Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın test yapıcam kızlar dua edin nolur çok heyecanlıyım hayatımda ilk defa geciktim ve hiç olmayan sarı akıntım başladı göğüslerim inanılmaz ağrıyor . Eğer hamileysem yaptıklarımı ve yaşadıklarımı sizlerle paylaşırım

Canım sen ankaradamiydin

Ha
Hayırlısıyla vardır insan canim

Hadi hayırlısıyla inşallahhh

Kuzum kırtasiye varsa açık onlara bak ben kırtasiyeden almıştım .. Ankara’da bile getirmiyor bazıları kapıya canım haklısın sen riske atma çok güzel oluyorlar

Bence hamilesin canımm şimdiden hayırlı olsun

Kizlarrrrrrrrrrr bana cevap yazin utanarak yazicam ama bu sabah iliskide baktim leke var hemen biraktim korktum igneli tedavi oldum.bu ay ve yumurtladigimi soylemisti doktor gecen hafta adetim daha agustosun 25 de ayy iliski falan istemem artik sonucu merak ediyorum

Bugunde ruyamda teyzem kagitta falim.varmis bakiyor kagidi okuyor hamilelik bebek gibi seyler yaziyor bana.ver onu saklicam hatira kalsin diyordum ayy piskolojim mi bozuldu nedir yaa halbuki.kendimi.kaptirmiyorum hic battan oncede test yapmicam

Kizlarrrrrrrrrrr bana cevap yazin utanarak yazicam ama bu sabah iliskide baktim leke var hemen biraktim korktum tuvalete gittim evet hafifvar igneli tedavi oldum.bu ay ve yumurtladigimi soylemisti doktor gecen hafta adetim daha agustosun 25 de ayy iliski falan istemem artik sonucu merak ediyorum

Bugunde ruyamda teyzem kagitta falim.varmis bakiyor kagidi okuyor hamilelik bebek gibi seyler yaziyor bana.ver onu saklicam hatira kalsin diyordum ayy piskolojim mi bozuldu nedir yaa halbuki.kendimi.kaptirmiyorum hic battan oncede test yapmicam

Bata kaç gün var canm yerlesme lekesi olablr

Adet belirtilerim belirmeye basladı olucam galiba :/
Günaydınn inşallah gelmez gelirse de hayırlısı ne diyelim ama adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı olunca acaba mi diye düşünüyor insan benim de 5 gün var bata.Bel ağrım kasık agrim epey fazla dün de mide bulantım vardı.Psikolojik de olabilir bakalım.

Kuzum kırtasiye varsa açık onlara bak ben kırtasiyeden almıştım .. Ankara’da bile getirmiyor bazıları kapıya canım haklısın sen riske atma çok güzel oluyorlar

Evet valla bence de güzel olur balım bugün bulmaya çalışırım :))

Ben hic kaptirmiyordum kendimi nerden cikti simi bu kkafam karisti insallah allahim sag kasigimdada arada agriyo goguslerimdeki agrida gecmedi ignenin tesiridir hala diye onu aldirmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…