sen kaç yaşındaydın canım?Eşinde niye olsun kuzum oğlun varya :)
Filmi çektir olmazsa eşin de muayene olsun bi balım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen kaç yaşındaydın canım?Eşinde niye olsun kuzum oğlun varya :)
24 canımsen kaç yaşındaydın canım?
Hoşgeldin canım :)bende yeni üyeyim 22 eylül batım beni de ekler misin :)![]()
hoşbuldum. sürekli takipteydim artık üye olayım dedim :)Hoşgeldin canım :)
kaç aydır deniyorsunuz.. stresten uzak dur kafana takma demişti bana da doktorumKizlar bugün ben doktora gittim doktor hiçbir sorun olmadığını söyledi yumurtanin daha kaliteli olması icin komen ve dostinex verdi 11.günü gelmemi söyledi yumurta takibi yapılacak sanırım bu ay tutmazsa iğneye başlanılacak denildi 1 buçuk yıllık evliyim
Amin canım benim aminKesinlikle benim de en büyük pişmanlığım oldu canım. İnşallah artık bir an önce Allahım nasip etsin tüm isteyenlere ve bana, sana da hayırlısıyla sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin balım![]()
adetin 2.günü başlanıyor 10 gün devam ediliyor sabah yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı akşam da uyumadan önce 1 tatlı kaşığı yiyorum ben. 1 gün olmasına rağmen benim kasıklarda hareketlenme oldu ve kanamam başladıİlk defa duydum , negatif çıkarsa bende bi deneyim aç karına mı yapalım kürü?
neden canim biri olmali yanimda esim calisiyor tam saatte solemedilee tum gunde izin almasi sikintiAnestezili veya anestezisiz ikisindede yanınızda biri olmalı bence. Ben her iki şekildede çektirdim
canim doktor dedi zamanla olabiliyormus sikinti. Bende testte miktar az diye gordum bayanin biri miktar az yazmis 2 ml benim esiminki 0.5 mlEşinde niye olsun kuzum oğlun varya :)
1 yıldır istiyoruz canım bakalım ilaçlar yardımcı olacak mikaç aydır deniyorsunuz.. stresten uzak dur kafana takma demişti bana da doktorum
olur elbette düzenli kullandığın sürece inş.1 yıldır istiyoruz canım bakalım ilaçlar yardımcı olacak mi
oo daha çok gençsin kuzum olur senin bence rn yakın zamanda...24 canım
benim de 22 eylül de benim gelecek reglim :)bende yeni üyeyim 22 eylül batım beni de ekler misin :)![]()
Anestezisizde ağrı oluyor biraz ve giyinirken zorlanırsın. Anestezili olanda zaten ameliyathaneye gidip geliyorsun. Giyinmek için yardım eder ve koluna girer çıkışta. Ağrı yok ama sonuçta anestezi alıyorsun.neden canim biri olmali yanimda esim calisiyor tam saatte solemedilee tum gunde izin almasi sikinti
adetin 2.günü başlanıyor 10 gün devam ediliyor sabah yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı akşam da uyumadan önce 1 tatlı kaşığı yiyorum ben. 1 gün olmasına rağmen benim kasıklarda hareketlenme oldu ve kanamam başladı![]()
İyi yapmışsın kuzum :) Burda en azından sohbet ediyoruz :)hoşbuldum. sürekli takipteydim artık üye olayım dedim :)
sigara kullanıyor mu Kuzum.canim doktor dedi zamanla olabiliyormus sikinti. Bende testte miktar az diye gordum bayanin biri miktar az yazmis 2 ml benim esiminki 0.5 ml
Ay inşallah canım ya Rabbim bizleri çok bekletmesin sen kaç yaşındasın balımoo daha çok gençsin kuzum olur senin bence rn yakın zamanda...