Dün 30’umu doldurdum...Ay inşallah canım ya Rabbim bizleri çok bekletmesin sen kaç yaşındasın balım
canım sigara içiyor malesef test sonucu elimde ama ıkı kez gittiğimde doktor yoktu ama internette araştırdıgıma göre sorun olabilir cunku miktar en alt sınırın baya altında en alt sınır sanırım 3 ml. bu arada canım öğretmenmisin meslektaş sayılırızsigara kullanıyor mu Kuzum.
Kot pantolon da zarar veriyormuş spermlere
Doğum gününü kutlamıştım görmedin sanırım :)Dün 30’umu doldurdum...
O zaman olabilir kuzum ya inşallah düzelir kürlerle balım.canım sigara içiyor malesef test sonucu elimde ama ıkı kez gittiğimde doktor yoktu ama internette araştırdıgıma göre sorun olabilir cunku miktar en alt sınırın baya altında en alt sınır sanırım 3 ml. bu arada canım öğretmenmisin meslektaş sayılırız
Mühendisim canım ben de...O zaman olabilir kuzum ya inşallah düzelir kürlerle balım.
Öğretmen sayılırım kuzum, ya sen? :)
Teşekkürler canım gormemisim kusura bakma :)Doğum gününü kutlamıştım görmedin sanırım :)
AYNEN KAFAM DAĞILDI BİRAZ BUGÜN :))İyi yapmışsın kuzum :) Burda en azından sohbet ediyoruz :)
HADİ HAYIRLISI BAKALIM :) BELKİ GÜZEL HABERİ ALIRIZ İKİMİZDE O GÜN :))benim de 22 eylül de benim gelecek reglim :)
aynenyarasın bizee o zamn
canim insallah sen alirsin ben 19’unda kan verdim bir sey cikmadi... O yuzden umudum yok...HADİ HAYIRLISI BAKALIM :) BELKİ GÜZEL HABERİ ALIRIZ İKİMİZDE O GÜN :))
1 Ekim canım ama 28eylül gibi bekliyorum ben göğüslerim çok sancıyor. Bekletmez
Döllenme yumurtlamadan bir hafta sonra oluyor kuzum, bence regl olana kadar bekle :)Mühendisim canım ben de...
Kızlar benim aklıma bir şey takıldı; şimdi ben 8-10 ağustos arası bir arada yumurtladım ondan eminim... Biraz da rahatsızım da antivirütik bir ilaç kullanacağım; ama kan testini 19’unda yaptırdım... Yine de regl gelmeden kullanmasam mı ya tiske atmıyım; hoş gerçi bu sabah içtim bir tane şimdi aklıma düştü öyle...
Sizce erken kan testi diye yanılma payı olabilir mi?
Kuzum sen test yap merak ettim valla :)Benim mide bulantım var bugün afedersiniz kaç defa lavaboya gittim.O da psikolojik değildir heralde:))öyle heyecanım da olmadı yani.Artik bu ay da hamile değilsem bu su an olmayan ama geçen haftaki sancılarımın,surekli akintilarin mide bulantilarinin bir sebebi olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?