• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tecrübeli arkadaşlarım şimdi sorum olucak . Ben cuma - cumartesı günü büyük ihtimalle temızlenırım. Yumurtalama günümde 29-30 gibi duruyor .
Sizde adetten sonra her gun mu yapalım ? Yoksa 1 gün boş 1 gün dolu mu olsun ??

ayyy ne anladık bu işten desene :KK43:
boşa o zaman yaptıkları zaten bakmazlardı ki hem devlet hemde ilk düşük diye sallamıyolar adamı
Aynen kuzum devlet zaten bakmaz genetik teste. Ancak üniversite hastaneleri ya da özel bakar

Bence de bi şansınızı deneyin aşılamada canım. İnşallah artık hemen alırsın olumlu sonucu
Insallah canim :))

Kizlar bugun benim dogum gunum; dilegim herkesin bebisleri hayirli zamanlarinda gelsin insallah...

Kizlar bugun benim dogum gunum; dilegim herkesin bebisleri hayirli zamanlarinda gelsin insallah...
Doğum günün kutlu olsun canım :) amiin Allah herkesin gönlüne göre versin, hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah

Tecrübeli arkadaşlarım şimdi sorum olucak . Ben cuma - cumartesı günü büyük ihtimalle temızlenırım. Yumurtalama günümde 29-30 gibi duruyor .
Sizde adetten sonra her gun mu yapalım ? Yoksa 1 gün boş 1 gün dolu mu olsun ??
Gün aşırı daha iyi olur canım.

Zeyah3917 Zeyah3917 canım bende özellikle sormuştum aile hekimine nerden bakabilirim diye. Enabıza düşmeyebilir il sağlık müdürlüğünün sitesine gir orada laboratuvar sonuçlarına gir bak demişti ama her yer aynı mıdır bilmiyorum dene istersen sende gerçi belki almaya bile gittin sonucu ama :KK53:

Aynen kuzum devlet zaten bakmaz genetik teste. Ancak üniversite hastaneleri ya da özel bakar
neyse o zaman sağlık olsun.
Benimde adetim bitsin(artık adet olduğuna inanıyorum) başlayayım ovu testine. Artık silik çıkıyo sıfırlanmıştır en son 40 dı beta. yeni umutlar yeni hayaller anlayacağın

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım
Amin canım sağol :)
Zeyah3917 Zeyah3917 canım bende özellikle sormuştum aile hekimine nerden bakabilirim diye. Enabıza düşmeyebilir il sağlık müdürlüğünün sitesine gir orada laboratuvar sonuçlarına gir bak demişti ama her yer aynı mıdır bilmiyorum dene istersen sende gerçi belki almaya bile gittin sonucu ama :KK53:
kuzum yok ya ne bi ilgilenme ne bi şey hiç bi şey yok sinir oldum saat 3ten sonra bakılıyormuş sonuca

Doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana istediğin bütün güzellikleri getirsin inşaallah:)

neyse o zaman sağlık olsun.
Benimde adetim bitsin(artık adet olduğuna inanıyorum) başlayayım ovu testine. Artık silik çıkıyo sıfırlanmıştır en son 40 dı beta. yeni umutlar yeni hayaller anlayacağın
Öyle yap canım, yeni umutlarla yeni bi döneme başla inşallah

benimde yarın ama henüz ne hamilelik ne regl belirtisi var .:KK20:
benm belirtilerim vardı testi yaptım bişey çıkmadı , belirtilerde kalktı ortadan :KK70:bekleyelim bakalım az daha ak mı kara mı belli olur

benm belirtilerim vardı testi yaptım bişey çıkmadı , belirtilerde kalktı ortadan :KK70:bekleyelim bakalım az daha ak mı kara mı belli olur
bence biz çok takılıyoruz. Eşim sabah diyo ki hamile kalmak istemeyenler bu kadar takip eder ,biz istiyoruz az akışına bırak. Adam darlandı napsın:)

bence biz çok takılıyoruz. Eşim sabah diyo ki hamile kalmak istemeyenler bu kadar takip eder ,biz istiyoruz az akışına bırak. Adam darlandı napsın:)
Haha benimki de ayni seyi soyledi...
Ben de isime gucume bakacagim valla kizlar ya, elimizden geleni yapiyoruz zaten sonucta...

:KK48::KK48::KK48:hahah, insan ya olmazsa diye düşünmüyor değil bir de istiyoruz heyecan yapıyoruz o yüzden takip ediyoruz. Benim eşimde aha benim karı yine kuluçkaya yattı diyor :KK48::KK48::KK48:

Back