• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya o boyutlar büyük diye acaba catladı mı dedim doktorada ulaşamadım bırde zaten daha uzayan akıntıyı görmedim allahım ne 8lur çatlamamış olsun Yarın iğne yapılacak tı hemen korkudan randevu aldım saat 8.40
Çatladı veya çatlamadı siz değerlendirdiniz mi? Bence değerlendirin çatladıysa ve yapmadıysanız bir şey bir ayın daha boşa gidecek. İnşaallah hayırlısıyla olur. Bşz aşılama yapıcağımızda doktor üç günlük yasak dedi ilişki. Cahillikten uyduk bizde doktora. Yumurtayı gördü ertesi gün çatlatmayı bir sonraki günün gecesinde aşılama yapıldı. Ama geç kalındı bence. Çünkü olgunlaşan yumurta 24 saat yaşıyor. Bizimkinin üstünden 48 saatten fazla geçmişti.

İnş kuzum ya dua et lütfen normal de 14 yada 15. Güunde catlar bnım yumurtam hiç erken çatlatmaz bugun 11 gun.. Yani 3 gün var belkide normal dıyorum kendımi öyle rahatlatıyorum lütfen allahım lütfen allahım çatlamamış olsun... :dua::dua::dua::dua:
Normale bakmican çünkü ilaç kullandın.

Çatladı veya çatlamadı siz değerlendirdiniz mi? Bence değerlendirin çatladıysa ve yapmadıysanız bir şey bir ayın daha boşa gidecek. İnşaallah hayırlısıyla olur. Bşz aşılama yapıcağımızda doktor üç günlük yasak dedi ilişki. Cahillikten uyduk bizde doktora. Yumurtayı gördü ertesi gün çatlatmayı bir sonraki günün gecesinde aşılama yapıldı. Ama geç kalındı bence. Çünkü olgunlaşan yumurta 24 saat yaşıyor. Bizimkinin üstünden 48 saatten fazla geçmişti.
Kuzum bnım Kı biri 16 diğeri 17 olmuştu Bı gün gecti sadece normalde bnım yumurta gelişiyor ve kendiliğinden 14 yada en gec 15 çatlıyor dun daha 11 gundü ne oldu anlamadım inş test bozuktur

Kuzum bnım Kı biri 16 diğeri 17 olmuştu Bı gün gecti sadece normalde bnım yumurta gelişiyor ve kendiliğinden 14 yada en gec 15 çatlıyor dun daha 11 gundü ne oldu anlamadım inş test bozuktur
İlaç kullandığın için normal zamanda ki gibi olacak sanma. Erken de olur geçte.

İlaç kullandığın için normal zamanda ki gibi olacak sanma. Erken de olur geçte.
Anladım cnm ilacı beş kullandım 7 gününde doktora gittim buyutme ye devam eder mi ki şimdi doktorun yanına geldim içeri giricem :dua:

Kızlar ben çok kötüyüm ya telefonu kaldıracak gücüm yok :KK43:kusuruma bakmayın nolur kendimi toparlayabilirsem gelirim hayırlı geceler olsun
Sanırım bu Eylül hiçbirimize yaraamadı o_O
Ben daha çocuk için bir çalışma yapmaıdm ama regl oldugumda okdr çok ağrım oldu ki hastaneye gitmek zorunda kaldık .
Doktor bir serum verdı iyi geldi .
Sanırım üşüttüm :KK14:

Kuzum geç yumurtlamışsındır belki hemen söktürücü kullanma bekle tabi benim ilk gebeliğimde 10. Gün gecikmede çıktı geç döllenmeydi büyük ihtimalle o zaman bilgili değildim
İnşallah öyledir ya stres küpü oldum bi günde:(

Maalesef canım bende bekliyorum ama yok sürekli giriyorum :)
Bugun buyuk ıhtımalle almaya gidersin ?
Ben sağlık ocagına yaptırdıgımda ertesı gün öğleden sonra gel demişlerdi . Benımkı rutın tessttı ama kan değerleri için baktırmıştım .

Bugun buyuk ıhtımalle almaya gidersin ?
Ben sağlık ocagına yaptırdıgımda ertesı gün öğleden sonra gel demişlerdi . Benımkı rutın tessttı ama kan değerleri için baktırmıştım .
Yazıyordu orda öğleden sonra saat 3 ye bakılacak diye öyle yapcam artık canım gerçi rüyamda gördüm ama :):)

• Beğen
Reactions: H E
Yazıyordu orda öğleden sonra saat 3 ye bakılacak diye öyle yapcam artık canım gerçi rüyamda gördüm ama :):)
Hamile oldugun apaçık belli ama işte insan duymak ısstiyor . :KK48:

Back