- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
sanmıyorum canım hiçkesin var o zaman kuzum :) kanda çıkarsa aileden kimseye söyleme, akşam eşine sürpriz hazırla :)) @Blankinfinity gibi acemilik yapma
ama ümitsiz olma canım lütfen, iğnenin etkisi çoktan geçmiştir merak etmesanmıyorum canım hiç
inşallah canım inşallahama ümitsiz olma canım lütfen, iğnenin etkisi çoktan geçmiştir merak etme
yumurtan çatlamamıştır henüz canım çatlarsa silikleşir testGünaydın kızlar benim ovulasyon hala pik üç gün üst üste pik olur mu bu zımbırtı?
benim bat 25 agustos tam bayram bitimi ogun yaparim adett olmazsam tabi
Bncede kuzum ver kan bugun ogrenmis olursun testten testede fark edebilir..o cizgiyi hayalet mayalet gorsem durmam senin durman hata :)vereyim en iyisi stresten kurtulurum en azından
Canım 11. Günde pik oldu sabahına silikleşti ertesi gün kopkoyu oldu yine ve hala koyu bugün 14. Gün bir terslik mi var acaba sıkıldm her akşam değerlendirmektende belim ağrıyor sürekli uyuyakalıyorumyumurtan çatlamamıştır henüz canım çatlarsa silikleşir test
Gunaydin kuzumm hayirli sabahlarr amiinnnn hergun hamis haberi alalim insallah topikteHanımlar iyi sabahlar olsun :) Musmutlu haberler alacağımız bir gün olsun inşaallah :)
silik görüpte kanda negatif çıkanları gördükçe korkuyorum canım :) 2 yılı geçti negatif göre göre insan cesaret edemiyorBncede kuzum ver kan bugun ogrenmis olursun testten testede fark edebilir..o cizgiyi hayalet mayalet gorsem durmam senin durman hata :)
GunaydinnnnnlarrrrrGünaydın canlar
Ah kuzumm bilmemmii bnde 1.5 senedir ugrasiyrm 6 ayi tedavi bunun ama yk..silik bile goremedim :) o yuzdn dedm ama haklisin tabi ole olnlarda var...belirsizlik daha kotu be kuzucuk ver gitsin :) cikmasada zatn biliyodum dersin cikarsa siki siki tutunsun melegin diye dua ederiz :)silik görüpte kanda negatif çıkanları gördükçe korkuyorum canım :) 2 yılı geçti negatif göre göre insan cesaret edemiyor
İnşaallah balım benim :)Gunaydin kuzumm hayirli sabahlarr amiinnnn hergun hamis haberi alalim insallah topikte
Kizlaar 3 gun gecikti adetim
Bu yaz gecsin kisa dogru baslariz diyordum hayirlisiyla ama surpriz mi yoksaaa, ya da sadece bi gecikmedir yapsam mi ki test
bazen 2 yumurta da gelişip çatlayabiliyor canım, istersen bugün ara ver yarın değerlendir. yumurta 24 saat yaşıyor zaten balımCanım 11. Günde pik oldu sabahına silikleşti ertesi gün kopkoyu oldu yine ve hala koyu bugün 14. Gün bir terslik mi var acaba sıkıldm her akşam değerlendirmektende belim ağrıyor sürekli uyuyakalıyorum
Eşimin sperm sayısı çok yüksek benimde rahmimde darlık var yani spermler zor geçermiş hergün önerdi doktor cidden sıkıldm üst üste hiç açmıyorbazen 2 yumurta da gelişip çatlayabiliyor canım, istersen bugün ara ver yarın değerlendir. yumurta 24 saat yaşıyor zaten balım
hergun ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum kuzum :) ben aynı günde bi sabah bi öğle değerlendirdiğimi hatırlıyorum takatten düşüyor insan :/ :))Eşimin sperm sayısı çok yüksek benimde rahmimde darlık var yani spermler zor geçermiş hergün önerdi doktor cidden sıkıldm üst üste hiç açmıyor
Elbet bir gün olacak buna gerçekten inanıyorum tüm kalbimle :)
yeni batını alayım mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?