Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hic kaptirmiyordum kendimi nerden cikti simi bu kkafam karisti insallah allahim sag kasigimdada arada agriyo goguslerimdeki agrida gecmedi ignenin tesiridir hala diye onu aldirmiyorum
Canım bi ara benim dw ilişki sonrası lekelenmem oluyordu. araştırdım biraz rahim ağzında yara olabilir falan yazıyordu, ayy umarım seninki yerleşmedir :)

Canım bi ara benim dw ilişki sonrası lekelenmem oluyordu. araştırdım biraz rahim ağzında yara olabilir falan yazıyordu, ayy umarım seninki yerleşmedir :)
Bende hic olmaz yara iltihap gibi sorunum hic yok canim bilemedim insallah canim :)

Baya da eskiye dyaniyr arkadasliginiz yavrm aslinda bilmeleri hic iyi degil galiba cunku konuyu bilseler bile aciyi bilmedikleri icin bizi uzebilecek laflar soyleyebiliyorlar farkinda olmadan sende onun bildigini bildigin icin daha hassas ommasini bekliyrsun sonuc uzulen hep biz amin kuzumm bu sinavi alnimizin akiyla verrelim insallah..Rabbim bizleri mahrum etmesin o duygudann..annemiz ablamiz bile anlamazken bekleyemeyiz onlardn ama iste o kdr uzuluyrz

İnşallah canım ya belim kasıgım agrıyor benimde ha oldu ha olacak gibi nasip bakalım kuzum 3 gün var benmde hatta 1 gün bile olablr döngüm değisebiliyor çünkü :) inşşallahh seninde gebelik belirtisidr canm sabırsızlıkla bekliyoruz bat günlerini bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…