Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok geçmiş olsun Allah hastalik yuzu gostermesin insallah kimseye.Yazamadim pek.ben de 2 gündür okulda yorulunca tavuk gibi erkenden uyuyorum.Bu yıl şubeler çoğaldı mevcutlar çoğaldı.fena yani.
Off okul maratonu zor valla kuzum, ben de haftalık belli saatlerde giriyorum Allah'tan. Hele ilkokul ise.

Arkadaslar gunaydin,

size bir sey danismak istiyordum; acaba sogan kurune pazar gunu baslasam hamile kalmaya calisirken sokulme vs yapmaz di mi?
canım soğan kürü 15 gün zaten, ve yumurtlamadan 1 hafta sonra döllenme olduğu için tam o esnada kür de bitmiş oluyor. Saraçoğlu 15 gün mutlaka demişti.

R4bi4 canım ne yaptın hsg için gün aldınmı bana pazartesi gel sabah erkenden hcg bakıcaz ondan sonra çekicez dedi saçma geldi sabahtan akşama orda bekliyecekmişim
Kuzum ben yarın Ankaraya gidiyorum, pazartesi randevu aldım gidip hsg istycem inşaallah gün verirler.
Sen o kadar nasıl bekleyeceksin ertesi güne erkenden randevu verseler ya.

Kuzum ben yarın Ankaraya gidiyorum, pazartesi randevu aldım gidip hsg istycem inşaallah gün verirler.
Sen o kadar nasıl bekleyeceksin ertesi güne erkenden randevu verseler ya.
yani işte canım devlettekiler nedense bir garip oluyor diyorum adetten önce yapıldı tahlıl ee adet oldum laftan anlamıyor. dedim çalışıyorum yok o zaman işini ona göre ayarla akşama kadar buda kalabilirsin diyor.

Öf kızlar ya, bi derdim var.
Ben hastaneye gideceğim zaman kv de benimle geliyor. Biliyorum iyi niyetinden dolayı geliyor ama ben istemiyorum, rahat edemiyorum Ne yapmam lazım..Sırf bu yüzden gitmek istemiyorum

Ne kadar rezil insanlar ya, halden laftan anlamıyorlar. Sözde okumuş insanlar ama hastaların halleri onları ilgilendirmiyor. Başka hastaneye gitme şansın yok mu Kuzum

Off okul maratonu zor valla kuzum, ben de haftalık belli saatlerde giriyorum Allah'tan. Hele ilkokul ise.
Hem de nasıl 1 günüm boş ama diğer günler bitiyorum.Yine de Allaha şükür.
Bat takvime göre bugün ama genellikle 1 gün sonra başlıyor bakalım beklemedeyim burdaki eczanelerde saçma sapan bir test var baby time diye 2,5 tl.Başka yokmuş.Güvenilir olduğunu düşünmüyorum zaten daha almayacağım.Günü bekliyorum geçerse direk kan vereceğim.

Ne kadar rezil insanlar ya, halden laftan anlamıyorlar. Sözde okumuş insanlar ama hastaların halleri onları ilgilendirmiyor. Başka hastaneye gitme şansın yok mu Kuzum
yok malesef canım küçük bir şehirde oturuyorum tek hastane bakalım artık belki çekilirim yada bir kaç ay daha beklerim nasip

ayy heyecan verici kuzum :)
Evet o markayı öneriyorum balım yanlış gösteriyor.

Kızlar agrı olması gerekmiyormus şimdi doktordan geldm yumurtam 9,5 mm pazartesi tekrar gidicem insallah büyürde catlatma iğnesi verir, cumalar yüzü suyu hürmetine rabbim bebeklerimi yakın zamanda bizimle bulustursun

Ben hastaneye gideceğim zaman kv de benimle geliyor. Biliyorum iyi niyetinden dolayı geliyor ama ben istemiyorum, rahat edemiyorum Ne yapmam lazım..Sırf bu yüzden gitmek istemiyorum
Doktorla görüşürken de giriyomu içeri

Haber vermeden gitsen olmaz mı ?

Ya bir kaç saattir bal tarçın çörek otunu kullananları okuyorum pcolu olanlar bil ilk ayında bu kürle hamile kalmış ve daha niceleri
İlk defa duydum , negatif çıkarsa bende bi deneyim aç karına mı yapalım kürü?

Doktorla görüşürken de giriyomu içeri
Sorma ya, geçen gitmiştik o da girdi içeri, doktor dışarı çıkardı. Ya çok rahatsız oluyorum. Sanki ben tek başıma gidemiyormuşum gibi.

Haber vermeden gitsen olmaz mı ?
Kuzum, ben başka şehirdeyim. gidince mecbur onlarda kalıcaz off. Haberinin olmaması imkansız. Geçen bayram ordaydım, sistit olmuştum, seni doktora götüreyim diyor. Sanki ben gidemiyorum.

Merhaba kizlar benim de bat 15ekim beni de listeye ekler misiniz? :)

Reactions: H E
Bi kere bırak girsin sende sorun olmadığını duysun bi daha girmez emin ol

Napçan yaşlılıklarına ver artık ya , seni yalnız bırakmayım diye düşünüyordur eskiler öle , dedim her zaman mı geliyor diye merak ettim , arada bir geliyosa salla boşver canını sıkma hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…