• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hic kaptirmiyordum kendimi nerden cikti simi bu kkafam karisti insallah allahim sag kasigimdada arada agriyo goguslerimdeki agrida gecmedi ignenin tesiridir hala diye onu aldirmiyorum
Canım bi ara benim dw ilişki sonrası lekelenmem oluyordu. araştırdım biraz rahim ağzında yara olabilir falan yazıyordu, ayy umarım seninki yerleşmedir :)

Canım bi ara benim dw ilişki sonrası lekelenmem oluyordu. araştırdım biraz rahim ağzında yara olabilir falan yazıyordu, ayy umarım seninki yerleşmedir :)
Bende hic olmaz yara iltihap gibi sorunum hic yok canim bilemedim insallah canim :)

Arkadaşım liseden ta sürekli konuşuruz halimden anlıyo diye zannediyordum ama pek öyle değilmiş kuzum evet art niyet yok biliyorum ama insan hassas olunca dokunuyor ister istemez... gerçekten yakınında halinden anlayan bi insan olsa oturur saatlerce konuşursun ağlarsın birlikte gülersin ama anlarsın birbirini şimdi en yakın ablama bile anlatsam bacım bunlar imtihan deyip kapatıyo biliyorum imtihan olduğunu Rabbim hakkıyla bu imtihanı vermeyi nasip etsin diye dua ediyorum sürekli ama işte dertleşmek çok farklı eşimde bu konularda pek konuşmaz içine kapanıktır ne dediysem yaptı hiç ikiletmedi Allah razı olsun işte şuan en yakın eşim anlıyo sabret verecek Rabbim diyo sürekli telkinde bulunuyor... Rabbime çok şükür anlayışlı eşlerimiz var canım burdan güldürdü Rabbim yüzümüzü bi an önce hayırla ve sağlıkla bebişten de güldürsün :dua: bazen diyorum ki bu konuda hep cahil kalsaydım araştırmasaydım daha iyiydi :KK14:
Baya da eskiye dyaniyr arkadasliginiz yavrm aslinda bilmeleri hic iyi degil galiba cunku konuyu bilseler bile aciyi bilmedikleri icin bizi uzebilecek laflar soyleyebiliyorlar farkinda olmadan sende onun bildigini bildigin icin daha hassas ommasini bekliyrsun sonuc uzulen hep biz :( amin kuzumm bu sinavi alnimizin akiyla verrelim insallah..Rabbim bizleri mahrum etmesin o duygudann..annemiz ablamiz bile anlamazken bekleyemeyiz onlardn ama iste o kdr uzuluyrz :(

Günaydınn:KK43: inşallah gelmez gelirse de hayırlısı ne diyelim ama adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı olunca acaba mi diye düşünüyor insan benim de 5 gün var bata.Bel ağrım kasık agrim epey fazla dün de mide bulantım vardı.Psikolojik de olabilir bakalım.
İnşallah canım ya belim kasıgım agrıyor benimde ha oldu ha olacak gibi nasip bakalım kuzum 3 gün var benmde hatta 1 gün bile olablr döngüm değisebiliyor çünkü :) inşşallahh seninde gebelik belirtisidr canm sabırsızlıkla bekliyoruz bat günlerini bakalım

Back