Canım sen ankaradamiydinkız ben geçen bi sipariş verdim kapıma getirmedi bu kargo firması neymiş şubeden alacakmışım. gittim şikayet ettim ,paşa paşa getirdiler. o yüzden korkuyorum yani malum bayram haftasına giriyoruz geç gelir falan diye, en iyisi yarın çarşıya çıkayım bulurum inşaallah :)
Hayırlısıyla vardır insan canimYarın test yapıcam kızlar dua edin nolur çok heyecanlıyım hayatımda ilk defa geciktim ve hiç olmayan sarı akıntım başladı göğüslerim inanılmaz ağrıyor . Eğer hamileysem yaptıklarımı ve yaşadıklarımı sizlerle paylaşırım
Yarın test yapıcam kızlar dua edin nolur çok heyecanlıyım hayatımda ilk defa geciktim ve hiç olmayan sarı akıntım başladı göğüslerim inanılmaz ağrıyor . Eğer hamileysem yaptıklarımı ve yaşadıklarımı sizlerle paylaşırım
1 ay öncesine kadar ordaydım canım tayinimz çıktı maalesef :/Canım sen ankaradamiydin
Kuzum kırtasiye varsa açık onlara bak ben kırtasiyeden almıştım .. Ankara’da bile getirmiyor bazıları kapıya canım haklısın sen riske atma çok güzel oluyorlarkız ben geçen bi sipariş verdim kapıma getirmedi bu kargo firması neymiş şubeden alacakmışım. gittim şikayet ettim ,paşa paşa getirdiler. o yüzden korkuyorum yani malum bayram haftasına giriyoruz geç gelir falan diye, en iyisi yarın çarşıya çıkayım bulurum inşaallah :)
Aynen bebeğim vardır bunda da bi hayırlısı diyip bekliyoruzVallahi öyle yaa, herşeyi bilmek de iyi değil dediğin gibi, kafana takmıyorsun en azından :/
Bence hamilesin canımm şimdiden hayırlı olsunYarın test yapıcam kızlar dua edin nolur çok heyecanlıyım hayatımda ilk defa geciktim ve hiç olmayan sarı akıntım başladı göğüslerim inanılmaz ağrıyor . Eğer hamileysem yaptıklarımı ve yaşadıklarımı sizlerle paylaşırım
Yatsidan soñra olucak madem bu supriz yemek masasi gec kalir ee adetlisin de :))))Evde canımburası küçük bir ilçe yani dışarda hayatta olmaz
Bata kaç gün var canm yerlesme lekesi olablrKizlarrrrrrrrrrr bana cevap yazin utanarak yazicam ama bu sabah iliskide baktim leke var hemen biraktim korktum tuvalete gittim evet hafifvar igneli tedavi oldum.bu ay ve yumurtladigimi soylemisti doktor gecen hafta adetim daha agustosun 25 de ayy iliski falan istemem artik sonucu merak ediyorum
Bugunde ruyamda teyzem kagitta falim.varmis bakiyor kagidi okuyor hamilelik bebek gibi seyler yaziyor bana.ver onu saklicam hatira kalsin diyordum ayy piskolojim mi bozuldu nedir yaa halbuki.kendimi.kaptirmiyorum hic battan oncede test yapmicam
Insallahhh oyledir Bata 9 gun var canim gecen carsamba yumurtam catlamisBata kaç gün var canm yerlesme lekesi olablr
İnşalllah canım hayırlısıyla güzel haber alırsın :)Insallahhh oyledir Bata 9 gun var canim gecen carsamba yumurtam catlamis
GünaydınnAdet belirtilerim belirmeye basladı olucam galiba :/
Insallah canim hepimizde insallahİnşalllah canım hayırlısıyla güzel haber alırsın :)
Kuzum kırtasiye varsa açık onlara bak ben kırtasiyeden almıştım .. Ankara’da bile getirmiyor bazıları kapıya canım haklısın sen riske atma çok güzel oluyorlar
Yatsidan soñra olucak madem bu supriz yemek masasi gec kalir ee adetlisin de :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?