• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı akşamlar canlarım bildirimler yığılmış akşama kadar bakamadım tel çekmediği için kimseyi atlamamakta çalıştım ama yazamadığım olduysa hakkını helal etsin merak etmişsiniz hepiniz Allah razı olsun hepinizden Rabbim en kısa zamanda sağlıkla hayırla nasip etsin hepinize :dua:
Amin kuzum benim hayırlısıyla kucağına al inşallah

Hyr dün doktora gittim kontrol etti biri 16 diğeri 17 cm yumurta oluşmuş dedi yarın sabah yani perşembe de iğneyi yaparız demişti
Tamam çatlamadığı için test silik silik şuan

Vermedi kuzum ya zaten saçma sapan bi sağlık ocağı ilk defa gittim
Burda da var bir tane öyle saçma sağlık ocağı. aynı şekilde sonucu e nabızda göremiyorum doktor sağlık bakanlığı ile görüş onlarda sıkıntı dedi görüştüm ama tamamen sağlık ocağının laboratuvarı ile ilgili bir sorunmuş laboratuar e nabıza düşürmüyor onu bende sinir olup gitmiyom oraya :)

Burda da var bir tane öyle saçma sağlık ocağı. aynı şekilde sonucu e nabızda göremiyorum doktor sağlık bakanlığı ile görüş onlarda sıkıntı dedi görüştüm ama tamamen sağlık ocağının laboratuvarı ile ilgili bir sorunmuş laboratuar e nabıza düşürmüyor onu bende sinir olup gitmiyom oraya :)
Yürüyüşe gittik eşimle ancak döndük aşırı stres oldm nedense son 6 diyorum bata

Bu boyutta koyu olması gerekmez mı Bn mı yanlış biliyorum
Yumurta çatlamaya yakın zamanda daha pozitifleşmesi gerekiyo yarın tekrar dene koyulaşması lazım

Eger oyleyse biri 18 diğeri 19 olmuştur testin koyu çıkması gerekmez mı
Akıntı durumun nasıl canım valla bende öyle çatlama durumu yapmadı benim 13.günde çatlıyodu kuzum 10-11 de yaptım annemde özellikle iki aybaşının ortasında yapacaksın dedi canım ben öyle yaptım o yüzden bizde bu yöntemle bi çok kişi hamile kalmış benimkinin vesilesi o mu onu bilmiyorum ama enfeksiyon varsa atıyo bunu çok iyi biliyorum çatlama durumunu hiç yaşamadım kuzum yine aynı zamanında çatladı diye düşünüyorum çok sıcak oturmadın demi ;)

Ceviz ve kabak çekirdeği aklıma geldikçe yediriyodum ama artık düzenli bi şekilde hepsini yedircem canım, inşallah biz de senin gibi olumlu sonuç alırız artık :)
Amin canım İnşaallah sizin kadar bende haberlerinizi almak istiyorum kabak çekirdeğini sabah aç karnına bi avuç yerse daha etkili oluyomuş canım :)

Akıntı durumun nasıl canım valla bende öyle çatlama durumu yapmadı benim 13.günde çatlıyodu kuzum 10-11 de yaptım annemde özellikle iki aybaşının ortasında yapacaksın dedi canım ben öyle yaptım o yüzden bizde bu yöntemle bi çok kişi hamile kalmış benimkinin vesilesi o mu onu bilmiyorum ama enfeksiyon varsa atıyo bunu çok iyi biliyorum çatlama durumunu hiç yaşamadım kuzum yine aynı zamanında çatladı diye düşünüyorum çok sıcak oturmadın demi :KK66:
Yok kuzum çok ta durmadım zaten akıntı durumum sarı boyle
kuruyunca krec gibi oluyor.. Uzayan akıntı yok sadece o boyutlarda bole olması normal mı yoksa daha mı koyu olması gerekiyor... Zaten doktor sabah iğne yap gelmene gerek yok demişti... Bn şimdi randevu aldım çatladıysa boşuna iğneyi yapmıyayım dıye

Amin canım İnşaallah sizin kadar bende haberlerinizi almak istiyorum kabak çekirdeğini sabah aç karnına bi avuç yerse daha etkili oluyomuş canım :)
Bak bunu hiç bilmiyodum canım, tamam bundan sonra sabahları yedircem balım :)

Bende yeni aldım kaydımı kuzum buraya anlamadım ne olduğunu zaten süslerine falan pek düşkünler maşallah bakalım yarın giderim e nabıza nasıl düşmez anlamıyorum :)

Yok kuzum çok ta durmadım zaten akıntı durumum sarı boyle
kuruyunca krec gibi oluyor.. Uzayan akıntı yok sadece o boyutlarda bole olması normal mı yoksa daha mı koyu olması gerekiyor... Zaten doktor sabah iğne yap gelmene gerek yok demişti... Bn şimdi randevu aldım çatladıysa boşuna iğneyi yapmıyayım dıye
Anladım kuzum akıntın normal enfeksiyon varsa atıyo bende de öyle olmuştu... sen işini sağlama al baksın bakalım inşaallah çatlamamıştır ya bende kendimi kötü hissettim böyle olunca

Anladım kuzum akıntın normal enfeksiyon varsa atıyo bende de öyle olmuştu... sen işini sağlama al baksın bakalım inşaallah çatlamamıştır ya bende kendimi kötü hissettim böyle olunca
Kuzum senlik birsey yok ama o kadar çabaya ilaca bnım hatam yüzümden birsey olduysa çok üzülürüm ki şimdi bile testi görünce dünya başıma yıkıldı odama çekıldım

Kuzum senlik birsey yok ama o kadar çabaya ilaca bnım hatam yüzümden birsey olduysa çok üzülürüm ki şimdi bile testi görünce dünya başıma yıkıldı odama çekıldım
Kötü düşünme kuzum hep iyiyi düşün ki iyi olsun inşaallah bence bi sıkıntı çıkmıcak modunu düşürme lütfen

Kötü düşünme kuzum hep iyiyi düşün ki iyi olsun inşaallah bence bi sıkıntı çıkmıcak modunu düşürme lütfen
İnş kuzum ya dua et lütfen normal de 14 yada 15. Güunde catlar bnım yumurtam hiç erken çatlatmaz bugun 11 gun.. Yani 3 gün var belkide normal dıyorum kendımi öyle rahatlatıyorum lütfen allahım lütfen allahım çatlamamış olsun... :dua::dua::dua::dua:

Sigara içiyorsa o da hızı düşürüyor canım
Hayır canım sigara içmiyo çok şükür, bu zamana kadar da hiç içmemiş. Eşimin bu konuda tek kötü huyu duşu sıcak suyla yapması, artık soğuk suyla duş alcam diyo :)

Back