- 17 Temmuz 2018
- 576
- 345
- 53
- 32
Canım anladigim kadariyla ilac tedevasi goruyosun bende ilac tedavisi goruyorum ilk ay bende de kist yapti qlairista diye bir dogum kontrol ilaci yazdi doktorum bir sonraki ay hic bisey kalmamisti bence doktorunu dinle sogan suyu adet sokulsun diye yapiliyor bilgidim kadariyla ama dogum kontrol habi belkide kistin daha fazla gelismesini engellicek diye dusunuyorum
Aynen öyle how I met your mother izliyorum biraz kafamı dagitiyor battaniye işliyorum.Mutlaka bir meşgale bulmak lazim.El altinda olunca ole oluyo yaa insn yapmadan duramiyo :))
Amiiiinnn amiiinn kuzum senin hislerini yesinler yaGuzel seyler hissediyrm senle ilgili Rabbim hayra cikarsin insallah
Insallah canım benım yaaa valla:))düşüncesi bile güzelAllah razı olsun canım benim, elbette klomenle üçüz bile doğuran var canım :) ayy inşaallah güzel haberlerini alırız kuzum çok istiyorum :)
2gündür misafirlerle uğraşıyorum canım valla yeni gittiler:))İyi akşamlar kızlar annemlere geldik siz neler yapıyorsunuz bugün çok bakamadım
Olmazsın inşaallah tatlım belki yerleşmedir belli olmaz :)hanımlar ben bugün adet oldum sandım, açık kahve leke vardı pedde, sonrası yok. yarın olurum kesin :/
Acep benle ilgili hisler nelerdır:))))Guzel seyler hissediyrm senle ilgili Rabbim hayra cikarsin insallah
Yorulmuşsundur sende ya :) Bizde yeni geçtik eve daha anca2gündür misafirlerle uğraşıyorum canım valla yeni gittiler:))
Ayyy inşallah olmazsın tatlım yaaa olursanda bıdahaki maçlara artık:)ama inşallah vardır canımhanımlar ben bugün adet oldum sandım, açık kahve leke vardı pedde, sonrası yok. yarın olurum kesin :/
Sorma canım hemde nasıl bide bi sürü çocuk vardı aman Allahımm:)))acayıp yoruldumYorulmuşsundur sende ya :) Bizde yeni geçtik eve daha anca
Daha önce de oldu benim kist ilaç kullanmamıştım kendiliğinden birdahaki adetim de geçmişti soğan kürünü demiyim ilk önce geçmicek olursa öyle kullanmayı düşünüyorum cnm ilacı
Yarin sabah yapicam insallah canim. Bugun de gecsin dedim bakalim. Yarin yazicam size sonucu. Hayirlisi insallah.yaa delisin mi koş eczaneye hemen :))
Duzenli regl goruyorsan gecer canim benim yumurtam catlamayip kiste dönüşmüştü seninkinide öyle sandm
bekliyoruz merakla canım :)Yarin sabah yapicam insallah canim. Bugun de gecsin dedim bakalim. Yarin yazicam size sonucu. Hayirlisi insallah.
önümüzdeki maçlarda kaynanamdayız 2-3 ay canımAyyy inşallah olmazsın tatlım yaaa olursanda bıdahaki maçlara artık:)ama inşallah vardır canım
Öyle diyorlar canım şahsen hiç yaşamadım :/Merhabalar arkadaşlar adet belirtsiyle hamilelik belirtileri aynı mı
paşalar gibi bekliyorum regliOlmazsın inşaallah tatlım belki yerleşmedir belli olmaz :)
Benim de aynı yumurtam çatlamamış kiste dönmüş ama ben düzenli adet görüyorum adet konusunda bi sıkıntı yok da işte yumurta çatlayamadığı için kiste çevirmiş ilk defa başıma böyle bişi geliyor daha önce de kistim oldu da geçmişti adetim de kendiliğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?