• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş kuzum ya dua et lütfen normal de 14 yada 15. Güunde catlar bnım yumurtam hiç erken çatlatmaz bugun 11 gun.. Yani 3 gün var belkide normal dıyorum kendımi öyle rahatlatıyorum lütfen allahım lütfen allahım çatlamamış olsun... :dua::dua::dua::dua:
Bence çatlamadı kuzum inşaallah öyledir dua ediyorum tabiki ama çatladıysa bile bunun süt buharıyla alakalı olacağını düşünmüyorum inşaallah çatlamamıştır :dua::dua:

Hayır canım sigara içmiyo çok şükür, bu zamana kadar da hiç içmemiş. Eşimin bu konuda tek kötü huyu duşu sıcak suyla yapması, artık soğuk suyla duş alcam diyo :)
Benim eşim gibi desene kuzum kaynar suyla duş alıyordu yazın bıraktı çok şükür o çok etkiliyor kesinlikle bıraksın :)

Hanımlar ben de yatak döşek yatıyorum. Felaket sancım var, yatakta bile kıpırdayamıyorum. Ayh biz uçtuk bu ay.
Çok geçmiş olsun canım msjları yeni okuyabiliyorum adet sancın mı var üşüttün mü n’aptın ya :(

Benim eşim gibi desene kuzum kaynar suyla duş alıyordu yazın bıraktı çok şükür o çok etkiliyor kesinlikle bıraksın :)
Bugün itibariyle bıraktı canım sıcak suyla duş almayı :) ben de sıcak suya bağlıyorum nedenini, inşallah bundan sonra hareketleri artar canım spermlerin

Bugün 4. Yada 5. Gün ama ilişkide bulunduğum zaman 10 günü geçmiyor bilmiyom beklicem sonuçta kist oluşmamış yumurta nerde onuda anlamadım
Kuzum geç yumurtlamışsındır belki hemen söktürücü kullanma bekle tabi benim ilk gebeliğimde 10. Gün gecikmede çıktı geç döllenmeydi büyük ihtimalle o zaman bilgili değildim

Bugün itibariyle bıraktı canım sıcak suyla duş almayı :) ben de sıcak suya bağlıyorum nedenini, inşallah bundan sonra hareketleri artar canım spermlerin
Amin inşaallah canım hemen etki etmiyo inşaallah eder de etmezse de niye böyle diye üzülmeyin bizim 4 ay önce yaptırdığımız testte %1 di ileri hız dikkat edin düzelir inşaallah

Adet gibi kanama benim ilk 6 gün olmuştu canım aynı adet olmuşum gibiydi. Ondan sonra da 11.güne kadar az az lekelenme gibi geldi kan. Senin ilk başta adet gibi kanaman olmadı mı?
yok canım olmadı ilk gün geldi durdu başkada yoktu düne kadar. kasık ağrısı bel ağrısı var galiba erken adet görüyorum adetten hiç bir farkı yok çünkü

Amin inşaallah canım hemen etki etmiyo inşaallah eder de etmezse de niye böyle diye üzülmeyin bizim 4 ay önce yaptırdığımız testte %1 di ileri hız dikkat edin düzelir inşaallah
Evet hemen etki etmez diye düşündüm ben dr canım ama inşallah 2-3 aya faydasını görürüz kuzum

yok canım olmadı ilk gün geldi durdu başkada yoktu düne kadar. kasık ağrısı bel ağrısı var galiba erken adet görüyorum adetten hiç bir farkı yok çünkü
Benim bu anlattıkların kürtajdan hemen sonra başladı canım adet ağeısı gibi ağrı, 6 gün yoğun kanama 5-6 gün lekelenme. Hatta doktorum ilk adet diye düşünebilirsin bunu dedi, çünkü kürtajdan sonra 30-40 gün içerisinde ilk normal adetin gelicek dedi. Dediği gibi 34.gün adet oldum

Evet hemen etki etmez diye düşündüm ben dr canım ama inşallah 2-3 aya faydasını görürüz kuzum
İnşaallah canım benim dualarım sizinle sizde duanızdan eksik etmeyin benim de 1 düşüğüm var Rabbim bunu sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin korkuyorum bi yandan sonra da diyorum yicek rızkı varsa her şekilde nasip eder Rabbim

Benim bu anlattıkların kürtajdan hemen sonra başladı canım adet ağeısı gibi ağrı, 6 gün yoğun kanama 5-6 gün lekelenme. Hatta doktorum ilk adet diye düşünebilirsin bunu dedi, çünkü kürtajdan sonra 30-40 gün içerisinde ilk normal adetin gelicek dedi. Dediği gibi 34.gün adet oldum
vallaha acildeki de hiç bişey yok enfeksiyon ve parça kalmamış belki ara kanamadır belkide adet dedi patoloji sonucum çıkmış 2 dk baktı temiz dedi arkasından koştur koştur dedim yani bebekte bişey yok mu yok dedi bende inandım ama meğerse ancak olup olmadığı genetik testlerde çıkıyomuş niye bekledim ki ben 15 gün elim yüreğimde :(

İnşaallah canım benim dualarım sizinle sizde duanızdan eksik etmeyin benim de 1 düşüğüm var Rabbim bunu sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin korkuyorum bi yandan sonra da diyorum yicek rızkı varsa her şekilde nasip eder Rabbim
Hepimize bol bol dua ediyorum canım, inşallah Allahım bu kez sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Hep olumlu düşün ve kendine dikkat et. Bebişin seninle olucak bu kez

Merhaba iyi geceleer

vallaha acildeki de hiç bişey yok enfeksiyon ve parça kalmamış belki ara kanamadır belkide adet dedi patoloji sonucum çıkmış 2 dk baktı temiz dedi arkasından koştur koştur dedim yani bebekte bişey yok mu yok dedi bende inandım ama meğerse ancak olup olmadığı genetik testlerde çıkıyomuş niye bekledim ki ben 15 gün elim yüreğimde :KK43:
Öyle dediyse sorun yoktur canım çünkü görürdü parça kalsa. Sonucunu da daha 2 dk önce gördüm ona bakıyodum, genetik test değil canım o, hiçbir şey yazmıyo. Orda yazan şey kalp durması sonucu olduğunu gösteriyo. Onu zaten biliyodun

Hepimize bol bol dua ediyorum canım, inşallah Allahım bu kez sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Hep olumlu düşün ve kendine dikkat et. Bebişin seninle olucak bu kez
İnşaallah öyle olur canım olumlu düşünüyorum alttan dürtüyo bi şey ama izin vermicem ona inşaallah :) Allah razı olsun canım:)

Öyle dediyse sorun yoktur canım çünkü görürdü parça kalsa. Sonucunu da daha 2 dk önce gördüm ona bakıyodum, genetik test değil canım o, hiçbir şey yazmıyo. Orda yazan şey kalp durması sonucu olduğunu gösteriyo. Onu zaten biliyodun

ayyy ne anladık bu işten desene :(
boşa o zaman yaptıkları zaten bakmazlardı ki hem devlet hemde ilk düşük diye sallamıyolar adamı

Bence çatlamadı kuzum inşaallah öyledir dua ediyorum tabiki ama çatladıysa bile bunun süt buharıyla alakalı olacağını düşünmüyorum inşaallah çatlamamıştır :dua::dua:
İnş kuzum dilerim ki test bozuktur uyumaya çalıştım olmadı .

İnşaallah öyle olur canım olumlu düşünüyorum alttan dürtüyo bi şey ama izin vermicem ona inşaallah :) Allah razı olsun canım:)
Dakın dakın hiçbir şey dürtmesin hep olumlu ol kuzum

Back