- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Masallahh kuzum esine de sole kiz hakkindan caliyosun adamin yaaa cifte bayrm yasasin olmazmiiiKizlar evet yaptım tekrar testimi. Dun bat günümdü. Daha da netlesmis :)
Ama bende senden bekliyorum:):) kaynanam var ya yapamam kuzum şimdi çıkacağı yoksa da çift çizgi çıkar falan çenemi tutamam söylerim ben o yüzden en erken c.tesi yaparım :):)Yk be kuzum test benm neyime :)) bn sndn bekliyrm ama evdede varmis nuffffeeeeennnnn :))
Maşallah kuzum Rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin inşallahKizlar evet yaptım tekrar testimi. Dun bat günümdü. Daha da netlesmis :)
Biraz erken yapmissin galiba canim benimde seninle ayni gun ben erken diye bekliyorum hayal kirikligini yada devamli bir umut icinde olmamak icin istersen adet gunun gecsin birde oyle tekrarla belki daha idrara gecmemistirBata 2 kala negatif test. Artik umutlar eylule. Kirmizi karti nefretle bekleyen anne adayini eylule eklersin rabiacim hic merak etme gununu de bildiririm :)))
Abofff ck var :) kiz ciddn bn adet olurum iyice moda girdim zatii..he dun evde ovu testi vardi aksm eve gidince yaptm silik cikti kuzum olsaydi eger koyu cikardi zatiAma bende senden bekliyorum:):) kaynanam var ya yapamam kuzum şimdi çıkacağı yoksa da çift çizgi çıkar falan çenemi tutamam söylerim ben o yüzden en erken c.tesi yaparım :):)
Bi de evet kuzum soyleme aman diim konusmustuk bu konuyu sakla kuzumm en hayirlisi o insallahAma bende senden bekliyorum:):) kaynanam var ya yapamam kuzum şimdi çıkacağı yoksa da çift çizgi çıkar falan çenemi tutamam söylerim ben o yüzden en erken c.tesi yaparım :):)
Bende 3 gün varken yapmıştım ovu testi benim de silik çıktıAbofff ck var :) kiz ciddn bn adet olurum iyice moda girdim zatii..he dun evde ovu testi vardi aksm eve gidince yaptm silik cikti kuzum olsaydi eger koyu cikardi zati
Aynen kuzum düşüğümde o kadar tembihledim bak ben nazarı çabuk alıyorum kimseye söyleme diye sağolsun tanımadığım insanlara söylemiş tabi bebeğim düşünce kayınbabam geldi hakkından ama bi değeri kalmadıBi de evet kuzum soyleme aman diim konusmustuk bu konuyu sakla kuzumm en hayirlisi o insallah
Cok sarkarmi kuzum gunun normalde nasil..Bende 3 gün varken yapmıştım ovu testi benim de silik çıktıbende bekliyorum hala hamile moduna girip adet olursam yıkılırım kuzum c.tesiye kadar sabretmek zorundayım olmazsam tabi :)
Cnm kuzummm kiyamam sanaa..bak en azindan hamile kalabiliyosunn hic kaybetme umudunu lutfnn..bnmde ne annem ne kaynanam tutamaz kendini soyler herkese ondn bnde esimden baskasina demem olursa yani..sakaya gelmez konular ama iclerinde tutamiyorlar heyecanlarini kuzum ne dicen iste..hata bizde sevincimizi paylasiyoruz onlarda tutamiyo isteAynen kuzum düştüğümde o kadar tembihledim bak ben nazarı çabuk alıyorum kimseye söyleme diye sağolsun tanımadığım insanlara söylemiş tabi bebeğim düşünce kayınbabam geldi hakkından ama bi değeri kalmadı
9 aydır bi kere gecikti canım o da hava değişiminden her sene aynı ay gecikir bu ay da çok suyla uğraştım halı falan yıkadım ya belki ondan üşütmüşümdür diye düşündümCok sarkarmi kuzum gunun normalde nasil..
Aynen kuzum bi daha olursa düşmem o hataya gerçi onda da söylemek zorunda kaldım görümcem beni hastanede yakaladıCnm kuzummm kiyamam sanaa..bak en azindan hamile kalabiliyosunn hic kaybetme umudunu lutfnn..bnmde ne annem ne kaynanam tutamaz kendini soyler herkese ondn bnde esimden baskasina demem olursa yani..sakaya gelmez konular ama iclerinde tutamiyorlar heyecanlarini kuzum ne dicen iste..hata bizde sevincimizi paylasiyoruz onlarda tutamiyo iste
Hamarat hatun :)) gecikme bebisten olsn insallah :) calismiyomusun kuzum sen ne halisi ya :) bn yikayamam ya helal olsn :)9 aydır bi kere gecikti canım o da hava değişiminden her sene aynı ay gecikir bu ay da çok suyla uğraştım halı falan yıkadım ya belki ondan üşütmüşümdür diye düşündüm
Ayy o hastanelerde yakalanmamak icin nerrlrre gidiyrm dr.lara bilsen :)))Aynen kuzum bi daha olursa düşmem o hataya gerçi onda da söylemek zorunda kaldım görümcem beni hastanede yakaladıAllah var gam yok yavrum umudum tükenmedi çok şükür hiçbirimizin tükenmesin
Yok kuzum ben evdeyim can sıkıntı gerçi küçükleri yıkadım kocişimde yardım etti sağolsun tek olsam yıkayamam :):) inşaallah ikimizinkide bebişten olsun ve tüm isteyenlerin tabi :):)Hamarat hatun :)) gecikme bebisten olsn insallah :) calismiyomusun kuzum sen ne halisi ya :) bn yikayamam ya helal olsn :)
Kırk yılda bir gittim birincide kaçtım ikincide geldi oturdu yanıma :):):) sağlık ocağı en iyisi açıklama için bi sürü bahane var :):)Ayy o hastanelerde yakalanmamak icin nerrlrre gidiyrm dr.lara bilsen :)))
Anladm yavrm iyi yapmissin yaa suyla hasir nesir olmayi bende seviym da dedigin gibi tek basina zor olur ondn sordm :) aminn amijnn aminnnnnYok kuzum ben evdeyim can sıkıntı gerçi küçükleri yıkadım kocişimde yardım etti sağolsun tek olsam yıkayamam :):) inşaallah ikimizinkide bebişten olsun ve tüm isteyenlerin tabi :):)
Anamm kacamadin tabi sende :) Gecenlerde kan vermeye gittim anemi tasiyiciligi icin..lafci bi yengem var onu gordum hastanede neye geldin naptin nasi capraz sorgu kadinda gorsenn..kapaliyim ben tamda tunigin kolunu toparliydm kan verdigimi anladi yani bnde diyetisyene gelmistm kan istedi dedm yerse artkKırk yılda bir gittim birincide kaçtım ikincide geldi oturdu yanıma :):):) sağlık ocağı en iyisi açıklama için bi sürü bahane var :):)
valla kırmızı kart da bi nimet kuzum :) inşaallah zamanı gelince gelecek bebişin :)Bata 2 kala negatif test. Artik umutlar eylule. Kirmizi karti nefretle bekleyen anne adayini eylule eklersin rabiacim hic merak etme gununu de bildiririm :)))
ehehhRahat durmamış bak süpriz yapcan adama bırak kavgayı
eylülü es geçicez balım rahim filmi çektirym öyle başlarız çalışmalaraAh ah biz kadinlar :)) neyse simdi et de yumtik doneminde etme :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?