İnş tutmustur canımm:)Doktor gün aşırı ilişki dedi başka birşey yapmadık test kullanmıyorum onuda burdan öğrendim bu ay olmazsa denerim inşallah
Amin inşallah herkes için en iyisini versin kısa zamandaH. Geldin cnmm daha tazeciksiniz hic sikma kendini..insallah gonlundeki hakkinda hayirli olan olsn Rabbim ck bekletmesin
ara hal hatır sor kuZum :) bağlar daha çok kuvvetleniyor valla :)Anaaaammmm nazli kiz seni :)) bak kocami ozledim sen ole diince :)))))
Ne güzel olur yaaa birlikte öğrenelim birlikte devam edelim ohh valla çok güzel olur :):)O kdr ck isterimki ayni zamanda ogrenelimm rabiyamiz elendi bakalim biz ne haberlerle gelcez :) kaptirma kuzumm Allah buyukk..hem varsa cam gibi cikar test mis gibi :)
Hoşgeldin canım :) İnşallah hayırlara sebep olan belirtilerdir :)Merhaba güzel hanımlar günlerdir dışarıdan takip ediyorum dayanamadım geldim benide aranıza alır mısınjz? Sabahtan beri üyeliğimin onaylanmasını bekliyorum :)
7 aylık evliyim ikinci denememiz bu ay adetime 10 gün var 10 gün sonrada tanışma yıldönümümüz eşime süpriz yapabilir miyim acaba heyecanla bekliyorum. Pek bir belirtim yok yada ben anlayamıyorum tek farettiğim idrarım turuncu renkte ve hafif kasık ağrısı. Göğüslerim dolgun ama acı hissim yok. Ne dersiniz şansım var mı? :))
Amiiin inşallah toplu hamile ayı olur gruptaİnş tutmustur canımm:)
Ah be kuzum ne diyim Rbbim elbet buyuk uzulmemek elde degil hepimiz biliyrz.iyi dusunelim kuzumm duygusallastm bn bi :)))Kuzum sakın böyle düşünme pozitif ol Rabbimiz var bizim verecektir elbet hep iyi düşünelim iyi olsun inşaallah ağlama olur mu
Kat kat artsin siki siki tutunsun annesine cnm bnmm... yavrmm birakma bizi emi enerjin ck guzl :) amiiiinnnnmm bizde yasayalim bu mutluluguuuÇok teşekkür ederim. Cumartesi katlanmış sonuçlar olur inşallah. Allah bekleyen herkese bebişlerini bekletmeden nasip etsin. Amin.
İstanbuldayım ben. Memorial hizmet' e gidiyorum. Uğurlu bir doktorumuz var lise arkadaşlarımın ikisi de pkoluydu. Onları bir kerede hamile kaldırttı valla tabi Allahın izniyle. Bende 3 4 senedir ona gidiyorum. Hastası çok olan bir doktordur. Sen ne taraflardasın ? Hangi hastane?
Eylulde daha baska olur belki :)))Valla siz hamiş kalın yeter ki ben eleneyim bu ay, nolcak balım :)
Oyyyy cnm bnmmmmmm nerdeeeee Rabbim duysun sesimizi hic birimiz daha fazla beklemeyelim insallahGelmesin o adet lütfen bebişe bıraksın yerini
hiç belli olmaz ballışım :)Eylulde daha baska olur belki :)))
Haha vallahi ben de bir hamile kalsam 100 tane test alacağım sırf o çift çizgiyi görmek için. Egomu tatmin edeceğim.Gittim yine test aldim. Kafayi yedim ben galiba. Her gun yok cizgi bunda da cikacakmis yok koyulascakmi diye diye bu ay butun maasi teste yatirdim :))
Aynn beybi :))ara hal hatır sor kuZum :) bağlar daha çok kuvvetleniyor valla :)
Tabi ki elde değil ama geçici üzülme olsun tatlım... bu duygu değişimi de gebelik belirtisiAh be kuzum ne diyim Rbbim elbet buyuk uzulmemek elde degil hepimiz biliyrz.iyi dusunelim kuzumm duygusallastm bn bi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?