımadığım insanlara söylemiş tabi bebeğim düşünce kayınbabam geldi hakkından ama bi değeri kalmadı

Cnm kuzummm kiyamam sanaa..bak en azindan hamile kalabiliyosunn hic kaybetme umudunu lutfnn..bnmde ne annem ne kaynanam tutamaz kendini soyler herkese ondn bnde esimden baskasina demem olursa yani..sakaya gelmez konular ama iclerinde tutamiyorlar heyecanlarini kuzum ne dicen iste..hata bizde sevincimizi paylasiyoruz onlarda tutamiyo iste

Aynen kuzum bi daha olursa düşmem o hataya gerçi onda da söylemek zorunda kaldım görümcem beni hastanede yakaladı Allah var gam yok yavrum umudum tükenmedi çok şükür hiçbirimizin tükenmesin

9 aydır bi kere gecikti canım o da hava değişiminden her sene aynı ay gecikir bu ay da çok suyla uğraştım halı falan yıkadım ya belki ondan üşütmüşümdür diye düşündüm
Hamarat hatun :)) gecikme bebisten olsn insallah :) calismiyomusun kuzum sen ne halisi ya :) bn yikayamam ya helal olsn :)

Hamarat hatun :)) gecikme bebisten olsn insallah :) calismiyomusun kuzum sen ne halisi ya :) bn yikayamam ya helal olsn :)
Yok kuzum ben evdeyim can sıkıntı gerçi küçükleri yıkadım kocişimde yardım etti sağolsun tek olsam yıkayamam :):) inşaallah ikimizinkide bebişten olsun ve tüm isteyenlerin tabi :):)

Yok kuzum ben evdeyim can sıkıntı gerçi küçükleri yıkadım kocişimde yardım etti sağolsun tek olsam yıkayamam :):) inşaallah ikimizinkide bebişten olsun ve tüm isteyenlerin tabi :):)
Anladm yavrm iyi yapmissin yaa suyla hasir nesir olmayi bende seviym da dedigin gibi tek basina zor olur ondn sordm :) aminn amijnn aminnnnn

Kırk yılda bir gittim birincide kaçtım ikincide geldi oturdu yanıma :):):) sağlık ocağı en iyisi açıklama için bi sürü bahane var :):)
Anamm kacamadin tabi sende :) Gecenlerde kan vermeye gittim anemi tasiyiciligi icin..lafci bi yengem var onu gordum hastanede neye geldin naptin nasi capraz sorgu kadinda gorsenn..kapaliyim ben tamda tunigin kolunu toparliydm kan verdigimi anladi yani bnde diyetisyene gelmistm kan istedi dedm yerse artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…