Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla kuzum bana adetliyken alttan bakılmadı.. Zaten adetliyken alttan bakılsada birsey gözükmez yani
Bana da hiç bakılmadı adetliyken alttan. Hatta dün 2.günümdü muayenem vardı, karından baktı

Doktorun kendi çalışma şekli olabilir daha önce gittiğim doktorlarda bakmıyodu adetliyken en son gittiğim 1 kez baktı bilmiyom iğrenç bişey iyiki bakmamışlar

Ne gözükmüyo mesela? :)
Valla cnm Bn o kadarını bilmıyom benım kı sadece kist oluşup oluşmadığına bakıyor çunku hersey normaldi... Adetliykende kist görülmez üstten kontrol ediyor mu yumurta durumuna falann.. Çok ta birsey aramamak lazım

Hayatımda en büyük pişmanlığım korunmak oldu kuzum ama yaşanması gerekiyormuş yaşandı diyorum Rabbim en kısa zamanda nasip etsin en sağlıklısından

Hayatımda en büyük pişmanlığım korunmak oldu kuzum ama yaşanması gerekiyormuş yaşandı diyorum Rabbim en kısa zamanda nasip etsin en sağlıklısından
Kesinlikle benim de en büyük pişmanlığım oldu canım. İnşallah artık bir an önce Allahım nasip etsin tüm isteyenlere ve bana, sana da hayırlısıyla sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin balım

İyiyim şükür kuzum, dün bu saatlerde kıvranıyordum. Rabbim tekrarını yaşatmasın çok zor.
Sen ne durumdasın canım
Aminn Aynı gece sağ kasığıma bişey batıp durdu. Sabahta sap kasığım ağırdı adet olcam sandım bişey yok ilacı içmedim :/

Günaydın canlar cumanız mubarek olsun... Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın isteyen herkese tez yakında muradını versin inş bu gün bol bol dua gunu kızlar.. Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru”l-vârisîn

Hayıelı cumalar canım. Amiiin Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Merhaba kızlar bende hamile kalmak istiorum pko var ve doktorm klomen verdi bende hic agrı falan yok acaba bende ise yaramadı mı
Merhaba canım ben de bi kez klomen kullandım, bi de bugün başlıyorum. Pco falan yok bende ondan mı bilmiyorum ama 5 tane yumurtam oluştu ve ağrım olmadı hiç, akıntım biraz arttı gibi. Klomen ağrı yapmaz zaten, çatlatma iğnesi biraz ağrı yapar

Merhaba kızlar bende hamile kalmak istiorum pko var ve doktorm klomen verdi bende hic agrı falan yok acaba bende ise yaramadı mı
Bende de hiç ağrı olmadı canım ama 2 yumurta oluştu herkeste ağrı olacak diye birşey yok. Stres yapma sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…