• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugün ben doktora gittim doktor hiçbir sorun olmadığını söyledi yumurtanin daha kaliteli olması icin komen ve dostinex verdi 11.günü gelmemi söyledi yumurta takibi yapılacak sanırım bu ay tutmazsa iğneye başlanılacak denildi 1 buçuk yıllık evliyim

Kizlar bugün ben doktora gittim doktor hiçbir sorun olmadığını söyledi yumurtanin daha kaliteli olması icin komen ve dostinex verdi 11.günü gelmemi söyledi yumurta takibi yapılacak sanırım bu ay tutmazsa iğneye başlanılacak denildi 1 buçuk yıllık evliyim
kaç aydır deniyorsunuz.. stresten uzak dur kafana takma demişti bana da doktorum

İlk defa duydum , negatif çıkarsa bende bi deneyim aç karına mı yapalım kürü?
adetin 2.günü başlanıyor 10 gün devam ediliyor sabah yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı akşam da uyumadan önce 1 tatlı kaşığı yiyorum ben. 1 gün olmasına rağmen benim kasıklarda hareketlenme oldu ve kanamam başladı :skandal:

neden canim biri olmali yanimda esim calisiyor tam saatte solemedilee tum gunde izin almasi sikinti
Anestezisizde ağrı oluyor biraz ve giyinirken zorlanırsın. Anestezili olanda zaten ameliyathaneye gidip geliyorsun. Giyinmek için yardım eder ve koluna girer çıkışta. Ağrı yok ama sonuçta anestezi alıyorsun.

adetin 2.günü başlanıyor 10 gün devam ediliyor sabah yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı akşam da uyumadan önce 1 tatlı kaşığı yiyorum ben. 1 gün olmasına rağmen benim kasıklarda hareketlenme oldu ve kanamam başladı :skandal:
:KK50: yarasın bizee o zamn

canim doktor dedi zamanla olabiliyormus sikinti. Bende testte miktar az diye gordum bayanin biri miktar az yazmis 2 ml benim esiminki 0.5 ml
sigara kullanıyor mu Kuzum.
Kot pantolon da zarar veriyormuş spermlere

Back