Bir sene zaman koyduk eşimle çok acele edip stres olmak istemiyoruz gerekli muayeneler oldu olmazsa hsg çekeriz dedi doktor bu ay olmazsa onada baktırıp rahatça beklerim artıkHoşgeldin canım :) İnşallah hayırlara sebep olan belirtilerdir :)
Amin bitanem :):)Oyyyy cnm bnmmmmmm nerdeeeee Rabbim duysun sesimizi hic birimiz daha fazla beklemeyelim insallah
Kızlar şuan önümden küçücük bi kız bebek anne ve baba geçiyo o kadar güzeller ki :):)
Yk be yavrm sizlanmalar var kaiklarda gecikck bellikiTabi ki elde değil ama geçici üzülme olsun tatlım... bu duygu değişimi de gebelik belirtisi
Cnm ya bn gecen yil cekilmistm 500du ama smdiki fiyatlardn hic haberm yk izmirde yasiyrm bnKızlar hsg fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Ben büyük bir şehirdeyim doktorum tüp bebek merkezinde anestezili 800 tl diyor normal mi?
canım ben yarın çekilcem fiyat 570 tlKızlar hsg fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Ben büyük bir şehirdeyim doktorum tüp bebek merkezinde anestezili 800 tl diyor normal mi?
Saglikla atlat cnm guzel Hberlerini bekliyrzzcanım ben yarın çekilcem fiyat 570 tl
saol kuzum benim rabbim başka sorunlar çıkartmasın inş o kadar çok merak ediyorum kiSaglikla atlat cnm guzel Hberlerini bekliyrzz
Bizimde olcak inşaallah üzülme tatlım :):)
Bendensin demek ki benimde kasıklarda ağrı var üşüttük herhaldeYk be yavrm sizlanmalar var kaiklarda gecikck belliki
Cikmayacak insallah cnm bnm sen hic korkma yarin icin o kdr :)saol kuzum benim rabbim başka sorunlar çıkartmasın inş o kadar çok merak ediyorum ki
İnş kuzum yoksa yarin cikacagimiz tatil burnumuzdan gelicekCikmayacak insallah cnm bnm sen hic korkma yarin icin o kdr :)
Insallah bitanemmmmBizimde olcak inşaallah üzülme tatlım :):)
Eneeemmm kuzymmm hemen mi cikcan bi gun sona fln gideydin yaa ilk gun narkoz etkisi bi de adet gibi hafif kanama ve hafif agri oldu bnde baska bisi olmamisti..seninde hafif gecer umarmm cnmİnş kuzum yoksa yarin cikacagimiz tatil burnumuzdan gelicek
Usuttuysem yandm beybi bnm ck agrim olur usutuncee yeterki 20sinde 1 veya 3.gunum olmasin yaa ucaga bincm ilk defa zehir olcak yksaBendensin demek ki benimde kasıklarda ağrı var üşüttük herhalde
valla kuzum benim ki izne çıktı Bn de bi ay bile olsa artık ertelemek istemedim yetti gariEneeemmm kuzymmm hemen mi cikcan bi gun sona fln gideydin yaa ilk gun narkoz etkisi bi de adet gibi hafif kanama ve hafif agri oldu bnde baska bisi olmamisti..seninde hafif gecer umarmm cnm
yok sanırsam =))Selam kızlar var mı bat 2 olan :)
Anaaaa :)) aman hafif atlatda kuzumm insallahvalla kuzum benim ki izne çıktı Bn de bi ay bile olsa artık ertelemek istemedim yetti gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?