camı eşim siler sağolsun :)Ayy sorma ya gomlek utulemesı cok gıcık bıde cam silmesi:))
Ay canım yok ya:))izlemesi daha güzel
Merhaba kızlar. Sizleri takip ediyorum ama katilmamistm bat 5 benide eklermisiniz.. femara ile tedavi goruyorum bu ay yumurtlamam olmus.. ve ben kendimi yorgun hissediyorm.. birde göz altı morluklalrm olustu bir alakasi olabilirmi her gecen gun artiyor morluklar..
5 gun var 18 agustos ben yanlıs yazmışım sanirm kusura bakmaynnMerhaba canım hoşgeldin , o kullandığın hakkında bilgim yok ama burada kullanan arkadaşlar var :)
bat 5 Eylül mü, 5 gün mü var :)
Ay ne guzel kuzum:))camı eşim siler sağolsun :)
doğru valla balım uzaktan daha güzel :))
30-31 agustos gibi yaparım sanırım ya da daha erken kan testi yaptırırım bayram sonrası. Sen?Benimde 2 yumurtam.vardi 20 mm olan catladi digerini sormadim ne zaman test yapacaksin canim sen :)
Koyulaşmadı daha da belirsizleşti canım hamile değilimBence var canim klomen mi kullanmiştin bence koyilasacak bak gor baska agrin varmi :)
Amin canim. Insallah tutar aşılaman..Canım sonucuna üzüldüm hayırlısı olsun..Hemen hemen aynı gibiyiz bizimde 2 yıla yaklaştı 2 aşılama oldum artık çıkmazlardayım..Rabbim yüzümüzü güldürsün artık bende çok yoruldum.
Düzensiz mi oluyorsun canım
benim bat 25 agustos tam bayram bitimi ogun yaparim adett olmazsam tabi30-31 agustos gibi yaparım sanırım ya da daha erken kan testi yaptırırım bayram sonrası. Sen?
İğneyi 8’inde vurdurdum aslında 17’sinde kan testinde çıkar mı onu da bayram öncesi öğenebilir miyim bilemedim de...
canim siliklik var bence hala ihtimal yuksek kan versene bugunBu da bugünkü testim 3 gündür aynı siliklikte gibi çatlatma iğnesinin 17.günğ bugünEki Görüntüle 2178923
vereyim en iyisi stresten kurtulurum en azındancanim siliklik var bence hala ihtimal yuksek kan versene bugun
Elbet bir gün olacak buna gerçekten inanıyorum tüm kalbimle :)yok canım onu yazdıgımda günümdü ama gelmemişti daha ,
cuma günü akşam gelmeye başaldı , yani bu yada umutlar allaha kaldı
öğle arası gideceğim bugün de silikti canımB bibliyofil_k kana gittin mi canım
kesin var o zaman kuzum :) kanda çıkarsa aileden kimseye söyleme, akşam eşine sürpriz hazırla :)) @Blankinfinity gibi acemilik yapmaöğle arası gideceğim bugün de silikti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?