• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi kere bırak girsin sende sorun olmadığını duysun bi daha girmez emin ol :KK70:
Yok canım, sorun var diye değil , hatta beraber hastaneye giderken bekleme salonunda birkaç tanıdığa rastladım. Meraklılar sordular niye geldin hastaneye diye. Kaynanam benim için geldik ben hastayım dedi. Yani çok hoşgörülü ve anlayışlı bir kadın. Beni de yalnız bırakmamak için gelmek istiyor ama ben istemiyorum :(

Napçan yaşlılıklarına ver artık ya , seni yalnız bırakmayım diye düşünüyordur eskiler öle , dedim her zaman mı geliyor diye merak ettim , arada bir geliyosa salla boşver canını sıkma hiç
Bu sefer de rahim filmi için gidicem Kuzum inşaallah gelmez eşime söyledim konuşucam dedi :/

Yok canım, sorun var diye değil , hatta beraber hastaneye giderken bekleme salonunda birkaç tanıdığa rastladım. Meraklılar sordular niye geldin hastaneye diye. Kaynanam benim için geldik ben hastayım dedi. Yani çok hoşgörülü ve anlayışlı bir kadın. Beni de yalnız bırakmamak için gelmek istiyor ama ben istemiyorum :KK43:
Hangi konuda rahat değilsin peki canım söylediğine göre kötğ birisi değil senin yanında olmak istiyor belliki ona çok görme bence o da en az senin kadar istiyo torunu olmasını :) yada giderken söyleme hiç

Yok canım, sorun var diye değil , hatta beraber hastaneye giderken bekleme salonunda birkaç tanıdığa rastladım. Meraklılar sordular niye geldin hastaneye diye. Kaynanam benim için geldik ben hastayım dedi. Yani çok hoşgörülü ve anlayışlı bir kadın. Beni de yalnız bırakmamak için gelmek istiyor ama ben istemiyorum :KK43:
Sen yorulma anne ben gidip geleyim belki bekletirler .Allah korusun daha acil bişey olduğunda gelirsin ben giderim yorulma desen?

O zaman da bir şeye ihtiyaç olur geleyim ben yine der:)en iyisi isim çabuk biter hemen gider gelirim ben desen daha iyi olur canım

Hangi konuda rahat değilsin peki canım söylediğine göre kötğ birisi değil senin yanında olmak istiyor belliki ona çok görme bence o da en az senin kadar istiyo torunu olmasını :) yada giderken söyleme hiç
Şöyle söyleyeyim kuzum, bu yolda en güzel desteği bana kayınvalidem ve annem veriyor gerçekten :) ama ne bileyim görümcem olsa hadi neyse kafa dengim sohbet ede ede gidiyoruz. Çok da iyi anlaşırız. Kv öyle değil, çekiniyorum rahat edemiyorum. Benim adıma hareket ediyor balım dediğim gibi benimle doktora giriyor :( Yaşlı kadın kırmak da istemiyorum. Eskilere göre hareket ediyor işte

Sen yorulma anne ben gidip geleyim belki bekletirler .Allah korusun daha acil bişey olduğunda gelirsin ben giderim yorulma desen?

Valla rahatsız, ona rağmen geliyor kuzum.
O zaman da bir şeye ihtiyaç olur geleyim ben yine der:)en iyisi isim çabuk biter hemen gider gelirim ben desen daha iyi olur canım
Öyle diycem balım inşaallah anlayışla karşılar da gelmez. Ruhum daralıyor inan ki , kardeşim, annem ya da görümcem gelse okey, çünkü dakik hareket ediyorlar. Oyy ölücem sanki aklıma geldikçe :mad:

Son düzenleme:
Şöyle söyleyeyim kuzum, bu yolda en güzel desteği bana kayınvalidem ve annem veriyor gerçekten :) ama ne bileyim görümcem olsa hadi neyse kafa dengim sohbet ede ede gidiyoruz. Çok da iyi anlaşırız. Kv öyle değil, çekiniyorum rahat edemiyorum. Benim adıma hareket ediyor balım dediğim gibi benimle doktora giriyor :KK43: Yaşlı kadın kırmak da istemiyorum. Eskilere göre hareket ediyor işte
Hı anladım şimdii o zaman haklısın canım eşin anlayışlı bi şekilde söylemesi lazım :)

R4bi4 R4bi4 canım sen olmadı yumuşakça söylersen sorun çıkarmaz kv. yada eşin söler utanıyormuş diye sorun olmaz inşallah ama arkadaşta sormuş yanında eşin gelecekmi diye agrılıymış galiba bu hsg biri yanımızda olmalımı sizce bayanlar? ben tek gidicemde hsg çekilmeye ona göre gideyim

Hsg için eşin gelicek mi seninle.?

R4bi4 R4bi4 canım sen olmadı yumuşakça söylersen sorun çıkarmaz kv. yada eşin söler utanıyormuş diye sorun olmaz inşallah ama arkadaşta sormuş yanında eşin gelecekmi diye agrılıymış galiba bu hsg biri yanımızda olmalımı sizce bayanlar? ben tek gidicemde hsg çekilmeye ona göre gideyim
İnşaallah kuzum benim, ben yalnız gitmeyi tercih ediyorum balım. Yanına ped, yedek çamaşır falan al. Tüpleri kapalı olanlar için ağrılı oluyormuş bilmiyorum canım ama hastane c kollu makine kullanıyorsa ağrılı olmuyormuş. inşaallah temiz çıkar sonuçlarımız canım

İnşaallah kuzum benim, ben yalnız gitmeyi tercih ediyorum balım. Yanına ped, yedek çamaşır falan al. Tüpleri kapalı olanlar için ağrılı oluyormuş bilmiyorum canım ama hastane c kollu makine kullanıyorsa ağrılı olmuyormuş. inşaallah temiz çıkar sonuçlarımız canım
inşallah canım benim bir oğlum var aslında sanırım bu önemli bir kriter diğer doktor bu yüzden hsg istemedi sanki benim sıkıntı eşimde canım ama bilmiyorum

inşallah canım benim bir oğlum var aslında sanırım bu önemli bir kriter diğer doktor bu yüzden hsg istemedi sanki benim sıkıntı eşimde canım ama bilmiyorum
Eşinde niye olsun kuzum oğlun varya :)
Filmi çektir olmazsa eşin de muayene olsun bi balım

• Beğen
Reactions: H E
Anestezili veya anestezisiz ikisindede yanınızda biri olmalı bence. Ben her iki şekildede çektirdim

• Beğen
Reactions: H E
Back