Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ya ama ekimi nasıl değerlendiricm onu düşünüyorum kuzumAnladım canım:)olsun arada Ankara havası almış olursun
büyür kuzum o güne kadar 19-21 mm gibi olur inşallah :)10. Gündeyim canım
büyür kuzum o güne kadar 19-21 mm gibi olur inşallah :)
Evet canım geciktiriyorİyi geceler ablalarım akranlarım bişey soracaktım geç yumurtlama adeti geciktirirmi
Yok rabiacım regl olmadm ama büyük ihtimalle bebekte yok tedavi goruyorum yumurtlamamda ilacla oluyor bekliyorum suan 1 hafta kadar daha bekliyip doktora gidicem nolur nolmaz diye sonrasında söktürücü kullanicam..
Şimdi benim adetin 21.günü yumurtlama oldu tahmini ne zaman adet olurum acaba bi bilgin var mıEvet canım geciktiriyor
Canım normalde düzenli mi adetlerinŞimdi benim adetin 21.günü yumurtlama oldu tahmini ne zaman adet olurum acaba bi bilgin var mı
test yaptın mı canım belli olmaz hiç kuzumYok rabiacım regl olmadm ama büyük ihtimalle bebekte yok tedavi goruyorum yumurtlamamda ilacla oluyor bekliyorum suan 1 hafta kadar daha bekliyip doktora gidicem nolur nolmaz diye sonrasında söktürücü kullanicam..
Evet sadece bir iki gün oynar ama belli eder kendini hepCanım normalde düzenli mi adetlerin
Bi taraftan gülüyo işte :) tatilde eşimin arkadaşı aradı bi ay önce düğünü vardı yeni evlendi baba oluyorum diye haber verdi. Bi onun tribine girdim benim çocuğum hiç olmicak galiba diye ama hayırlısı Allahtan herkesin çocuğu olcak diye bişey yok sanırım :)Ohh hayat sana güzel balım :)
Bildiğim kadarıyla yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyo ama kesin bi bilgi mi onu bilmiyorumŞimdi benim adetin 21.günü yumurtlama oldu tahmini ne zaman adet olurum acaba bi bilgin var mı
Kız ben seni faha büyük tahmin ediyordum24 canım
Tamam çok teşekkür ederim:)Bildiğim kadarıyla yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyo ama kesin bi bilgi mi onu bilmiyorum
Pek değerlendirmiş sayılmam. Aramız yok. Bundan sonra da olacağını sanmıyorum. Sizden güzel haberler duyarım inşallah. Hobi olarak takibe devamDeğerlendirdiniz mi canım
Son batın olur inşaallah canım benim :/
Canım geçen bi topikte okudum döllenme gerçekleştiği zaman adet sancısı gibi ağrı oluyormuş, inşaallah senin agrılar da bebiştendir :)
Amiinn kuzum ya bize güzel haberler ver :)
iyi akşamlar canım benim nasılsın
Ben de öğretmenim. Canımız çıkıyo bu hafta vallahiÖğretmen olan var mı , ben de öğretmenim okulun ilk haftası tatilden sonra çok yorucu geçti. Öğrenciler çılgın gibiydiler. İnşallah hayırlı nir yıl olur.. bu arada tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar önümüzdeki ay bende başlayacağım. Bir ay doğum kontrol hapı kullan gel dedi dr. Sizde de aynı mı başladı süreç
Neden böyle düşünüyorsun canımPek değerlendirmiş sayılmam. Aramız yok. Bundan sonra da olacağını sanmıyorum. Sizden güzel haberler duyarım inşallah. Hobi olarak takibe devam