- 26 Mart 2018
- 3.083
- 3.983
- 83
İnşaallah bebiştendirrr inşaallah :):):)Usuttuysem yandm beybi bnm ck agrim olur usutuncee yeterki 20sinde 1 veya 3.gunum olmasin yaa ucaga bincm ilk defa zehir olcak yksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah bebiştendirrr inşaallah :):):)Usuttuysem yandm beybi bnm ck agrim olur usutuncee yeterki 20sinde 1 veya 3.gunum olmasin yaa ucaga bincm ilk defa zehir olcak yksa
Canim ben 15 gun once ozelde cektirdim 650 anestezili 700 du. Ben vucuduma anestesi almak istmedim. 650 odedim . Zaten ozelde kalcadan 2 buskopan vurdu anestezi almis kadar oldum. Yamulup kalmistim ama cok tatli gelmisti hehe. Hic aci sizi cekmedim erzurumda yaptirdimKızlar hsg fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Ben büyük bir şehirdeyim doktorum tüp bebek merkezinde anestezili 800 tl diyor normal mi?
Var olmaz mi ben varimSelam kızlar var mı bat 2 olan :)
Canim doktorun kontrolune gore benim yumurtam carşamba gecesi catlamis bugin 9.gunum testi ne zaman yapsam bilemiyorum yumurtladigim gunler hergun yaptikyumurta catlamazdan once birde sonra yaptik birgun ara verdik aonraki gun iliski oldu doktor oyle dedi ne zaman yapalim 25 agustos bat gunum bulantim.gecti arada sag kasikta agri olup geciyor gogsumde biraz agri var ignelerdendi bayramda yapalim mi canim ne dersinturko2727 canım senin kaçıncı günündü bugün? Siz hangi günlerde ilişkiye girdiniz? Bu acı senin durumun nedir? Mide bulantın vs geçti mi? Ne zaman tes yapmayı düşünüyorsun? Aynı gün yapalım :)
İnş kuzum araştırdım gittiğim yerde çok basit oluyormus konuştuklarım kanamamiz bile olmadı dedi yeni bor cihazla rahat ve basit bi islemmisAnaaaa :)) aman hafif atlatda kuzumm insallah
Ahh guzel kuzummmmmm benimmmm agzina yuregine saglkk olucak bir gunİnşaallah bebiştendirrr inşaallah :):):)
Gene duramamis yaa :)))) kiz adam sana istedigin seyi aramis ne diye kavga ediyn benide gectiKavgamı da yaptım ohh mis
Oo superr bnmde ck az olmustu kuzumm ped dolmadi yaniİnş kuzum araştırdım gittiğim yerde çok basit oluyormus konuştuklarım kanamamiz bile olmadı dedi yeni bor cihazla rahat ve basit bi islemmis
Eve geç geldi Bahanelerim hazır kuzumGene duramamis yaa :)))) kiz adam sana istedigin seyi aramis ne diye kavga ediyn benide gecti
Bizde iğneden sonra 36. Saatte ilişki. Birde 48. Saatte. Doktor 36. Saat yeter demişti. Daha sonrasında olmadı. Yani senin gibi 2. Ve 3. Gün oldu bizde de. Zaten 72 saat canlı kalıyorlarmış. Senin yumurta çatlamışmı diye kontrol ettiler mi?BenimKemiklerimiri Ya ben şimdi biraz işkillendim biliyor musun? Şöyleki; iğne vurulduktan sonra biz yalnızca üç gün sırayla ilişki yaşadık dördüncü ve beşinci günlerde yaşamadık geç olmaz değil mi?
Amin inşallah. Yok yahu bırakırmıyım hepimizin mutluluğuna ortak olmak istiyorum mutluluk çığlıkları atalım istiyorum.Kat kat artsin siki siki tutunsun annesine cnm bnmm... yavrmm birakma bizi emi enerjin ck guzl :) amiiiinnnnmm bizde yasayalim bu mutluluguuu
Rahat durmamış bak süpriz yapcan adama bırak kavgayıEve geç geldi Bahanelerim hazır kuzum
Hakkaten bu dönemde hassas oluyomuş kadın
Ah ah biz kadinlar :)) neyse simdi et de yumtik doneminde etme :))Eve geç geldi Bahanelerim hazır kuzum
Hakkaten bu dönemde hassas oluyomuş kadın
Insallah cnm bnm insallah :)Amin inşallah. Yok yahu bırakırmıyım hepimizin mutluluğuna ortak olmak istiyorum mutluluk çığlıkları atalım istiyorum.
Test yapacak mısın Bebişim :):)Insallah cnm bnm insallah :)
Ohh maşallah :):)Kizlar evet yaptım tekrar testimi. Dun bat günümdü. Daha da netlesmis :)
Yk be kuzum test benm neyime :)) bn sndn bekliyrm ama evdede varmis nuffffeeeeennnnn :))Test yapacak mısın Bebişim :):)