Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sigara kullanıyor mu Kuzum.
Kot pantolon da zarar veriyormuş spermlere
canım sigara içiyor malesef test sonucu elimde ama ıkı kez gittiğimde doktor yoktu ama internette araştırdıgıma göre sorun olabilir cunku miktar en alt sınırın baya altında en alt sınır sanırım 3 ml. bu arada canım öğretmenmisin meslektaş sayılırız

O zaman olabilir kuzum ya inşallah düzelir kürlerle balım.
Öğretmen sayılırım kuzum, ya sen? :)

O zaman olabilir kuzum ya inşallah düzelir kürlerle balım.
Öğretmen sayılırım kuzum, ya sen? :)
Mühendisim canım ben de...

Kızlar benim aklıma bir şey takıldı; şimdi ben 8-10 ağustos arası bir arada yumurtladım ondan eminim... Biraz da rahatsızım da antivirütik bir ilaç kullanacağım; ama kan testini 19’unda yaptırdım... Yine de regl gelmeden kullanmasam mı ya tiske atmıyım; hoş gerçi bu sabah içtim bir tane şimdi aklıma düştü öyle...
Sizce erken kan testi diye yanılma payı olabilir mi?

Döllenme yumurtlamadan bir hafta sonra oluyor kuzum, bence regl olana kadar bekle :)

Merhaba kızlar ovülasyon dönemim yeni bitti süreci değerlendirdikte son ilişki ptesi günü oldu 2 gündür sol kasık ve belimde aşırı ağrı hissediyorum. Dr umu aradım müsait olmadığıniçin randevu da alamadım. Ne yapsam bilemedim. akıntı felen yok sadece yorgun hissediyorum aşırı derecede belim ağrıyo ve sol kasığım batar gibi ağrı yapıyo sizce döllenme mi gerçekleşiyo yoksa kist midir

Benim mide bulantım var bugün afedersiniz kaç defa lavaboya gittim.O da psikolojik değildir heralde:))öyle heyecanım da olmadı yani.Artik bu ay da hamile değilsem bu su an olmayan ama geçen haftaki sancılarımın,surekli akintilarin mide bulantilarinin bir sebebi olmalı.

Kuzum sen test yap merak ettim valla :)

Eğer regl başlamazsa pazartesi günü direk kan verecektim ama normal zamanda bile dayanamayan test yapan ben sanırım yarın nöbetçi eczaneden alirim:))hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…