- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.498
- 498
döverim seni adet madet dinlememAdet geldi gelecek ya duygusal mod time
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
döverim seni adet madet dinlememAdet geldi gelecek ya duygusal mod time
İnşallah birbirimize sevinçli haberler veririz benim kasık ağrılarım var ama hamileliğimde de vardı, umutlanmıyorum ama tamamen umutsuz dA olamıyorumAynı durumdayız batlarda aynı :)
yahu adamin sari kafasini kiracak kadr ele gelir bi mevzu degil sakin ol onlar bize lazimmmTavuk göğsü istedim kaç market gezmiş bulamamış acaba niye gelmiyor eve Göğüs mü arıyor daha
Bilmiyorum bacım valla kendimi kaptırmamaya çalışıyorum seninde gelmesin yaaa:):)Yaaaaa gelmicek gibi geliyo bana seninnn
Benimde bugun kasık ve bel agrım oldu canım inşalah güzel haberler veririz aslında benim 17 yada 19 olması gerekiyor 30-32 arası değişiyor döngüm canımİnşallah birbirimize sevinçli haberler veririz benim kasık ağrılarım var ama hamileliğimde de vardı, umutlanmıyorum ama tamamen umutsuz dA olamıyorum
Hu huuu hakediyrmmm sanirimdöverim seni adet madet dinlemem
Bugün toplantısı vardı doğru düzgün göremedim yüzünü aslında o yüzden kızgınım balım beni unuttu bugün valla lazım haklısın iyi bakmamız gerek kocişlereyahu adamin sari kafasini kiracak kadr ele gelir bi mevzu degil sakin ol onlar bize lazimmm
O kdr ck isterimki ayni zamanda ogrenelimm rabiyamiz elendi bakalim biz ne haberlerle gelcez :) kaptirma kuzumm Allah buyukk..hem varsa cam gibi cikar test mis gibi :)Bilmiyorum bacım valla kendimi kaptırmamaya çalışıyorum seninde gelmesin yaaa:):)
Kuzum sakın böyle düşünme pozitif ol Rabbimiz var bizim verecektir elbet hep iyi düşünelim iyi olsun inşaallah ağlama olur muYaa dolmazmi cnmm ne kdr guzel bi duygudur..bn esime bakarken hic mi baba olamicak cocuk veremicemmi ona diye aglaniyrm ara ara geceleri sen yasadiginin degerini bil ama sabrina hayran kaldm masallah
Umudunuzu kesmeyin. Erken gebelik testine nasil güvenmiştim. 6 gun kala sonuc veriyor diye. Bat a 3 kala yaptm bariz negatifti. Hayali cizgi bile yoktu. Simdi 5 liralık testler pozitifİnşallah birbirimize sevinçli haberler veririz benim kasık ağrılarım var ama hamileliğimde de vardı, umutlanmıyorum ama tamamen umutsuz dA olamıyorum
İnşaallah canım hep dua ediyorum bize inşaallah olacakta:):)O kdr ck isterimki ayni zamanda ogrenelimm rabiyamiz elendi bakalim biz ne haberlerle gelcez :) kaptirma kuzumm Allah buyukk..hem varsa cam gibi cikar test mis gibi :)
Çok teşekkür ederim. Cumartesi katlanmış sonuçlar olur inşallah. Allah bekleyen herkese bebişlerini bekletmeden nasip etsin. Amin.Hadi gozunaydin kuzummmm :)) tebrik edermmm
Çalısmaları iyi yaptıysanız neden olmasınMerhaba güzel hanımlar günlerdir dışarıdan takip ediyorum dayanamadım geldim benide aranıza alır mısınjz? Sabahtan beri üyeliğimin onaylanmasını bekliyorum :)
7 aylık evliyim ikinci denememiz bu ay adetime 10 gün var 10 gün sonrada tanışma yıldönümümüz eşime süpriz yapabilir miyim acaba heyecanla bekliyorum. Pek bir belirtim yok yada ben anlayamıyorum tek farettiğim idrarım turuncu renkte ve hafif kasık ağrısı. Göğüslerim dolgun ama acı hissim yok. Ne dersiniz şansım var mı? :))
hodri meydanHu huuu hakediyrmmm sanirim
Anaaaammmm nazli kiz seni :)) bak kocami ozledim sen ole diince :)))))Bugün toplantısı vardı doğru düzgün göremedim yüzünü aslında o yüzden kızgınım balım beni unuttu bugün valla lazım haklısın iyi bakmamız gerek kocişlere
H. Geldin cnmm daha tazeciksiniz hic sikma kendini..insallah gonlundeki hakkinda hayirli olan olsn Rabbim ck bekletmesinMerhaba güzel hanımlar günlerdir dışarıdan takip ediyorum dayanamadım geldim benide aranıza alır mısınjz? Sabahtan beri üyeliğimin onaylanmasını bekliyorum :)
7 aylık evliyim ikinci denememiz bu ay adetime 10 gün var 10 gün sonrada tanışma yıldönümümüz eşime süpriz yapabilir miyim acaba heyecanla bekliyorum. Pek bir belirtim yok yada ben anlayamıyorum tek farettiğim idrarım turuncu renkte ve hafif kasık ağrısı. Göğüslerim dolgun ama acı hissim yok. Ne dersiniz şansım var mı? :))
Doktor gün aşırı ilişki dedi başka birşey yapmadık test kullanmıyorum onuda burdan öğrendim bu ay olmazsa denerim inşallahÇalısmaları iyi yaptıysanız neden olmasın
Valla siz hamiş kalın yeter ki ben eleneyim bu ay, nolcak balım :)O kdr ck isterimki ayni zamanda ogrenelimm rabiyamiz elendi bakalim biz ne haberlerle gelcez :) kaptirma kuzumm Allah buyukk..hem varsa cam gibi cikar test mis gibi :)
Gelmesin o adet lütfen bebişe bıraksın yeriniAdet geldi gelecek ya duygusal mod time