Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar. Sizleri takip ediyorum ama katilmamistm bat 5 benide eklermisiniz.. femara ile tedavi goruyorum bu ay yumurtlamam olmus.. ve ben kendimi yorgun hissediyorm.. birde göz altı morluklalrm olustu bir alakasi olabilirmi her gecen gun artiyor morluklar..

Merhaba canım hoşgeldin , o kullandığın hakkında bilgim yok ama burada kullanan arkadaşlar var :)

bat 5 Eylül mü, 5 gün mü var :)

Benimde 2 yumurtam.vardi 20 mm olan catladi digerini sormadim ne zaman test yapacaksin canim sen :)
30-31 agustos gibi yaparım sanırım ya da daha erken kan testi yaptırırım bayram sonrası. Sen?

İğneyi 8’inde vurdurdum aslında 17’sinde kan testinde çıkar mı onu da bayram öncesi öğenebilir miyim bilemedim de...

Idrar testi yaptım yine yok gibi belirsiz bişey çıktı ve dünkünden daha belirsiz hamile değilim yani

Bu da bugünkü testim 3 gündür aynı siliklikte gibi çatlatma iğnesinin 17.günğ bugün

Gunaydin kizlar. Bende sanirm kafayi yedim. Bat 2 kaldi. Ben yine tabi dayanamadm. Umidim her gun kırılıyor ama yine de test yapiyorm. Foto bir turlu yukleyemiyorum. Dosya yükle ye basıyorum hiçbir şey açılmıyor. Yukleyebilsem bi bakın. Coook silik cizgi var mi yoksa ben mi hayal görüyorum ya siyirdim sanırm artik

benim bat 25 agustos tam bayram bitimi ogun yaparim adett olmazsam tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…