- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerlendirdiniz mi canım1 Ekim canım ama 28eylül gibi bekliyorum ben göğüslerim çok sancıyor. Bekletmez
Canım bugün regl oldum ne yazık ki yeni bat 20 Ekim
Merhaba kızlar ovülasyon dönemim yeni bitti süreci değerlendirdikte son ilişki ptesi günü oldu 2 gündür sol kasık ve belimde aşırı ağrı hissediyorum. Dr umu aradım müsait olmadığıniçin randevu da alamadım. Ne yapsam bilemedim. akıntı felen yok sadece yorgun hissediyorum aşırı derecede belim ağrıyo ve sol kasığım batar gibi ağrı yapıyo sizce döllenme mi gerçekleşiyo yoksa kist midir![]()
Amiinn kuzum ya bize güzel haberler ver :)Eğer regl başlamazsa pazartesi günü direk kan verecektim ama normal zamanda bile dayanamayan test yapan ben sanırım yarın nöbetçi eczaneden alirim:))hayırlısı canım
iyi akşamlar canım benim nasılsınİyi akşamlar kızlar
İyiyim kuzum sen nasılsın nasıl oldunDeğerlendirdiniz mi canım
Son batın olur inşaallah canım benim :/
Canım geçen bi topikte okudum döllenme gerçekleştiği zaman adet sancısı gibi ağrı oluyormuş, inşaallah senin agrılar da bebiştendir :)
Amiinn kuzum ya bize güzel haberler ver :)
iyi akşamlar canım benim nasılsın
Daha iyiyim balım, yarın yolculuk varİyiyim kuzum sen nasılsın nasıl oldun
Hayırdır canım nereyeDaha iyiyim balım, yarın yolculuk var
Merhaba bat 6 ekimBu Topik De Benden Olsun =)))
Uğur Getirsin Hepimize
Hadi BatlaRı alayım efemm
Ey Rabbim..! Bana Salihlerden Bir Evlat Bağışla .. ( Amin )
Ağustos Anneleri
1- @Blankinfinity
2- @__BADE__
3- @zynpzn8989
4- @fulias
5- @_LiteraRy_
6- @_D_O_
Eylül Anneleri (Listeye Girmek Hayırlısıyla Herkese Nasip Olsun İnşaallah)
1- @siirkiz
2- @Mertege123
3- [SIZE=4]@Krmzblk[/SIZE]
4- @Cruelangel
5- @Sivilhulk![]()
6- @Fairytale35
7- @Zeyah3917
Not : Kızlar Listeyi Düzenledim. İsmini Yazmadığım Bildirebilir Mi :)
Anne Adaylarımız
@balbocegi35 20 Eylül
@Svdmsvdm 20 Eylül
@Kbra2214 22 Eylül
![]()
isis 22 Eylül
@turko2727 23 Eylül
@blanche_ea 24 Eylül
@AlessiaLeon 26 Eylül
@whiterabbit88 27 Eylül
@Eaglemarbling 28 Eylül
@yildizprm 29 Eylül
@Kurumus-Maskara 29 Eylül
@KainattaBirZerre 30 Eylül
@Erolummm 1 Ekim
@Bestblondie 1 Ekim
@hiranur3419 2 Ekim
![]()
papatyam67 4 Ekim
@1melegimolsun 5 Ekim
@limoncicegi41 5 Ekim
@elvin09 7 Ekim
@SedaGretchen 7 Ekim
@teacheralla 8 Ekim
@10N 10 Ekim
![]()
pawlover 11 Ekim
@papatyakokankadin 11 Ekim
@MrsRed 13 Ekim
@H E 13 Ekim
@Umithepvar 14 Ekim
@Greensey 15 Ekim
@AleooVeraa 16 Ekim
![]()
R4bi4 18 Ekim
@birgaripedacik 19 Ekim
C Cigdemss 20 Ekim
@17platon17 24 Ekim
![]()
Benim 17mm olduğunda 3 gün sonrayı değerlendir demişti doktor sanki pazartesiye çatlamaz gibiKızlar bugün 9,5 mm olan yumurtam sizce pazartesiye büyür mü
Benim 17mm olduğunda 3 gün sonrayı değerlendir demişti doktor sanki pazartesiye çatlamaz gibi
Anladım canım günde ortalama 1,5mm büyüyo diye biliyorum çatlaması içinde 20 22mm falan olması gerekiyo yanlış bilmiyosam pazartesiyi geçer sanırımYok ben catlar mı demiyorum büyüse zaten igneyle catlatıcaz insallah büyür
Ben de öğretmenim lisede.Daha kalabalıklar başladı bu yıl biz de tatilden çıkınca çok hızlı başladık eve gelir gelmez yattım eşim yaptı yemekleri sağolsun.Tempoya haftaya alısmayı umuyorum:)Öğretmen olan var mı , ben de öğretmenim okulun ilk haftası tatilden sonra çok yorucu geçti. Öğrenciler çılgın gibiydiler. İnşallah hayırlı nir yıl olur.. bu arada tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar önümüzdeki ay bende başlayacağım. Bir ay doğum kontrol hapı kullan gel dedi dr. Sizde de aynı mı başladı süreç
Ankaraya kuzum :)Hayırdır canım nereye
Ohh hayat sana güzel balım :)Tatilde yazamadım çok okuyamadım da iyisinizdir inşallah, bol bebiş bi ay olur umarım :)
kaçıncı gündesin canımKızlar bugün 9,5 mm olan yumurtam sizce pazartesiye büyür mü
Gerimi dönüyorsunuz kuzumAnkaraya kuzum :)
Ha yok balım, bi eğitim sürecimiz var 1 aylık :)Gerimi dönüyorsunuz kuzum
Anladım canım:)olsun arada Ankara havası almış olursunHa yok balım, bi eğitim sürecimiz var 1 aylık :)