• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah birbirimize sevinçli haberler veririz benim kasık ağrılarım var ama hamileliğimde de vardı, umutlanmıyorum ama tamamen umutsuz dA olamıyorum
Benimde bugun kasık ve bel agrım oldu canım inşalah güzel haberler veririz aslında benim 17 yada 19 olması gerekiyor 30-32 arası değişiyor döngüm canım

:KK70: yahu adamin sari kafasini kiracak kadr ele gelir bi mevzu degil sakin ol onlar bize lazimmm :hamarat:
Bugün toplantısı vardı (: doğru düzgün göremedim yüzünü aslında o yüzden kızgınım balım beni unuttu bugün (: valla lazım haklısın iyi bakmamız gerek kocişlere (:

Merhaba güzel hanımlar günlerdir dışarıdan takip ediyorum dayanamadım geldim benide aranıza alır mısınjz? Sabahtan beri üyeliğimin onaylanmasını bekliyorum :)

7 aylık evliyim ikinci denememiz bu ay adetime 10 gün var 10 gün sonrada tanışma yıldönümümüz eşime süpriz yapabilir miyim acaba heyecanla bekliyorum. Pek bir belirtim yok yada ben anlayamıyorum tek farettiğim idrarım turuncu renkte ve hafif kasık ağrısı. Göğüslerim dolgun ama acı hissim yok. Ne dersiniz şansım var mı? :))

Yaa dolmazmi cnmm ne kdr guzel bi duygudur..bn esime bakarken hic mi baba olamicak cocuk veremicemmi ona diye aglaniyrm ara ara geceleri :KK43: sen yasadiginin degerini bil ama sabrina hayran kaldm masallah
Kuzum sakın böyle düşünme pozitif ol Rabbimiz var bizim verecektir elbet hep iyi düşünelim iyi olsun inşaallah ağlama olur mu :(

İnşallah birbirimize sevinçli haberler veririz benim kasık ağrılarım var ama hamileliğimde de vardı, umutlanmıyorum ama tamamen umutsuz dA olamıyorum
Umudunuzu kesmeyin. Erken gebelik testine nasil güvenmiştim. 6 gun kala sonuc veriyor diye. Bat a 3 kala yaptm bariz negatifti. Hayali cizgi bile yoktu. Simdi 5 liralık testler pozitif

Merhaba güzel hanımlar günlerdir dışarıdan takip ediyorum dayanamadım geldim benide aranıza alır mısınjz? Sabahtan beri üyeliğimin onaylanmasını bekliyorum :)

7 aylık evliyim ikinci denememiz bu ay adetime 10 gün var 10 gün sonrada tanışma yıldönümümüz eşime süpriz yapabilir miyim acaba heyecanla bekliyorum. Pek bir belirtim yok yada ben anlayamıyorum tek farettiğim idrarım turuncu renkte ve hafif kasık ağrısı. Göğüslerim dolgun ama acı hissim yok. Ne dersiniz şansım var mı? :))
Çalısmaları iyi yaptıysanız neden olmasın ;)

H. Geldin cnmm daha tazeciksiniz hic sikma kendini..insallah gonlundeki hakkinda hayirli olan olsn Rabbim ck bekletmesin

Back